Александар Вучић: Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није истина

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.137
Osim ako Ustavni sud ne kaže drugačije, kao što je već jednom uradio sa ocenom ustavnosti Briselskih sporazuma...

Neka kaze. Na strani srpskog naroda je Rusija, to je Zaharova jasno i prenela srpskim politicarima. Ne sa njima vec sa narodom. A oni treba da vode racuna da rade za svoj narod.

Neka kaze. Na strani srpskog naroda je Rusija, to je Zaharova jasno i prenela srpskim politicarima. Ne sa njima vec sa narodom. A oni treba da vode racuna da rade za svoj narod.

Annotation 2018-11-27 034143.jpg

:think:

Ali i mi tu konjinu za trku imamo! :deda2:

granitno jak adut:
Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je u intervjuu Vasku Eftovu u emisiji "Vo centar" da moramo obezbediti da Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da se snabdevaju robom iz Srbije.

- Albanci žele da ugroze ostatak Srba na Kosovu i Metohiji, time što će zabraniti isporuku roba iz Srbije. Taksa je sad 100 odsto u odnosu na vrednost robe, što ne može niko da plati - rekao je Šešelj.

Na pitanje Vaska Eftova da li Srbija ima snage da odbrani sever Kosova i Metohije, Šešelj kaže da je srpska vojska u stanju da povrati celu teritoriju južne pokrajine.

- Ako dođe do oružanog obračuna, nama je Rusija garancija da se NATO neće mešati. Nema više bombardovanja Srbije, a naša vojska je u stanju da povrati celu teritoriju Kosova i Metohije, ako dođe do toga. Ako dođe stani-pani, tj. do obračuna, neće se oni dobro provesti - rekao je Šešelj.

Ja se za Kosmet vise ne bojim, a vi? :ok: :ok: :ok:

_nobody_

С оваквим вођом "успјех" је загарантован. На једној страни тупи:"никад нећемо признати независност, нико Србе неће дирати", а онда зачини са:"Косово није наше".

:eek:

Al su ga koalicioni partneri s Kosova efikasno ucenili s Radojičićem...
Evo nije prošlo ni 2 dana, a on vec širi defetizam u stilu:

Александар Вучић: Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није истина
http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...o-mi-ukoliko-dodje-do-bilo-kakvog-sukoba.html

Prodana ucenjena duša...

:roll:

Неопевани ЛУДАК - па тако нешто МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА СВАКУ ЗЕМЉУ тј.ДРЖАВУ НА СВЕТУ......па шта ако "није наше од памтивека" - шиптарско сигурно није него је окупирано у далеко краћем периоду него што је било српско..........

С оваквим вођом "успјех" је загарантован. На једној страни тупи:"никад нећемо признати независност, нико Србе неће дирати", а онда зачини са:"Косово није наше".

:tick: Jako je kontradiktoran. U poslednje vreme skoro da nema recenice koju malo kasnije u istom intevjuu, ne pobije drugacijom tvrdnjom ili u najboljem slucaju, naznakama drugacije tvrdnje.

Ja ne znam vise sta se desava i koja je nasa drzavna politika u vezi bilo cega, i zasto bas to i tako.

Kaze - moramo u EU. A nikad da objasni zasto moramo.

Kaze - nije odvajkada KiM nase, a nikako da objasni zasto ga onda ne prizna/jemo kao tudje, i zasto je kao radikal jos '99-te smatrao da je to cak kapitulacija s nase strane bila.

Kaze - resenje za KiM je potrebno, a nikako da objasni koje je to resenje makar po njemu, evo vec godinu dana govori u zagonetkama.

Kaze - doduse malo ranije da nema podrsku Angele Merkel za podelu (sto je najvaznije i samog srpskog naroda), sada kaze da ce bez Angele Merkel biti tesko ako ode sa politicke scene.

Ja vise stvarno ne znam sta on misli niti mogu da ga uhvatim "ni za glavu ni za rep", sta hoce ustvari i gde ide, i sto je jos vaznije, zasto ide u EU?

Ili sto bi rekao moj pokojni deda za jednog kasnijeg zeta na veridbi koji nije bio ni zavrsio jos studije - na osnovu cega se ti mladicu, zenis?

Poslednja izmena:
Tači: Poseta SAD neophodna zbog sporazuma sa Beogradom

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači ocenio je da je njegova poseta Vašingtonu neophodna radi postizanja sporazuma sa Beogradom.
18898661415b476a4782987673511845_v4_big.jpg

Foto: EPA-EFE Petrit Prenaj​

"Pošto smo u završnoj fazi mogućeg postizanja sporazuma između Kosova i Srbije, moja poseta Vašingtonu je neophodna, kako bi u koordinaciji sa našim večnim prijateljima došli do sporazuma sa Srbijom", rekao je Tači pre sastanka sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom, prenosi RTK na srpskom jeziku.
On je rekao i da je važno imati koncenzus sa Beogradom, koji će, kako smatra, garantovati obostrano priznanje između Kosova i Srbije i učlanjenje Kosova u NATO, EU i UN./QUOTE]

Izdao je, još samo da prizna.

Ja uopste s Tacijem ili bilo kim od njih ne bih razgovarala zbog neke sargarepe zvane EU koja je i sama pred raspadom i nestabilna je u svakom slucaju, niti ona ima namere da nas prima, za sada ne ozbiljne, niti mi je jasno,zasto lutamo vise kao guske u magli sa tim SSP-om koji nam je na stetu a istovremeno se oslanjamo u zadnje vreme na istocne investicije.

Kuda idemo, sta radimo, imamo li jasan ostvariv plan za makar blizu buducnost, meni nije jasno ni poznato koji je.

,,Daću sve od sebe da se izborim protiv stava 80 odsto ljudi koji misle da treba održati zamrznuti konflikt, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o odnosima sa Prištinom''. (http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3149016/makalister-evropski-ciljevi-srbije-se-ostvaruju.html )
Вучићу, пусти референдум па нека се народ изјасни којим ћемо путем а онда поступи по налогу народа. Пусти та истраживања која се темеље на неколико хиљада људи шта кажу. Можда су та истраживања циљана да се добије такав одговор.
И ти би сада против ,,става 80% људи''? Пусти то!

,,Daću sve od sebe da se izborim protiv stava 80 odsto ljudi koji misle da treba održati zamrznuti konflikt, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o odnosima sa Prištinom''. (http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3149016/makalister-evropski-ciljevi-srbije-se-ostvaruju.html )
Вучићу, пусти референдум па нека се народ изјасни којим ћемо путем а онда поступи по налогу народа. Пусти та истраживања која се темеље на неколико хиљада људи шта кажу. Можда су та истраживања циљана да се добије такав одговор.
И ти би сада против ,,става 80% људи''? Пусти то!

A od referenduma svi oni, pocev od "zutih", beze kao djavo od krsta jer ne smeju da provere svoju pogresnu politiku koja se bazira i dan danas sutinski na " I EU i Kosovo" a bice na kraju sa takvim laznim stavom - ni EU ni KiM.

- - - - - - - - - -

krajnje je vreme da srbi na severu proglase nezavisnost

sad im je mozda zadnja sansa

i pripajenje srbiji , kao krim sto je uradio

a mi da ubedimo amere da im to nece stetiti

da ce to doneti mir

i srbiju na nato putu

To bi bila podela i priznavanje ostalog dela Kosova kao drzave makar posredno, dizanje ruku od celovitosti KiM sto i po Ustavu ne moze.

I umesto da se uzimamo u pamet da nas jednostavno, skoro svi sa zapada izbegavaju i jedva cekaju da nas se rese osim ako nije puki interes u pitanju, nismo im jednostavno ni prioritet ni vazni koliko formalno govore da jesmo, mi se jos dublje zaglibljujemo na osnovu toga u greske gubeci sopstvenu drzavnost.

ustav , ustav , uzese ga celo

da bi se umirili albanci dati im priznanje

ne mozes gurati stav koji gubi , moras nesto uraditi da bar nesto dobijes

a ovo je prilika i zbog carine i zbog njihovih izjava da vratimo deo

bolje i deo nego nastavak problema

a oni odose u albaniju , kao nezavisni mozda ne bi otisli , pa bi postojale sanse za povratak

ako se ujedine sa albanijom ,uz strukturu stanovnistva sanse su NULA

- - - - - - - - - -

postajuci deo albanije resavaju sve probleme koje im mi mozemo stvoriti

ne treba im priznanje itd

Mi vec imamo, nemamo sta da dobijamo niti smo sta izgubili, a najmanje za to i da jesmo, treba da nam sole pamet oni koji su nam ga silom oteli.

Potreban je reset drzavne politikme u odnosu na KiM i to u tvrdjem smislu, jer sve je poslo naopacke, ne ovde samo, nego i u svetu. Pa dokle i jos vaznije, zasto, da popustamo vise?

A nece se ni tu nazreti kraj, sve i kad bismo "skinuli gace" definitivno.

Poslednja izmena:

Back