"Aleksandar Vučić je urednik većine medija, čak određuje i sve naslove"

RIA77

Veoma poznat
Poruka
13.811
„Sve odluke donosi jedan čovek i stranka je jedan čovek. Vučić uređuje sve medije, on određuje sve naslove u medijima, raspored vesti u informativnim programima… ja ne znam kako stiže sve“, rekla je Pak.
„Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa“, napisao je Mitrović na Twiteru.

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić kaže za Danas da se godinama unazad zna da Vučić uređuje medije, ali da sada dobijamo i direktne dokaze za to da je on čovek koji se za sve pita u ovoj zemlji.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/aleksandar-vucic-urednik-medija-stanislava-pak/

Па јесте очекивали да се јавно призна ко је главни и одговорни уредник већине медија у Србији ?

Jasno je da on odredjuje kakav ce biti stav medija, o cemu ce se pisati i ko napadati, no ideja da on odredjuje i naslove u medijima je umobolna, niko nema toliko vremena. Jeste da vam preCednik ima svojstva Supermena ali fizicki ne moze da se to postigne, tako da je nastup te najurene politicke radnice samo ono sto svi oni rade kada izgube svoje pozicije (i prinadleznosti) - osvetnicki nastup.

U sustini u danasnje vreme kada 70% stanovnistva u Srbiji barata interMetom, na interMetu nisu samo nepismeni (njih je tih 30-tak %) je iluzorno govoriti o pojmu blokade informacija jer vas preCednik ipak ne upravlja drustvenim mrezama, portalima (srpskih) nezavisnih i stranih medija, suvise se pridaje znacaja medijima tipa RTS, Pink, Kurir, Informer itd. Onoga koga interesuje politicka situacija, desavanja ili bilo kakav tip informacija necete videti kako traga za tim vrteci daljinski od TV-a, videcete ga kako preko telefona, tableta ili lapsitopsija gleda medijske portale ili drustvene mreze. Uostalom, kada udjete u bilo koji kafic ili kafanu u Srbiji svi koji sede tamo i cede celih 2 sata svoj produzeni sa mlekom vrte telefone a ne listaju Blic ili Politiku. A pre 10-tak godina je situacija u kaficima bila obrnuta, svi su listali stampu. Moja majka u 83, cita novine i vrti medijske portale na lapsitopsiju i telefonu, sto je meni vrh, cak se i vajberise sa rodjakama i prijateljicama koje zive u krugu od 10km.

Poslednja izmena:
„Sve odluke donosi jedan čovek i stranka je jedan čovek. Vučić uređuje sve medije, on određuje sve naslove u medijima, raspored vesti u informativnim programima… ja ne znam kako stiže sve“, rekla je Pak.
„Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa“, napisao je Mitrović na Twiteru.

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić kaže za Danas da se godinama unazad zna da Vučić uređuje medije, ali da sada dobijamo i direktne dokaze za to da je on čovek koji se za sve pita u ovoj zemlji.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/aleksandar-vucic-urednik-medija-stanislava-pak/

Па јесте очекивали да се јавно призна ко је главни и одговорни уредник већине медија у Србији ?
Ne stigne sam ali ima ekipu koji rade za Ekipu!

Malo Vučić, malo Vučićević...

naslovna-informer-29-05-460x0-jpg.jpg

Back