Aleksandar poneo celo jagnje na letovanje u Grčku, vozio ga u gepeku iz Kuršumlije: "Imam ručak za sedam dana"

Da li je bolje...


  • Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .

Pilgrim

Poznat
Poruka
8.876

Celo jagnjeće pečenje putovalo je sa Aleksandrom iz Srbje u Grčku​

1689022312086.png

U jednoj Fejsbuk grupi koja broji preko 200.000 članova osvanula je objava koja je mnoge slatko nasmejala. Naime, Aleksandar iz Kuršumlije poneo je u Grčku ni manje ni više nego čitavo jagnjeće pečenje, a fotografije je objavio u grupi "Grčka info".

Članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu simpatičnu situaciju. "Svaka čast, ja sam nosio po tri kilograma pečenja, čvarke i kobasice, ali celo jagnje nisam"; "Priznajem da si mi zadao domaći zadatak, javiću se kad ga rešim"; "Samo vi slikajte, kad vide grčki carinici poješće vam sve sami", glasili su neki od šaljivih komentara kojih je iz minuta u minut sve više.
Neki su se našalili da sad, pored pradajz turista, sada imamo i - jagnje turiste.
Situaciju je za Telegraf.rs prokomentarisao i sam autor objave i "vlasnik pečenja".

"Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako celog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan", zadovoljno zaključuje Aleksandar Miletić iz Kuršumlije čija objava je pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku.

Osim pečenja Aleksandrov odmor nije mogao da prođe i bez domaće rakije.
Jedno je sigurno, ovaj domaćin znao je kako sebi da ugodi, a da li je to i prikladno (što su neki prokomentarisali, govoreći o kulturi), ostaje da se zaključi.
 

Back
Top