- Poruka
- 92.935
Драгаш је лузер...
Не бих рекао - Црвени сталеж !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Драгаш је лузер...
Ја бих рекао.Не бих рекао
Откриј ми...
А ти?Они су Аристократија, а ти си Кмет !
Из подрума пишеш по форуму?Ја нисам роб.
Мене су утамничили, ја имам другачији третман, ја сам затвореник, побуњени човек у подруму испод 3 нивоа....
Из подрума пишеш по форуму?
Све док ти не угасе струју.Па да... из подрума, читам, пишем књиге, имам интернет, ... припремам се за слободу !
Све док ти не угасе струју.
Само ти читај. Мада, треба и разумети прочитано. Е то је оно.Нису одавно. Добро је, Председник се брине да сви имамо струју, бар да чујемо медије, али ја то злоупотребљавам, па читам о слободи и суверенитету !
Navikli Srbalji na psihopate, ubice i diktatore....Наравно. Драгаш никада неће ни бити власт.
Само ти читај. Мада, треба и разумети прочитано. Е то је оно.
А Драгаш је као велики господин?Navikli Srbalji na psihopate, ubice i diktatore....
Морам да се излогујем, саће у тамници да гасе струју у 13ч
Dragas nije ubica, psihopata, lopov, kriminalac, meni je to dovoljno.А Драгаш је као велики господин?
Јесте, он је душа од човека.Dragas nije ubica, psihopata, lopov, kriminalac, meni je to dovoljno.
I plus je obrazovan covek, ima i obrazovanja i obraza sto je najvaznije.
И шта сад са овом сликом? Тешке речи су, да тако кажем, нормална појава у политици. Нису доказ никакав...Pogledajte prilog 1641620
Za ovoga je svetitelj.
Ma jok nije samo sto je kasnije opstruisao istragu njegovog ubistva da se ne bi otkrili glavni narucioci i podstrekaci.И шта сад са овом сликом? Тешке речи су, да тако кажем, нормална појава у политици. Нису доказ никакав...
Јао, много си гледао емисије Инсајдера.Ma jok nije samo sto je kasnije opstruisao istragu njegovog ubistva da se ne bi otkrili glavni narucioci i podstrekaci.
Aha sigurno, glavni likvidator je mrtav odavno, mrtva usta ne govore.Јао, много си гледао емисије Инсајдера.
Иначе, пронађене су убице Славка Ћурувије, Вучић са тим убиством нема везе.
Нико никада није доказсо повезаност Вучића или тадашње СРС са тим убиством, тако да ова изјава ништа не доказује.Aha sigurno, glavni likvidator je mrtav odavno, mrtva usta ne govore.
Vrana vrani ne vadi oci oni uvek gurnu neke imaginarne likove da stradaju a glavni ostanu zasticeni i zbog toga smrdljiva udba i postoji dan danas na stetu Srbije i njenog naroda.Нико никада није доказсо повезаност Вучића или тадашње СРС са тим убиством, тако да ова изјава ништа не доказује.