Aleksandar Dikić o smrti tzv opozicije...

Nesto mi se cini da ce sad Vucic preko botova da se izivljava nad opoziciono orjentisanim ljudima....da istera svaku ideju o smislenom otporu...besmislenoscu botova..
Smisleni otpor vučiću je postojao samo dok mafija nije imala imena, sad je spala na politikante i manijake, na to niko neće da izbacuje adute.
Ovi što vode drugi svetski rat su sve samo nisu opozicija, pa je tu taj seljački mentalitet. Gomila napaljenih manijaka nesvesnih da su opljačkani i iskorišćeni, pa pušteni niz vodu.
Ovoga puta je ozbiljnije nemaju podršku spolja, a ni iznutra, a ponašaju se kao da su vlast.

Ја суштински ништа нисам променио. И данас сам члан СРС.

Рекох, већ сам објашњавао- у младости сам био србски националиста идеалиста (СРС), сад сам србски националиста реалиста (СНС).

Дакле, све исто мислим, али сматрам да морамо водити Мудру политику, да гледамо да сачувамо Србију и Србе у овом турбулентном времену, да балансирамо са свима, док не дође до промене односа снага на Балкану и у свету.
Дипломатија, другим речима, до промене односа снага.

Срце је уз Карађорђа, а Памет је уз Милоша Великог!

Da li stvarno Miloš treba da bude uzor?

Protesti mogi biti samo priprema za izbore i ništa drugo.

Да, али ће и ти избори бити фарса ако се не договори да се наступа у две колоне. Да ли је необично што АВ пре неки дан најављује изборе који ће се одржати следеће године, а затим због страшне трагедије почињу протести са захтевима. Један од захтева је смена премијера Вучевића.

Велику трагедију користе за стицање политичких поена, тачније..трагедија је била само повод :(

Све подсећа на још један договор ДЂ и АВ.

Невероватно ми је да је Драгаш коначно одлучио да се бави политиком у оквиру политичке странке или политичког покрета.

Psihopata koji se stalno iživljavao?

Da ne kažemo serijski ubica?
Види, његове личне мане и недостаци нису овде тема.
Тема је његово управљање државом. Мсм, готово сви политичари и владари су у историји често били психопате.

Па опет, то није оно што је кључно кад је његова историјска улога у питању.

ПС: Зар Карађорђе не уби оца и брата? И њега би неко данас могао назвати ,,психопатом".

Види, његове личне мане и недостаци нису овде тема.
Тема је његово управљање државом. Мсм, готово сви политичари и владари су у историји често били психопате.

Па опет, то није оно што је кључно кад је његова историјска улога у питању.

Tebi je kada neko potpuno nekontrolisano naokolo ubija pripadnike sopstvenog naroda 'lična mana' i 'nedostatak'?

ПС: Зар Карађорђе не уби оца и брата? И њега би неко данас могао назвати ,,психопатом".

Da li si ti ozbiljan?

Marinko je bio javno pogubljen, obešen, kao zločinac.

Значи, Ђенерал Младић, Радован Караџић и остали србски генерали који су бранили Србе на ратиштима од Хрватске до Косова су ,,несветосавци" и ,,случајни Срби", по теби?

Deca komunizma.

Никада не верујем деци комунизма и титоизма, јер нису васпитани да буду искрени у вери, али нека буде нека мала шанса

Можда си у праву, али РСрпска је у рату направила помирење између партизана и четника, тако да се ту не зна ко је ко !

Oni koji su osuđeni su pravi Srbi.
Oni koji nisu osuđeni su deo udruženog drezdensko avnojevskog zločina

Нисам сигуран.

Броз је добио оружје од Амера 1944, али ЦК ЈУ је изгубило суверенитет.

Сви су они били амерички људи, а 1990-та је била схваћена као побуна против америке као њиховог газде!

Амери су поставили Броза, а наследници морају да чувају то ропство ! То важи и за Вучића, као што је важило и за претходне иначе се иде у Хаг као у Случају 1990-тих

Deca komunizma.

Никада не верујем деци комунизма и титоизма, јер нису васпитани да буду искрени у вери, али нека буде нека мала шанса

Можда си у праву, али РСрпска је у рату направила помирење између партизана и четника, тако да се ту не зна ко је ко !
Зна се добро ко је ко! Ђенерал Младић, Радован Караџић, Ђенерал Здравко Толимир, итд су Србски Јунаци и Хероји!

Они који су их слали у Хаг су олош и издајници! За Честитог Србина ту нема дилеме!

Нисам сигуран.

Броз је добио оружје од Амера 1944, али ЦК ЈУ је изгубило суверенитет.

Сви су они били амерички људи, а 1990-та је била схваћена као побуна против америке као њиховог газде!

Амери су поставили Броза, а наследници морају да чувају то ропство ! То важи и за Вучића, као што је важило и за претходне иначе се иде у Хаг као у Случају 1990-тих
Režirana i odglumljena pobuna u cilju nastavka drezdensko avnojevskog srbocida

...Велику трагедију користе за стицање политичких поена, тачније..трагедија је била само повод :(
...

Да би разумела политичку филозофију и историју која се њоме бави кроз право и њено извирање, онда ако се неко пита за све и не спушта надлежност, а укида постојеће надлежности, тј. извргава је, онда је само тај један одговоран.

Ти радиш у институцији и замисли да се твој Директор именује од Владе и да не спушта надлежност кроз Решења, Налога и Систематизације остало запослених службеника, - онда је само он одговоран.!!!

То ти је случај са вучићем, он јесте индиректно крив за настрешницу.

Зна се добро ко је ко! Ђенерал Младић, Радован Караџић, Ђенерал Здравко Толимир, итд су Србски Јунаци и Хероји!

Они који су их слали у Хаг су олош и издајници! За Честитог Србина ту нема дилеме!
Osuđeni su heroji. Glumci i izvođači su ostali neosuđeni

Наравно. Драгаш никада неће ни бити власт.

Смејурија

Нисам сигуран само докле - тек је он дете комунизма, али које је тренутно одачено из црвеног сталежа.

Има тај велике шансе у фракцији црвеног сталежа.

--

Дудуле, не знаш ти како ствари функционишу у њиховим структурама

Смејурија

Нисам сигуран само докле - тек је он дете комунизма, али које је тренутно одачено из црвеног сталежа.

Има тај велике шансе у фракцији црвеног сталежа.

--

Дудуле, не знаш ти како ствари функционишу у њиховим структурама
Драгаш је лузер...

Back