DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 48.937
To zavisi od ljudi, ne mogu oni sami da menjaju nesto, sve dok se daju glasovi i podrska laznjacima.Malo .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zavisi od ljudi, ne mogu oni sami da menjaju nesto, sve dok se daju glasovi i podrska laznjacima.Malo .
DaTo zavisi od ljudi, ne mogu oni sami da menjaju nesto, sve dok se daju glasovi i podrska laznjacima.
Opet mi stavljas reci u usta, ja nisam rekao posto poto da se smene nego sam izneo alternativu.Зар не видиш да очекујеш и призиваш револуцију, а не знаш ни сам ко ће да је спроведе?
Не можеш да мењаш власт док немаш нормалну, здраву алтернативу. То је поента коју неки од вас никако да схвате.
Тако је било и петок октобра- пошто пото да се смени Милошевић. Остатак приче знамо.
Ne znate.Зар не видиш да очекујеш и призиваш револуцију, а не знаш ни сам ко ће да је спроведе?
Не можеш да мењаш власт док немаш нормалну, здраву алтернативу. То је поента коју неки од вас никако да схвате.
Тако је било и петок октобра- пошто пото да се смени Милошевић. Остатак приче знамо.
Hoćemo. Neće biti prvi put....ali ako cekamo i dalje nestacemo kao narod a izgubicemo drzavu i ovo malo sto ostalo.
Nije odglumljen nikakav transfer, narod je glasao protiv Milosevica, izgubio je i nije hteo da preda vlast mirnim putem.Ne znate.
Peti oktobar je bio izrežiran i odglumljen transfer vlasti
.....aham....Nije odglumljen nikakav transfer, narod je glasao protiv Milosevica, izgubio je i nije hteo da preda vlast mirnim putem.
Sta aham, licno sam glasao za DOS i mnogi ljudi koje poznajem, nemate pojma......aham....
To što si ti glasao nema veze sa onim što se dogodilo.Sta aham, licno sam glasao za DOS i mnogi ljudi koje poznajem, nemate pojma.
Био је пуч, подржан од запада, са циљем рушења Србије.Ne znate.
Peti oktobar je bio izrežiran i odglumljen transfer vlasti
dogodio se narod, eto to se dogodilo, narod je dosao iz untrasnjosti i razbio bandu, da su ostali Beogradjani samo nista ne bi bilo uradjeno.To što si ti glasao nema veze sa onim što se dogodilo.
Dogovoren sa MiloševićemБио је пуч, подржан од запада, са циљем рушења Србије.
Kako da ne.dogodio se narod, eto to se dogodilo, narod je dosao iz untrasnjosti i razbio bandu, da su ostali Beogradjani samo nista ne bi bilo uradjeno.
Milosevic je izgubio izbore i nema tu sta dalje da se prica, nije znao kad mu je vreme da se skloni kao sto ni vucic ne zna, ali je najgore sto ga ovi direktno podrzavaju na daljem unistavanju Srbije.Био је пуч, подржан од запада, са циљем рушења Србије.
Како рече Господин Вучић они су једна неозбиљна група која нема програм, план, решење и поштење.
kako da da.Kako da ne.
jaka smo mi drzava kad Elon Musk moze da nas kupi ko od sale.Mislim da kad smo vec de fakto kolonija, i kad imamo uštrojen narod koji nece da se pobuni i hoce da uziva u carima kapitalizma i potrosackog drustva, treba samo da se proglasimo za deo neke od zapadnih drzava (npr americka savezna drzava), i da ugasimo sva domaca rukovodstva....