Aleksandar Dikić o smrti tzv opozicije...

Pa ta boranija od dijaspore nece nista uraditi, to je ciganija koja gleda samo gde ce da uzme vece pare....takvi nista ne ulazu , niti sta znaju...oni ce doci kad dobijaju 50 000e za bebu i onda imas eksploziju romskih beba....sto se i desava...

Sutrasnji dijalog majke i deteta na ulici , vidi mama beli covek....otkud on ovde....
Turista sta se odma cimas da je policija...nije..

Ja sam veci politicki potencijal kao domorodac nego kao dijaspora...
nemoj da si toliko siguran da su Romi nešto promenili u politici radjanja zbog državne stimulacije

Romi su se poprilično kultivisali na Zapadu a i ovde im je zakon o diskriminaciji na ruku

Ali zato ostala domaća srpska seljana, ne zna se potpisat, frlja izraze, pita ženu jel krenulo treće dete pa da podigne kredit za tovarni kamionet

Не може да добије подршку грађана опозиција која своју политику гради темељи на трагедији и политичком лешинарењу. Тако нешто грађани Србије никада неће подржати.
1731406325121.png

Ja ga nisam prozivao za to nego sto skida odgovornost sa sebe i svojih saradnika u zatiranju Srbije.
Нико не скида одговорност. Баш је рекао да ће оставке тек да пљуште. Да су многи у СНС и власти криви.
За разлику од тебе који слушаш само пљувачине по њему, ја слушам све шта ко говори, а он је рекао да Весић није једини и да има још њих одговорних (и одговорнијих) од њега.

Нико не скида одговорност. Баш је рекао да ће оставке тек да пљуште. Да су многи у СНС и власти криви.
За разлику од тебе који слушаш само пљувачине по њему, ја слушам све шта ко говори, а он је рекао да Весић није једини и да има још њих одговорних (и одговорнијих) од њега.
Ostavke nece promeniti nista, sistem i ovi ljudi ako se tako mogu nazvati moraju da se menjaju i da se postave strucni i odgovorni ljudi.

Ima odgovornjih a to je ON licno.

Ima odgovornjih a to je ON licno.
Ето ти сад... Да, он се бави реновирањем надстрешница и он је крив што је пала.

Или, она још луђа теорија - он је убица који је намерно оборио надстрешницу..

Много сте острашћени, желите да искористите трагедију да мењате власт. То није нормално.

Ето ти сад... Да, он се бави реновирањем надстрешница и он је крив што је пала.

Или, она још луђа теорија - он је убица који је намерно оборио надстрешницу..

Много сте острашћени, желите да искористите трагедију да мењате власт. То није нормално.
Sta nije normalno, normalno je itekako i neodgovorna vlast treba da bude skinuta.
Ne bavi se on licno ali njegovi ljudi koje je on postavio su to radili.

Nikako lazna opozicija,to sam i pre rekao.
Зар не видиш да очекујеш и призиваш револуцију, а не знаш ни сам ко ће да је спроведе?
Не можеш да мењаш власт док немаш нормалну, здраву алтернативу. То је поента коју неки од вас никако да схвате.

Тако је било и петок октобра- пошто пото да се смени Милошевић. Остатак приче знамо.

Back