DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.500
Za lazne izbore, sasvim sigurno da.Protesti mogi biti samo priprema za izbore i ništa drugo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za lazne izbore, sasvim sigurno da.Protesti mogi biti samo priprema za izbore i ništa drugo.
nemoj da si toliko siguran da su Romi nešto promenili u politici radjanja zbog državne stimulacijePa ta boranija od dijaspore nece nista uraditi, to je ciganija koja gleda samo gde ce da uzme vece pare....takvi nista ne ulazu , niti sta znaju...oni ce doci kad dobijaju 50 000e za bebu i onda imas eksploziju romskih beba....sto se i desava...
Sutrasnji dijalog majke i deteta na ulici , vidi mama beli covek....otkud on ovde....
Turista sta se odma cimas da je policija...nije..
Ja sam veci politicki potencijal kao domorodac nego kao dijaspora...
Не може да добије подршку грађана опозиција која своју политику гради темељи на трагедији и политичком лешинарењу. Тако нешто грађани Србије никада неће подржати.
Па прозивали сте га што не упали свећу, што не оде на гроб страдалих.
A da pročitate "Razmišljanje običnog srpskog vola" od Radoja Domanovića?Za lazne izbore, sasvim sigurno da.
Ja ga nisam prozivao za to nego sto skida odgovornost sa sebe i svojih saradnika u zatiranju Srbije.Па прозивали сте га што не упали свећу, што не оде на гроб страдалих.
Кад је то урадио, опет да пљујете.
Ненормално...
Нико не скида одговорност. Баш је рекао да ће оставке тек да пљуште. Да су многи у СНС и власти криви.Ja ga nisam prozivao za to nego sto skida odgovornost sa sebe i svojih saradnika u zatiranju Srbije.
Ostavke nece promeniti nista, sistem i ovi ljudi ako se tako mogu nazvati moraju da se menjaju i da se postave strucni i odgovorni ljudi.Нико не скида одговорност. Баш је рекао да ће оставке тек да пљуште. Да су многи у СНС и власти криви.
За разлику од тебе који слушаш само пљувачине по њему, ја слушам све шта ко говори, а он је рекао да Весић није једини и да има још њих одговорних (и одговорнијих) од њега.
Ima odgovornjih a to je ON licno.Нико не скида одговорност. Баш је рекао да ће оставке тек да пљуште. Да су многи у СНС и власти криви.
За разлику од тебе који слушаш само пљувачине по њему, ја слушам све шта ко говори, а он је рекао да Весић није једини и да има још њих одговорних (и одговорнијих) од њега.
Ето ти сад... Да, он се бави реновирањем надстрешница и он је крив што је пала.Ima odgovornjih a to je ON licno.
Да их стрељају можда, то је боља опција?Ostavke nece promeniti nista, sistem i ovi ljudi ako se tako mogu nazvati moraju da se menjaju i da se postave strucni i odgovorni ljudi.
Sta nije normalno, normalno je itekako i neodgovorna vlast treba da bude skinuta.Ето ти сад... Да, он се бави реновирањем надстрешница и он је крив што је пала.
Или, она још луђа теорија - он је убица који је намерно оборио надстрешницу..
Много сте острашћени, желите да искористите трагедију да мењате власт. То није нормално.
Ma jok dozivotna robija i lustracija imovine komplet.Да их стрељају можда, то је боља опција?
А ко ће то све да спроведе?Sta nije normalno, normalno je itekako i neodgovorna vlast treba da bude skinuta.
Ne bavi se on licno ali njegovi ljudi koje je on postavio su to radili.
Исто питање као и горе?Ma jok dozivotna robija i lustracija imovine komplet.
Vazno je da ne sprovode stranci kao 2000, jeste narod zeleo da Milosevic ode ali tu je bio veliki upliv stranih elemenata.А ко ће то све да спроведе?
Исто питање као и горе?
Па ко ће сад?Vazno je da ne sprovode stranci kao 2000, jeste narod zeleo da Milosevic ode ali tu je bio veliki upliv stranih elemenata.
Nikako lazna opozicija,to sam i pre rekao.Па ко ће сад?
Зар не видиш да очекујеш и призиваш револуцију, а не знаш ни сам ко ће да је спроведе?Nikako lazna opozicija,to sam i pre rekao.
Колико је то озбиљна политичка снага?
Malo .Колико је то озбиљна политичка снага?
Имају ли они снагу и подршку да мењају ствари у Србији?Malo .
Ne.Имају ли они снагу и подршку да мењају ствари у Србији?