Aleksandar Dikić o smrti tzv opozicije...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.760
...

Odlican tekst Aleksandra Dikica ("Bez cenzure"), o smrti tzv opozicije, tj udbaske fejk kreacije iste:

Александар Дикић: Како ћете да организујете државу, када нисте у стању да организујете протест?
https://nova.rs/emisije/lekar-i-novinar-aleksandar-dikic-o-protestima-ispred-vlade-srbije/
http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...a-niste-u-stanju-da-organizujete-protest.html

Dakle jasno je da "plitka drzava srpska" upravlja ne samo tzv vlascu vec i tzv opozicijom...troseci svaki put narodnu energiju zeljnu promene kvislinskog i psiho rezima...
Kako to kaze Dikic ovde - Svaki put na isti nacin je potrose...tako da to ne moze biti slucajnost...vec sistem i metod kojim neko upravlja...ista ekipa koja nam je i postavila psiha na celo drzave...

...

Poslednja izmena od moderatora:
...

Odlican tekst Aleksandra Dikica ("Bez cenzure"), o smrti tzv opozicije, tj udbaske fejk kreacije iste:

Александар Дикић: Како ћете да организујете државу, када нисте у стању да организујете протест?
http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...a-niste-u-stanju-da-organizujete-protest.html

Dakle jasno je da "plitka drzava srpska" upravlja ne samo tzv vlascu vec i tzv opozicijom...troseci svaki put narodnu energiju zeljnu promene kvislinskog i psiho rezima...
Kako to kaze Dikic ovde - Svaki put na isti nacin je potrose...tako da to ne moze biti slucajnost...vec sistem i metod kojim neko upravlja...ista ekipa koja nam je i postavila psiha na celo drzave...

...
Bila je masovnost ljudi prosle godine i sta je radila opozicija tada, setala ih do Gazele umesto da su uleteli u Skupstinu i rasterali bagru.

Svaka mu cast kao novinaru, ali ako je toliko prepametan, neka on i pajtosi mu Sarke i Cvijetin organizuju koji protest, pa da vidimo sta ce to konacno drugacije da urade...
Sto bi on organizovao protest...
Sto bih ja organizovao protest?
Malo li je ocigledno pa mora jos vise da cu biti pljuvan, guran, olajavan, vredjan i omrazen....?

Kome to treba...?

šta je cilj protesta?
ako je cilj da se ukaže na kriminal, korupciju itd onda su ovakvi protesti sasvim ok
ne vidim problem
ako se kao cilj postavi rušenje ove korumpirane, lopovske i izdajničke vlasti onda se radi drugačije..nešto kao 5.oktobar s tim što msm da postoji i manje radikalan način.. recimo izađe 50 000 ljudi i blokira Gezelu, naplatne rampe i ceo BG tj Srbiju i ne ide se kući dok ne padnu ostavke..

dakle ovi protesti nemaju za cilj da skinu SNS krdo sa vlasti i ok je šetnja

Inteligentan covek cuti kad vidi da mu drugi seru po recima..
A Srbi imaju nagon da nista ne rade, lenji su , a da ko god se dohvati da nesto uradi i proprati to objasnjenjem, zatrpaju minama kako bi ga sto vise omalovazili i umanjili njegov znacaj, bukvalno sto bas ti....varijanta.

Zato su ranije prolazili lazovi sa slatkim lazima i nikakvim sposobnostima ili oni koji imaju debele veze..
Sad vise niko nema potrebe da laze, sve je onako kako treba...

A sto se ljudi ne bi prvo dogovorili sa sobom sta hoce i sta ocekuju pa onda to povezali sa onim sta treba da urade da bi to i dobili ups tu je problem sta treba da urade, nece nista da urade.....

Hoce da blokiraju Bg, to je smesno...
Tu treba mnogo vise truda nego sto je ajde na pola sata da nesto uradimo...
Jeste li ikad imali seks tako sto ste jurili partnera pola sata...svaka cast, ako je tako..
Treba li povezati to sa procenom da je ovaj narod politicka drolja?
Cini se opravdanim...

Ne moze....zatrpace ga gov.nima....Mora mnogo vode da prodje Savom da bi Srbi bili za kooperaciju i da nauce da cene intelekt...to je sve seljacka zemlja i seljanija...tako treba i sagledavati situaciju , sukob seljackog besa i seljacke vlasti...

I hopla, upravo tako se i zavrsava cela prica.....

I kini se prodaje belo lice, belac...dobijas oko 2000e za to sto si belac i govoris engleski ...ne moras nista da znas da radis..

Tako se mora kupovati i gradjanski um....samo dok narod shvati , bice ih malo pa cemo morati da uvozimo iz zapadnih zemalja....poljake, nemce, norvezane...

Imajući u vidu beznadežno stanje ovde, može biti da nade treba polagati na dijasporu.
Ne znam, samo mi tako nešto palo na pamet.
Doduše, možda je to još beznadežnije?
Hoce dijaspora da pomogne, posto joj bas vera u bolju Srbiju na pameti a zeli da se vrati.....

Vecina je i otisla kasno jer su se nadali da mogu da pobede seljacki mentalitet koji je vaskrsnuo....Ali dzaba su krecili...

Tako da dijaspora ima iskustva da pomogne, ali se treba ubediti da ima zbog cega i kome da pomogne, a seljacima koji su ih i oterali odavde, nece ....

Hoce dijaspora da pomogne, posto joj bas vera u bolju Srbiju na pameti a zeli da se vrati.....

Vecina je i otisla kasno jer su se nadali da mogu da pobede seljacki mentalitet koji je vaskrsnuo....Ali dzaba su krecili...

Tako da dijaspora ima iskustva da pomogne, ali se treba ubediti da ima zbog cega i kome da pomogne, a seljacima koji su ih i oterali odavde, nece ....
Partizanštinu može da pobedi samo dijaspora koja je pobegla od banditske ekipice koja još i danas drži i vlast i opoziciju.

Čikago ekipa.

Možda Rod Blagojević nešto preduzme sad kada je u mogutjnosti.

Na pogresne se kladis, takvi hoce da uloze novac samo ako im se debelo isplati , to ti je ikea ekipa....
Ne kladim se ni na koga.
Samo konstatujem da od udbobandita ne može da se očekuje ništa sem novih nadstrešnica.

Šta drugo nego okrenuti se drugom delu svog naroda koji je eventualno u poziciji da može da učini nešto slično Mihajlu Pupinu na primer?

Ne vraća se dijaspora zbog bolje sutra u Srbiju već zbog loše danas u Njemačku

Dijaspora krenula kasno dok je nabavila dvojna državljanstva i hrvatske putovnice

Nekim ljudima je sve u dupetu i samo gledaju da ga namire da mu udovolje

Ja nemam želudac za inostranstvo
Pa meni se Rusija smučila posle 10 dana okružen onim njihovim mjau mjau jezikom
Odeš u Englesku Crnci, Indija...my fair lady...
Dobro uBosnu sam išao zbog jedne svadbe tamo il ćute il galame

Ne vraća se dijaspora zbog bolje sutra u Srbiju već zbog loše danas u Njemačku

Dijaspora krenula kasno dok je nabavila dvojna državljanstva i hrvatske putovnice

Nekim ljudima je sve u dupetu i samo gledaju da ga namire da mu udovolje

Ja nemam želudac za inostranstvo
Pa meni se Rusija smučila posle 10 dana okružen onim njihovim mjau maju jezikom
Odeš u Englesku Crnci, Indija...my fair lady...
Dobro uBosnu sam išao zbog jedne svadbe tamo il ćute il galame
Pa ta boranija od dijaspore nece nista uraditi, to je ciganija koja gleda samo gde ce da uzme vece pare....takvi nista ne ulazu , niti sta znaju...oni ce doci kad dobijaju 50 000e za bebu i onda imas eksploziju romskih beba....sto se i desava...

Sutrasnji dijalog majke i deteta na ulici , vidi mama beli covek....otkud on ovde....
Turista sta se odma cimas da je policija...nije..

Ja sam veci politicki potencijal kao domorodac nego kao dijaspora...

Back