Aleks Džons kaže da Melanija raskida sa Trampom nakon izjave o Epštajnu

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
102.026
Politički komentator i teoretičar zavere Aleks Džons rekao je da prva dama Melanija Tramp raskida sa predsednikom Donaldom Trampom nakon njene iznenadne izjave u četvrtak u kojoj je negirala veze sa Džefrijem Epštajnom i pozvala Kongres da održi javno saslušanje.

U televizijskoj poruci u četvrtak, Melanija Tramp pozvala je Kongres da „deluje“ jer Epštajn „nije bio sam“.

„Trampova supruga je danas izašla na nenajavljenu konferenciju za novinare i rekla da su Epštajnovi zločini stvarni i da želi da žrtve budu pred Kongresom i da se zataškavanje okonča, što je suprotno od onoga što Tramp govori“, rekao je Džons, koji je među konzervativcima koji pozivaju na smenu Donalda Trampa sa funkcije zbog njegovih pretnji Iranu, u videu objavljenom na X.

https://www.newsweek.com/alex-jones...g-with-trump-after-epstein-statement-11809002
1775852386026.png

Ovaj Aleks Džons je gori od srbin.infa
Na sve strane priče kako je Tramp upoznao Melaniju upravo kod Epštajna, te da mu je tada bila devojka...
Nije mi jasna ova igra oko Epštajn fajlova...

Predsednik i njegova administracija su konačno izgleda prevazišli kontroverzu oko Epštajna koja traje više od godinu dana

Tramp je odbacio ovo pitanje kao „demokratsku prevaru“, ali je kasnije potpisao zakon o objavljivanju dosijea iz Epštajnovog slučaja. Ovo pitanje je zabilo klin u Trampovu bazu MAGA, jer su neki pozvali vladu da objavi više dosijea i goni ličnosti povezane sa Epštajnom.

Govor Melanije Tramp izazvao je šokantne talase širom političkog spektra i gotovo sigurno će ponovo gurnuti ovo pitanje u centar pažnje, čak i dok je predsednik pozvao javnost i medije da krenu dalje.

Novinar Majkl Trejsi je napisao na X: „Ovo je zapanjujuće. Melanija Tramp ne samo da je iznenada odlučila da održi televizijski obraćanje o Džefriju Epštajnu, već poziva Kongres da 'deluje', jer Epštajn 'nije bio sam'. Dakle, upravo je bacila ogromnu političku bombu na pitanje koje njen muž prezire!“

Ali, da li je Melanija mogla bilo šta da kaže ili uradi a da Tramp to nije blagoslovio?

Aleks Džons je do skoro bio deo MAGA pokreta...tek sad je shvatio da je ovaj opasan ludak...kritikovao je Trampa kao i Taker Karlson i mnogi drugi koji su ga podržavali a Tramp je u svom maniru uzvratio da su svi oni ljudi sa niskim koeficijentom inteligencije...
elon ga ja napustio prvi iako ga je doveo na vlast svojim parama.

On baš i nije pouzdan izvor. Dosta voli da izmišlja i preuveličava.

Толико тема је отворено као ретвит Новости Информера Курира ...да појам 'поузданости' као критеријум не постоји као мериторно меродаван

Politički komentator i teoretičar zavere Aleks Džons rekao je da prva dama Melanija Tramp raskida sa predsednikom Donaldom Trampom nakon njene iznenadne izjave u četvrtak u kojoj je negirala veze sa Džefrijem Epštajnom i pozvala Kongres da održi javno saslušanje.

U televizijskoj poruci u četvrtak, Melanija Tramp pozvala je Kongres da „deluje“ jer Epštajn „nije bio sam“.

„Trampova supruga je danas izašla na nenajavljenu konferenciju za novinare i rekla da su Epštajnovi zločini stvarni i da želi da žrtve budu pred Kongresom i da se zataškavanje okonča, što je suprotno od onoga što Tramp govori“, rekao je Džons, koji je među konzervativcima koji pozivaju na smenu Donalda Trampa sa funkcije zbog njegovih pretnji Iranu, u videu objavljenom na X.

https://www.newsweek.com/alex-jones...g-with-trump-after-epstein-statement-11809002
Pogledajte prilog 1884791
Na sve strane priče kako je Tramp upoznao Melaniju upravo kod Epštajna, te da mu je tada bila devojka...
Estrada

Kao gistro šatro nisu priĉali tokom sexa o svemu i svačemu

U pravu je Aleks. Melanija se priprema za razvod.
Tramp je totalno ucenjen od strane Izraelskog cionistickog lobija koji de fakto vlada Amerikom.
Po profesoru Mearsheimer Amerika je izgubila suverenitet i prakticno je vec je postala Izraelska
kolonija u kojoj vladaju Jevrejski oligarsi.

Znaci...pola Amerike ide Sloveniji...👍

...

Nažalost šipak - nije steĉeno u braku.
Svako je uneo svoj kapital.

Brak je nastupio pre Trampovih Predsednickih mandata ako ne gresim....?

Tako da...
Melanija je doprinela njegovom pojavnom imidzu (posto on sam nije neka lepota...naprotiv...) te samim tim i kampanjama, jednoj, drugoj...
Dakle...itekako je posedovanje Amerike steceno u vec postojecem braku...
Slucaj resen - Slovenija postaje sveCka sila :ceka:

...

Brak je nastupio pre Trampovih Predsednickih mandata ako ne gresim....?

Tako da...
Melanija je doprinela njegovom pojavnom imidzu (posto on sam nije neka lepota...naprotiv...) te samim tim i kampanjama, jednoj, drugoj...
Dakle...itekako je posedovanje Amerike steceno u vec postojecem braku...
Slucaj resen - Slovenija postaje sveCka sila :ceka:

...
Svako je u brak uneo zinuto dupe
Toliko mogu i da iznesu

Back