Aleja Ernesta Che Guevare

Da li se slazete s tim da Che dobije aleju u Beogradu?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
che-guevara.jpg

Ne zaebavaj.
I to je iz kuhinje CIA, sto posto.
Veliki revolucionar i otac petoro dece ne moze biti nikakva "gej ikona", vec ikona slobodnog sveta.

ček, ček, ček !
Pa gej prava su jedna od anjvećih levičarskih pobeda u modernom svetu. Svako ko sebe naziva levičarom, ne može biti protiv opštih ljudskih prava. Ili si i ti jedan od onih nacoša, koji se kriju iza nekakvih komunističkih simbola :think:

ček, ček, ček !
Pa gej prava su jedna od anjvećih levičarskih pobeda u modernom svetu. Svako ko sebe naziva levičarom, ne može biti protiv opštih ljudskih prava. Ili si i ti jedan od onih nacoša, koji se kriju iza nekakvih komunističkih simbola :think:

Levicar sam, komunista sam, ali smatram da je homoseksualizam bolest, i kao takva zahteva lecenje po hitnom postupku (ne batinama, naravno, vec u "Lazi" i na slicnim mestima).
Nisam ja nikakav *****, bolje povuci svoju tvrdnju.

Levicar sam, komunista sam, ali smatram da je homoseksualizam bolest, i kao takva zahteva lecenje po hitnom postupku (ne batinama, naravno, vec u "Lazi" i na slicnim mestima).
Nisam ja nikakav *****, bolje povuci svoju tvrdnju.

O pa druže ne ide to tako... Da ti biraš ko je normalan a ko ne, na osnovu tvog "stava" i da tako - selektivno, deliš ljudska prava. To je posao desničara i njihovih dogmi. Ne velim da si nacoš, ali ti se očigledno mnogi stavovi poklapaju sa takvom ideologijom (gej ljudi i njihova prava).

Nauka je sredinom 70tih o gejevima rekla svoje, a svako ko iole sebe smatra levičarom će uvek podržati nauku i naučna viđenja stvari. Pozdrav

Back