Alcatel OT 800 (aka VIP 626) i youtube

Nisam siguran ali verujem da ti nesto nije u redu sa konekcijom odnosno mozda je telefon programiran da youtube ne moze da radi na EDGE.Pogledao sam specifikacije i ne vidim da telefon podrzava WiFi niti mobilni prenos podataka bolji od EDGE tehnologije koji moze biti isuvise sporo da bi youtube mogao uopste da radi.Jesi siguran da ti telefon ima pristup EDGE-u tu gde zivis?
 
Ja sam podesila telefon da koristi YouTube i ide solidno, ali je zato slika nije bas neka. Ipak, evo mojih podesavanja, ides:
Settings
Connectivity
Streaming
(ovde bi trebalo da se pojavi ekran sa profilima...ako imas neki profil izlistan, pritisni "options", a ako ne, samo izaberi jedan broj i opet "options" da bi kreirao profil)
Edit Profile

E sada, evo kako to kod mene izgleda:
Profile name:
VIP

Data Account:
vipmobile

Use proxy:
Off

Proxy server:
000.000.000.000

Proxy port:
0

Lowest UDP port (ovo je vazno):
1000

Highest UDP port (takode):
65000

Kliknes ok i ako je potrebno, aktiviras profil (trebalo bi da je sam vec aktiviran, pogotovo ako je jedini, ali ako nije, klikni "activate profile". I to je to...probaj YT, trebalo bi da radi posle ovoga. Ne znam mnogo o ovome, jednostavno sam dosla do resenja pretrazujuci strane sajtove, pa ne znam da li radi za svakoga. Nadam se da ce ti biti od pomoci. Srecno :)
 

Back
Top