Albanski reper kaže da je spreman za "borbu od Tirane do Kosova"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Poslednja izmena od moderatora:
Како чујем у емисији "После ручка", Албанци се изгледа припремају на митинг и да пређу мост и уђу на северну, српску страну Митровице.

Ко има још информација нека пише.
Покушао сам пар пута да гледам ту емисију... Водитељка прави тако лошу атмосферу, да нисам могао до краја да погледам. Можда пола сата, 40 минута... Тема је небитна, упаднеш у лоше расположење гледајући... то.

А ако неко буде кренуо ка северном делу јужне нам покрајине - мислим да ће бити довољно да обавестимо КФОР да се склони. Не желимо њих да гађамо. Али и да обећамо да ћемо се вратити назад. То је обавезан услов.

Покушао сам пар пута да гледам ту емисију... Водитељка прави тако лошу атмосферу, да нисам могао до краја да погледам. Можда пола сата, 40 минута... Тема је небитна, упаднеш у лоше расположење гледајући... то.

А ако неко буде кренуо ка северном делу јужне нам покрајине - мислим да ће бити довољно да обавестимо КФОР да се склони. Не желимо њих да гађамо. Али и да обећамо да ћемо се вратити назад. То је обавезан услов.
Одлична и врло гледана емисија. Имамо госте разних схватања и људе који се укључују и дају своја мишљења

На страну то, ми смо изашли јер

1) РОСУ је на северу, што НЕ СМЕ
2) Шиптари су се ушетали у општинске управе
3) Сада већ тероришу наше

Шта треба, само да им попуштамо, као Вучић, мало по мало. Они загризу, ми им дамо да одгризу. До пре коју годину је улазак на север био митски за албанце. А сад...ево их. А ми ни таблице више своје не издајемо

Одлична и врло гледана емисија. Имамо госте разних схватања и људе који се укључују и дају своја мишљења

Шта треба, само да им попуштамо, као Вучић, мало по мало. Они загризу, ми им дамо да одгризу. До пре коју годину је улазак на север био митски за албанце. А сад...ево их. А ми ни таблице више своје не издајемо
Да ми озбиљно тврдимо да ћемо доћи на лице места - не би се ови много усуђивали. Сукоб наше војске и групе бандита... то се неће завршити нерешено.
Само да заобиђемо КФОР, ништа више.

Е сад, ако ми драмимо на тв, али пуштамо дивљаке да дивљају... То онда није тешко прочитати као "издаја".

Било би уверљивије ако би се наш вођа обратио јавности из Крушевца, а не из председништва у Београду.

Albanski patrioti ce da odu na Kosovo i da paradiraju i pljunu tebe u facu...a ti ne bi isao na Kosovo ni da ti zlato nude, to je ta razlika jbg

Albanski patrioti ce da odu na Kosovo i da paradiraju i pljunu tebe u facu...
Oće, al u qurcu.
Jaki su samo na rečima i kad se kriju u nečijoj bulji.
Ti mnogo podsećaš na njih, cenim da si ti jedan od (ne baš mnogo inteligentnih) šiptarskih provokatora.

a ti ne bi isao na Kosovo ni da ti zlato nude, to je ta razlika jbg
Ne bi.
Ali na KiM bi.

Подела је била предложена али је Албанци нису прихватили. Према њима је цело Косово њихово иако не живе на северу
Albanci su nebitni. Zapad je taj koji je to odbio zbog MuLtIkUlTuRaLnOsTi

Kad bi se Srbija i SAD dogovorile oko severa onda bi to i bilo sprovedeno bez obzira šta Albanci mislili. Ako bi Albanci pokušali nešto glupavo poput oružanog napada doživeli bi lagan poraz i doveli u pitanje možda i ostatak Kosova.

Albanci su nebitni. Zapad je taj koji je to odbio zbog MuLtIkUlTuRaLnOsTi

Kad bi se Srbija i SAD dogovorile oko severa onda bi to i bilo sprovedeno bez obzira šta Albanci mislili. Ako bi Albanci pokušali nešto glupavo poput oružanog napada doživeli bi lagan poraz i doveli u pitanje možda i ostatak Kosova.
САД није и никада неће стати на страну републике Србије по питању Косова. Једино што неће дозволити јесте геноцид Срба.

Back