-ćaknut[/QUOTE]-shuntrulim- ???
-taravol
shuntrolim= suntav
pokusaj sada ovo:
-tuli bukes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-ćaknut[/QUOTE]-shuntrulim- ???
-taravol
posto su neki bolidi govorili da sam zensko[utkud im ta ideja ne znam], ja rekoh ajde malo za promenu...
ko je rekao da je ista ruznu, naprotiv....dok nehsa ne pomisli drugacije, ovo je cak super ...i pohvalno
ps. na engleskom ili turskom bi moglo...
Bona sera a tuti kome state, ce farete a cuesta sera.....da noi e bonisimo sta nevika unpo.....ke belo eeeeeeeee......dobjamo andare su le montane!!!! Auguri a presto, amica......
poshalji mi tu sliku Avatara da je sredim, izgleda k'o da su je deca padila iz OTO-a pa zvonilo.... shalji mi na PP... Pozzzzzzzzzzzzzz...
Decki heloo, kaj se zekite s' menom neeeeeeeee.A k vragu shto vam je!pa ja samo hteo da "uklonim" okolinu. a sto bih ti je slao, uzmi je sam i sredi pa mi javi. mada ne vidim razloga, za par dana ce ona [mozda] otici u penziju.mada ako bi ti uradio nesto "specijalno", mozda je zadrzim malo duze.

Decki heloo, kaj se zekite s' menom neeeeeeeee.A k vragu shto vam je!![]()
qao, shta radish...???
Nishta posebno, vikend, odmara se kuci,sutra na posao, i tako!!!!!zekimo se na miloceru ahaDecki heloo, kaj se zekite s' menom neeeeeeeee.A k vragu shto vam je!![]()
Nuk jam ne Milocher jam pak ma neljt, nuk e di cka po folni! Ha ha haaaaaaaaaa.....zekimo se na miloceru aha

-ćaknut
hlebna ispodkorna mekana masashum trulimpokusaj sada ovo:
-tuli bukes
1. Veliko ludilo 2.Sredina (hleba) mekana.hlebna ispodkorna mekana masa![]()

1. Veliko ludilo 2.Sredina (hleba) mekana.![]()
[/quote]Polako, polako... govorice oni i kineski ako zatreba, a verujte mi za par godina ce poceti da grade Budisticke hramove...
- Zelenocohano cetveronozno stapitalo ?
Okolo trbushno pantalozno pasalo!!!!![]()

Prevod ?
Nadstojnik okolohisnog cetveronoznog travocupkala
Kad smo vec kod Albanskog jezika/Albanologije...Da li znate da
Albanologija je jedna od najstarijih katedri na Filološkom fakultetu u Beogradu. Osnovao ju je 1920. godine Dubrovčanin Henrik Barić i to je bila jedna od najstarijih albanoloških katedri u svetu, a najstarija je na Balkanu. Na sve četiri godine ukupno albanski jezik i književnost studira šezdesetak studenata. Od njih su samo četiri Albanca, i to trojica iz Beograda. Interesovanja studenata ima, ali se upisna kvota popuni tek u drugom krugu. Albanski jezik je indoevropski jezik, koji sam predstavlja jednu granu ove porodice jezika. Tokom istorije usvajao je reči iz niza stranih jezika - latinskog, slovenskih jezika, turskog, starogrčkog, italijanskog i drugih jezika. U dalekoj je vezi sa slovenskim i baltičkim jezicima, a smatra se da je u bliskoj vezi sa izumrlim ilirskim jezikom. Njime govori oko šest milona ljudi, od toga tri miliona u Albaniji, a ostali su na Kosovu i Metohiji, u Makedoniji, Crnoj Gori, severozapadnoj Grčkoj, južnoj Italiji i dijaspori.

Prevod ?
Nadstojnik okolohisnog cetveronoznog travocupkala
Neznam, prevedi
..... Pitacu kolegenicu sutra na poslu ona sigurno zna jer je iz Dubrovnika.