Albanija i nas odnos prema ALBANSKIM predstavnicima u Srbiji!

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Imate priliku da vidite i sami u svim vestima da se ALBANIJA mesa u OSTVARIVANJE tj proglasenje vajne NEZAVISNOSTI Siptara na KosMetu. Mislim da nasa Vlada od ovih Pic*ica barem u naj manju ruku treba Albanske predstavnike diplomatskog kora Proterati tj. proglasiti "nepozeljnim osobama" na tlu Drzave Srbija a onda takodje protiv ALBANIJE podneti TUZBU radi mesanja i uplitanja u Drzavna pitanja Srbije i nepostujuci zakone o dobro susedskim odnosima i Helsinskoj deklaraciji koja garantuje Nepromenjenost granica.
Mislim da bi barem nesto mogli uraditi tim povodom a ne da cute kao PICK*ice!
Izvolte gospodo Demo...pa se izjasnite!

SPAS SRBIJE
ZIVELA SRBIJA

NJUJORK - Generalni Sekretarijat Ujedinjenih nacija nije omogućio predstavnicima kosovskih Albanaca ulazak u salu tokom zasedanja Generalne skupštine svetske organizacije, već su oni tamo ušli na poziv delegacije Albanije, izjavio je Tanjugu portparol generalnog sekretara UN Brendon Varma.

Varma je ponovio da Kosovo nije članica UN i da shodno tome predstavnici Kosova nisu zvanično učestovovali u radu Generalne skupštine UN.

"Generalni Sekretarijat UN nije dao predstavnicima Kosova propusnice za ulazak u salu Generalne skupštine", podvukao je Varma.

On je objasnio da sve članice Generalne skupštine dobijaju određeni broj propusnica odnosno karata s kojima mogu da pozovu koga žele da prisustvuje zasedanju Generalne skupštine iz tzv. VIP dela sale.

"Po svemu sudeći, u ovom slučaju predstavnike Kosova pozvala je albanska delegacija", rekao je Varma.

"Predstavnici kosovskih Albanaca bili su prisutni u sali samo u subotu za vreme govora albanskog premijera Saljija Beriše i to na poziv albanske delegacije a ne Generalnog sekretarijata", precizirao je on.

http://vesti.krstarica.com/index.php?rubrika=aktuelno&sifra=2aa83f2a46522b97e511356393a9d92b&lang=0

Sta tek reci na ovo...dokle ce Srbiju da vode p|zde :think:

Imate priliku da vidite i sami u svim vestima da se ALBANIJA mesa u OSTVARIVANJE tj proglasenje vajne NEZAVISNOSTI Siptara na KosMetu. Mislim da nasa Vlada od ovih Pic*ica barem u naj manju ruku treba Albanske predstavnike diplomatskog kora Proterati tj. proglasiti "nepozeljnim osobama" na tlu Drzave Srbija a onda takodje protiv ALBANIJE podneti TUZBU radi mesanja i uplitanja u Drzavna pitanja Srbije i nepostujuci zakone o dobro susedskim odnosima i Helsinskoj deklaraciji koja garantuje Nepromenjenost granica.
Mislim da bi barem nesto mogli uraditi tim povodom a ne da cute kao PICK*ice!
Izvolte gospodo Demo...pa se izjasnite!

SPAS SRBIJE
ZIVELA SRBIJA

Неће они ђутати. Очекујем хвалоспеве, нарочито Тадића,
како им је показао зубе, онако мирољубиво, без употребе силе,
као што је то радио прошли режим.
Ово је сада период мирољубиве политике где све пршти од
љубави и благостања.

Back