Albanci udarili na sve mrtve Srbe

Bas sam pre neko vece gledala na rtsu o siptarima i njihovom divljanju. Ne znam kojim recima ih opisati, kako nazvati te pogane izrode koji se nazivaju narodom. Oni su nesto najgore sto postoji. Takvih incestuoznih divljaka na svetu vise nema. Valjda su zbog tradicije incesta svi tako udareni u te majmunske glave. Definitivno najveci sljam koji postoji.

Bas sam pre neko vece gledala na rtsu o siptarima i njihovom divljanju. Ne znam kojim recima ih opisati, kako nazvati te pogane izrode koji se nazivaju narodom. Oni su nesto najgore sto postoji. Takvih incestuoznih divljaka na svetu vise nema. Valjda su zbog tradicije incesta svi tako udareni u te majmunske glave. Definitivno najveci sljam koji postoji.

Варваризам, дивљаштво, примитивизам... за то није крива ни генетика, ни окружење, ни неки можда затуцани обичаји сточарског племенског народа, то је проблем у глави, који је производ дебилизује људи од малих ногу, која се агресивно проводи већ дуже од века, и који кад одрасту постају дебили и кретени ове врсте, да пале цркве, руше споменике, претварају света места у ђубришта и нужнике.

Док су људи попут Тачија, Харадинаја, и осталих терориста, председници, премијери, те наказне касапничке творевине, шљам ће дефинитивно наставити са затирањем светиња. А њихов културни опус ће се ширити Европом.

Слажем се - али ту стоку дефинитивно хушкају стране службе...... одвратно да одвратније бити не може ------ нападати гробове и кости преминулих..... па то је нешто најогавније што сам чуо у животу........

Слажем се - али ту стоку дефинитивно хушкају стране службе...... одвратно да одвратније бити не може ------ нападати гробове и кости преминулих..... па то је нешто најогавније што сам чуо у животу........

I to, ali radili bi oni to i da ih ne huskaju, nisu oni od juce takvi, to je neko seme zla u njima

Back