Albanci ubili Grka!!!!!

Ti stvarno verujes da je napao naoruzane policajce?

- - - - - - - - - -

Ako je imao kalasnjikov kod sebe i dosao na ideju da napadne policijace, onda bi valjda i ubio jednog ili bar ranio.

- - - - - - - - - -

Napadac iz Pitsburga je imao nameru da ubije Jevreje, otisao je naoruzan u Sinagogu i ubio ih 11. Ova prica vec moze da prodje mada i to je pod sumnjom, ko zna ko je pucao na Jevreje i koje su sfere interesa upletene.

Svaki policajac u vreme obavljanja svog posla je naoružan. Posedovanje automatske puške je nezakonito. Saberi i dobićeš rezultat.

I da je bio naoruzan, a ne znamo da li jeste ili nije, po tebi je ubistvo opravdano?

Ako je pucao na policiju (ili bilo koga drugog) naravno da policija mora da radi svoj posao. A mi ovde ne komentarišemo šta se tamo desilo, jer to ne znamo, već komentarišemo novinski članak.
Kad je davne 1987. godine onaj šiptar Keljmendi ubio vojnike, niko nije postavljao pitanje da li je opravdano što je (samo)ubijen iz automatske puške u leđa. Isto je i ovde, ako je otvorio vatru na policiju, imali su obavezu da ga neutrališu. Na stranu šta bi ti i ja više voleli.

Ako je pucao na policiju (ili bilo koga drugog) naravno da policija mora da radi svoj posao. A mi ovde ne komentarišemo šta se tamo desilo, jer to ne znamo, već komentarišemo novinski članak.
Kad je davne 1987. godine onaj šiptar Keljmendi ubio vojnike, niko nije postavljao pitanje da li je opravdano što je (samo)ubijen iz automatske puške u leđa. Isto je i ovde, ako je otvorio vatru na policiju, imali su obavezu da ga neutrališu. Na stranu šta bi ti i ja više voleli.

Sta kazu grcki mediji, da li je bilo tako kao sto prenose albanski mediji ili sumnjaju na njihovu verziju?

Sta kazu grcki mediji, da li je bilo tako kao sto prenose albanski mediji ili sumnjaju na njihovu verziju?

Грчка верзија каже да није пуцао директно на полицајце, већ у ваздух.

Иначе овај чова је био велики борац за права Грка на југу Албаније.

За сваки празник он је организовао нешто, прошле године су ширили велику заставу Грчке у том месту.

Сматрају да су само тражили повод да га убију.

Ne znam, ne bavim se nagađanjima, već komentarišemo vest.

- - - - - - - - - -

За сваки празник он је организовао нешто, прошле године су ширили велику заставу Грчке у том месту.

Izgleda da i nije pretarano pametnu odluku doneo. Naročito ako je sve to radio i znao da ga čekaju.

Da, borio se za prava grcke manjine u Albaniji, bio trn u oku Albancima.

Jasno da su oni teroristi a ne on, jer su dan pre njegovog ubistva postavili albansku zastavu na pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, a ubili njega sto je pucao u vazduh dok su skidali grcku zastavu.

Policija ubila nekoga ko je iz automatskog oružja pucao, a policajci su teroristi? Da li ti, uopšte, razmisliš prte nego što nešto napišeš?

Нису терористи, ал' да им је био трн у оку, био је.

Наравно да је сулудо пуцати из аутоматског оружја, било на полицију или у ваздух, ал' Грци се бар за разлику од нас боре за своје.

Нису терористи, ал' да им је био трн у оку, био је.

Наравно да је сулудо пуцати из аутоматског оружја, било на полицију или у ваздух, ал' Грци се бар за разлику од нас боре за своје.

Ne bas, grcki politicari su NATO quje. Preci ce preko ovoga.

"Grčka policija je u sredu suzavcem i šok-bombama prekinula protest grčkih nacionalista u Solunu", javlja agencija AP.

Back