Albanci napali srpsku decu u Budvi: Vređali ih, upadali im u sobe, pretili

Mladi fudbaleri iz dva beogradska kluba preživeli su torturu na međunarodnom takmičenju "Trofej Budva", jer su ih u hotelu Park, u kom su bili smešteni, napali mladi Albanci iz kluba Donbosko AFC.
Decu iz Srbije, uzrasta od osam do 12 godina, taj dan i noć su konstantno napadali četiri godine stariji albanski tinejdžeri tako što su im usred noći upadali u sobe, bacali u njih petarde, pretili, vređali, upućivali najgore psovke i pogrde na račun Srba, pokazivali dvoglavog orla...

"Prvo veče, u petak, deci su upadali u sobe do četiri ujutru. Kada je dara prevršila meru, recepcionar je mlade napadače bio prinuđen da zaključa. Međutim, oni su počeli posle toga da iskaču kroz prozore i da nastavljaju po starom. Nismo znali šta nas je snašlo", priča za Republiku jedan od roditelja, koji je pratio svoje dete na turnir.
"Šta da vam pričam, kad su ženi, članu delegacije, tri puta u toku noći upadali u sobu", priča ovaj roditelj i kaže da su odmah u subotu sve ove incidente prijavili i organizatoru Trofeja Budva i hotelu, ali da niko ništa nije preduzeo.

Dečaci iz Srbije nisu mogli da provedu mirno ni noć, jer su se ponovo našli na meti podivljalih Albanaca.


"Ponovila se sve i po noći. Upadi u sobe, jeziva vređanja, prevashodno na nacionalnoj osnovi, da čovek ne poveruje da tako nešto deca uopšte mogu da izgovore i urade. Jedva smo čekali svi da se vratimo, više nam ni rezultat nije bio važan, bilo je samo da odradimo i da idemo kući..."

Republika je stupila u kontakt sa direktorom jednog od dva omladinska kluba, koji je potvrdio naša saznanja.

"Tamo sam ja bio, istina je da je došlo do verbalnog obračuna. Ti tinejdžeri su našima upućivali ružne reči i pokazivali su im dvoglavog orla…Nakon toga došao je njihov trener i popričao sa nama i nakon toga više ništa nije bilo… Istina je da su lupali našima na prozor, ali nisu ulazili u sobe. Koliko sam čuo, prema Mungosima su bili gori, ali ne znam šta su im radili", rekao je on za Republiku.

Nakon toga stupili smo u kontakt sa sekretarom drugog kluba, koji nije bio preterano raspoložen za razgovor.
"Mi kao klub nemamo nikakav komentar ni negativnu konotaciju na sami događaj, to je stvar turnira i organizatora", rekao je sekretar tog kluba.

Republika je, posle ovog incidenta, pokušala da stupi u kontakt i sa organizatorom "Trofeja Budva", ali nam se na telefon javio čovek koji je odmah kada je čuo pitanje postao veoma neprijatan.
"Nije se ništa dogodilo, to su špekulacije", najpre je rekao, a kada smo ga pitali "šta su špekulacije" kad kompletno pitanje nije ni čuo, rekao nam je da ga više ne zovemo.

Kako saznaje taj portal, organizator je odmah reagovao.

"Jedino što je Ljuba zvao organizatora i on je čovek odmah reagovao. Organizator je zvao hotel, menadžera i oni su tada i zaključali decu jer nisu mogli da ih smire rečima, molbama i opomenama", kaže izvor sa lica mesta.

U hotelu "Park" nezvanično nam je rečeno da je bilo "incidenata", ali i da za zvaničan odgovor pošaljemo mejl. To smo i uradili i sad čekamo odgovore na pitanja, između ostalog, kako su dozvoli da neki gosti maltretiraju druge i to usred noći i kako zlostavljači, makar to bila i deca, nisu momentalno izbačeni iz hotela. Jer naglašavamo, u bilo kom hotelu u svetu, bilo koga popreko da pogledate, ne daj bože vređate ili upadate u sobu, istog trenutka bi vam bilo otkazano gostoprimstvo i oduzeto pravo da više ikad u njega uđete.
https://www.b92.net/info/region/262...dvi-vredali-ih-upadali-im-u-sobe-pretili/vest
NAMA SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI TO SE SVAKODNEVNO DOGAĐA ALI NAŠEM PREDSEDNIKU VUČIĆU NIJE SMETALO DA SA NJIMA POTPIŠE SVE ŠTO SU TRAŽILI ZA NJIH.
Ološ koji vaspitava decu da budu još gora. Doćiće to na naplatu, pre ili kasnije!
 
Gamad NATO Nacisticka

@SajaBg i @Sizif bi im verovatno dali motke da mlate srpsku decu da se Siptari slucajno ne uvrede

Jer greota da se mrzimo sa siptarima treba da se volimo sa njima, hrvatima, bosnjama dok oni vrse genocid etnicko ciscenje i nasilje nad nama.
Da postoji diktat to je ocigledno...bolje diktat nego da su stvarno toliko opredeljeni da napadaju sve sto je Srpsko....
 
Da se desilo nekom drugom, makar taj pre toga prosto sam tražio tako nešto postupanju pepelom ne bi bilo kraja.

Da li recimo i o albanskom društvu može da se govori kao o duboko obolelom?
Ne moze....
Sta god da hoces, ne moze tako...
Prvo primitivizam se ne shvata oboleloscu....iako jeste, ali ne shvata se....na zalost

Drugo logicna doslednost albanskih postupaka je veca nego srpskih postupaka...imas apsurd u srpskom drustvu , smeta im mrtav covek 50godina, a ne smeta im ono sto se desilo pre mesec ili dva meseca....

gore je dole dole je gore..
 
Jer greota da se mrzimo sa siptarima treba da se volimo sa njima, hrvatima, bosnjama dok oni vrse genocid etnicko ciscenje i nasilje nad nama, dok nam biju decu i ruse groblja.
Upravo tako, treba da volimo svoje komšije uprkos političkoj propagandi i lažima na koje ti i tebi slični nasedate jer ne kapirate ništa.
 

Back
Top