Albanci koji žive na Severu Kosova među Srbima prestali su svi da se javljaju

Siptari ga nazivaju Srpskim Eskobarom, to uopste ne mora znaciti da nije tacno.
Nema to veze, poenta je u tome da taj Radojicic nije bitan za opstanak Srba nego za odlazak Srba sa Kosmeta tj. ono malo sto ih je preostalo.
Nisam ni rekao da on nije mafijas ali to nije poenta cele price, predstava za javnost je u tome sto pokusavaju da zamajavaju narod da je on neki "heroj" da je on satro branio Ustav R.Srbije.

Иначе, Радојчићева гајба није ни баш велика, нити нешто екстра. Просечан мкменшон кој заради ђубретар из Њу Џерзија.
Nije ni mala, kada pogledas sve ukupno, celo imanje, ulozeno milion i vise sigurno.

Hoces da kazes da mozda radi za siptare?
Moje misljenje je da on radi prvo za vucica i da vucic naravno zna sve njegove poteze i da nista nije radjeno bez njegovog znanja i odobrenja, drugo posto vucic radi za zapad na stetu Srba i Srbije onda automatski radi i za zapad i trece posto su vucic i kurti u dilu onda znaci da ujedno radi i za kurtija, a ove price kako siptari napadaju Radojicica, kako je on neki heroj, kako je on tamo neki strah i trepet , kako ga postuju Srbi to su gluposti.

Moje misljenje je da on radi prvo za vucica i da vucic naravno zna sve njegove poteze i da nista nije radjeno bez njegovog znanja i odobrenja, drugo posto vucic radi za zapad na stetu Srba i Srbije onda automatski radi i za zapad i trece posto su vucic i kurti u dilu onda znaic da ujedno radi i za kurtija, a ove price kako siptari napadaju Radojicica, kako je on neki heroj, kako je on tamo neki strah i trepet , kako ga postuju Srbi to su gluposti.
Da, i ja mislim da radi direktno za Vucica, te dilove Vucica i Kurtija to ne znam. Ali, sam i ja ubedjen da sigurno radi za Vucica, a samim tim verovatno i za zapad.

Pogresno mislite i ti i Straks, taj Radojicic uopste nije ni bitan toliko koliko ga medijski predstavljaju ali je zato Ivanovic bio mnogo bitniji za Srbe i za opstanak dole, Ivanovic je jednostavno smetao i zato je morao biti uklonjen , cim su njega uklonili nakon godinu dana ulazi KFOR sa siptarskim teroristima na severu Kosmeta...
I Ivanovica su nam drugi ubili?

Da, i ja mislim da radi direktno za Vucica, te dilove Vucica i Kurtija to ne znam. Ali, sam i ja ubedjen da sigurno radi za Vucica, a samim tim verovatno i za zapad.
Ocigledno je da izmedju vucica i kurtija postoji nesto, ovo sto se oni lazno optuzuju to je sve predstava.
Cinjenica je da je vucic njima predao bukvalno sve!

Ne verujem da je jos uvek predao sve, ali moguce da postoje neki dilovi.
Posmatraj to ovako, americki sistem dve partije, dva prootivnicka kandidata ali isti gazda.... ko se otrgne kontroli on biva medijski satanizovan kao u slucaju Trampa.Moje misljenje da kurti i vucic sasvim dobro igraju svoje uloge, naravno na stetu Srbije.

Oni sebe nisu nazivali teroristima upravo zato sto su mislili da je ubiti policajca opravdano... Takodje su svercovali oruzje na malo i veliko u civilu....I kada bi nasa policija zaustavljala vozila da pretresa to bi za njih bilo maltretiranje civila....Ma sve isto...
ti si veoma ogranicena osoba kada postavljas paralelu izmedju tih postupaka i kako se oni danas odnose prema Srbima

ti si veoma ogranicena osoba kada postavljas paralelu izmedju tih postupaka i kako se oni danas odnose prema Srbima
Mi smo imali svu policiju, svu vlast i sve javne sluzbe....A bilo nas je manje od deset posto...Tako da jeste neuporedivo....Zamisli milion Albanaca, a nema ih u policiji.,,Nasi su se baskarili, nepitaj kako...Maltretirali Albance i izivljavali se nad njima....To ti pricam za ovaj zadnji period, a onaj period posle balkanskih ratova, o tome bolje i da ne govorimo..Oduzimana im je zemlja, oduzeta su im prava, a u nasoj skupstini i javnosti su cesto nazivani repatim ljudima...Znam da ti i ljudi danas ne mogu objektivno sagledati tu bahatost i gadjenje prema Albancima i omalovazavanje od strane Srba koji su tamo vazda bili uz svaku vlast....

I Ivanovica su nam drugi ubili?

Isti su i Ivanovica ubili, jer je on upravo provalio ovu saradnju CIA/Mi6/AV/Kurti(Taci ili kojigod Šipak)...

Radojicic je u tom drustvu, kolega mu CIA false flag-era, samo mali od palube...nebitno kakav i koliki kriminalac bio...tim pre...jer je takve lakse drzati pod ucenom da izvode stagod treba pa i CIA false flagove...

...

8Pa Englezi....Znam da Srbi ne ubijaju...

1)
Cije zastave nekidan je vozao Pink satanista Mitrovic po Beogradu? = AMERICKE

2)
Koji zapadni Ambasador hvali Pink satanistu Mitrovica i njegove postupke (sem zastave i izvestavanje iz Lvova...i proterivanje prorusa kako sam Mitrovic rece...) = AMERICKI

3)
E sad me podseti koja ono bese TV snimila spot protiv Ivanovica neposredno pre ubistva?
Gle cuda = SATANISTICKI PINK !!!

Jel sad jasnije? :ceka:

Ako si iole pri pameti jeste, ako kazes "Nije" - onda postoje dve opcije:
- Ili radis za istu CIA ekipu...
- ili je u pitanju glupost...

...

1)
Cije zastave nekidan je vozao Pink satanista Mitrovic po Beogradu? = AMERICKE
Satanista Mitrovic ceo zivot mase samo srpskim zastavama..... Ovo sto je mahao Americkim valjda znas da je provalio neku korist, on sve radi iz koristi...Dakle ili se uplasio nekih sankcija USA zbog Vulina, jer tamo u USA verovatno ima neke nekretnine pa da mu ne zarobe to bezveze ili tako nesto...

Паризер је убио шиптарског пандура.

I Šipak i neupuceni Srbi ubijeni su od strane iste ekipe...onih koji su i kreirali ovaj false flag...
Kad kazem ubijeni mislim uzrocno posledicno zbog unapred reziranog false flaga, a nebitno da li je ko od njih tu na koga prvi zapucao...

Kao na Majdanu 2014.
CIA snajperisti Gruzijci pucali i na demonatrante i na policiju...i evo dokle smo od tih CIA pucnjeva dosli...do rata...

...

Satanista Mitrovic ceo zivot mase samo srpskim zastavama..... Ovo sto je mahao Americkim valjda znas da je provalio neku korist, on sve radi iz koristi...Dakle ili se uplasio nekih sankcija USA zbog Vulina, jer tamo u USA verovatno ima neke nekretnine pa da mu ne zarobe to bezveze ili tako nesto...

Ako icim doticni mase celi svoj medijski zivot to je taj "Amerikan dream"
Tu "kulturu" i promovise preko svoje TV, a to sto u trenucima npr bombardovanja Srbije od strane Amera se kamuflira u patriJotu sa kalašom...to je njegova mimikrija prezivljavanja...

...

Naučili od Srba. Tako su se ponašali i Srbi u Hrvatskoj. Prestali bi se javljati susjedima, svi bi nekud nestali, otišli u posjet baki, djedu, tetki, a par dana nakon toga JNA bi sravnila mjesto sa zemljom.
Za vreme rata između Hrvatske i Republike Srpske Krajine 1991 je u hrvatskim gradovima oko Republike Srpske Krajine svaka bolnica imala posebno zatvoreno odeljenje gde su nestali Srbi te vojnici i oficiri JNA završili njihove živote u trgovini ljudskim organima! 👀👂👂

Back