- Poruka
- 12.866
Nije ti gazda objasnio?Kako to “ mučki ubijeni “ ?
Obično dobijate obaveštenja zajedno sa parizer sendvičom petkom, trebalo bi da si već obavešten, makar delimično.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti gazda objasnio?Kako to “ mučki ubijeni “ ?
Znas valjda o kakvom tipu ljudi se radi...Oliver je svasta pricao za Radojicica....Oni svi tamo se znaju...Radojicic ga je mrzeo... A zasto ga je mrzeo? Pa pricao je o njemi da je kriminalac, da ne shvata zasto ga podrzava Beograd itd....To jednostavno smeta...Ti radis posao imas neku lovu, vezu sa Bgd i sad nekakav Oliver prica svasta, busi te politicki i radi da to raskrinka....smeta... Nisi valjda i ti od onih sto misli da su sve englezi organizovaliNisu mogli jer će Srbi na Kosovu uvek birati predstavnike vlasti u Beogradu a to su sada Radoičić, Zvonko i Srpska lista. Ostaje mi nejasno zašto je Oliver ubijen kada on nije bio nikakva pretnja njima, to kao kad bi Vučić ubio nekog opozicionara koji mu nije ni blizu na izborima. Uopšte nema paralele sa Ćuruvijom i Stambolićem recimo.
Moja pretpostavka je da je Oliver hteo nešto više od proste govorancije da su krimosi. Možda da objavi neke dokaze oko toga. Mnogi iz opozicije i sada govore da su Vučić i Radoičić kriminalci pa eno ih živi. Više je ugrožen onaj Senta sada ali i on je opet živ.Znas valjda o kakvom tipu ljudi se radi...Oliver je svasta pricao za Radojicica....Oni svi tamo se znaju...Radojicic ga je mrzeo... A zasto ga je mrzeo? Pa pricao je o njemi da je kriminalac, da ne shvata zasto ga podrzava Beograd itd....To jednostavno smeta...Ti radis posao imas neku lovu, vezu sa Bgd i sad nekakav Oliver prica svasta, busi te politicki i radi da to raskrinka....smeta... Nisi valjda i ti od onih sto misli da su sve englezi organizovali
Ne verujem ja da ima tu saradnje..Radojicic drzi taj narod dole, a Vucicu treba podrska tog naroda i u tom smislu postoji popustanje, okretanje glave i ne diranje u poslove Radojicica...Ali neki odnos blizi sigurno ne...Mada nas Car ne voli nikoga, a opet zna sta je dobro za njega i ume da uradi sta mu se ne radi da bi ispunio visi cilj..Ne odgovara njemu Radojicic, ali mu odgovara da ima vodju naroda na svojoj strani...Moja pretpostavka je da je Oliver hteo nešto više od proste govorancije da su krimosi. Možda da objavi neke dokaze oko toga. Mnogi iz opozicije i sada govore da su Vučić i Radoičić kriminalci pa eno ih živi. Više je ugrožen onaj Senta sada ali i on je opet živ.
jedini način trenutno da Srbi opstanu na Kosovu je smirivanje tenzija...a to znači da Vučić treba pod hitno da razgovara sa Kurtijem i dogovori što pre nove lokalne izbore i povratak Srba u institucije i kosovsku policiju a pitanje statusa treba zamrznuti za sad...to možemo uspešno rešavati tek kad budemo imali jaku vojsku kao argument...
zato što je ovo sve igra da ne dođe do ZSO...Srbi sa Kosova i šire će da budu prezadovoljni prestankom eskalacije,a Albanci jer neće morati da daju ZSOZašto bi Kurti ispuštao stratešku prednost koju ima i poništio sve gluposti i greške Vučića.
Kao da igraš šah, gubiš figure, gubiš pozicije, došlo vreme za mat i ti kažeš e ajde da se vratimo 20 poteza unazad, ono kada sam izašao iz institucije, bojkotovao izbore, napustio policiju, itd., itd. da se ne vraćamo baš godinama unazada
Ko bi bio toliko lud da mu to dopusti.
zato što je ovo sve igra da ne dođe do ZSO...Srbi sa Kosova i šire će da budu prezadovoljni prestankom eskalacije,a Albanci jer neće morati da daju ZSO
bezmozgovicu,ali oni tada i jesu bili teroristi koji su ubijali policajce i civileNasa policija je svojevremeno dok je radila po Kosovu ulazila u kuce Albanaca, pretresala, hapsila, nalazila oruzje....Nikome od nas ni u jednom trenutku nije padalo na pamet da to nazovemo terorom nad Albancima...Vec su to bile akcije protiv terorista... Sada smo okrenuli plocu, sada nam je svaki pretres i zadrzavanje na razgovoru u policiji teror nevidjenih razmera....
Pa naravno da su to bile naše akcije protiv terorista, šta je tu čudno?Nasa policija je svojevremeno dok je radila po Kosovu ulazila u kuce Albanaca, pretresala, hapsila, nalazila oruzje....Nikome od nas ni u jednom trenutku nije padalo na pamet da to nazovemo terorom nad Albancima...Vec su to bile akcije protiv terorista... Sada smo okrenuli plocu, sada nam je svaki pretres i zadrzavanje na razgovoru u policiji teror nevidjenih razmera....
a i taj ZSO, bio bi formiran po ustavu kosova...sto znaci, jos jedan legitimni akt kosovazato što je ovo sve igra da ne dođe do ZSO...Srbi sa Kosova i šire će da budu prezadovoljni prestankom eskalacije,a Albanci jer neće morati da daju ZSO
Oni sebe nisu nazivali teroristima upravo zato sto su mislili da je ubiti policajca opravdano... Takodje su svercovali oruzje na malo i veliko u civilu....I kada bi nasa policija zaustavljala vozila da pretresa to bi za njih bilo maltretiranje civila....Ma sve isto...bezmozgovicu,ali oni tada i jesu bili teroristi koji su ubijali policajce i civile
Nasa policija je svojevremeno dok je radila po Kosovu ulazila u kuce Albanaca, pretresala, hapsila, nalazila oruzje....Nikome od nas ni u jednom trenutku nije padalo na pamet da to nazovemo terorom nad Albancima...Vec su to bile akcije protiv terorista... Sada smo okrenuli plocu, sada nam je svaki pretres i zadrzavanje na razgovoru u policiji teror nevidjenih razmera....
Да ли један Албанац може са тобом да води разговор о црним зимама?Nasa policija je svojevremeno dok je radila po Kosovu ulazila u kuce Albanaca, pretresala, hapsila, nalazila oruzje....Nikome od nas ni u jednom trenutku nije padalo na pamet da to nazovemo terorom nad Albancima...Vec su to bile akcije protiv terorista... Sada smo okrenuli plocu, sada nam je svaki pretres i zadrzavanje na razgovoru u policiji teror nevidjenih razmera....
Ne znam vise sta bih rekao, kada sam video vilu od Radoicica nije mi bilo dobro, ono imanje kosta milion i vise, otkud lova za to prijatelju?Kad vec poredis evo ti poredjenja...
Kao sto je CIA/Mi6 namestila Albance u Račku, tako su sad namestili Srbe u Banjskoj...
I to je sva istina...
Za više info proguglati - NATO Operacija Gladio...
...
Ne znam vise sta bih rekao, kada sam video vilu od Radoicica nije mi bilo dobro, ono imanje kosta milion i vise, otkud lova za to prijatelju?
Da nismo malo previse skrenuli u teorije zavera?Kao operativac CIA/Mi6 zaradio...
A to sto je šatro na crnoj listi Amerike...to je kamuflaza...
Pa šta...i Bin Laden je bio...operativac CIA-e pa onda posle takodje organizovanog CIA false flaga u Njujorku 11.09.2001. kao šatro smrtni im kao neprijatelj i na crnoj listi...
I jos onda da zavrse pricu...šatro ga ubiše a telo kao baciše u okean...
A jos jedna "slucajnist" - posada "Foka" specijalaca koja ga je kao eliminisala...stradaše posle svi u kao padu helikoptera...
ČIČA MIČA GOTOVA CIA PRIČA...
...
Da nismo malo previse skrenuli u teorije zavera?
Medjutim, da je to i istina, ako je radio za njih reci mi onda za cije dobro je radio, ciji spijun je bio, zasto ga ubise siptari?
Ако на наредним изборима не гласате за Вучића, можда се и спасите.AUTORSKA
Bukvalno isto kao devedesetih pred sam rat sa njima čak i oni šiptari koji imaju puno drugara među Srbima prestali su da se javljaju isto kao i sada.
Ovo nam govori da mora da se dogodi revanš u svakom smislu.
Ljigavost,podmuklost i lukavost je i dalje prisutna i samo dokazuje da nikada nije ni prestajala.
Gomilanje Srpske vojske za razliku od Srba u Beogradu shvataju kao najozbiljniju pretnju i ponašaju se kao da su svi na vojnoj obuci pred rat.
Ja mislim da on radi za vrh nase vlasti a ne za strance, zato su siptari i pucali. Da rade za CIA/Mi6 siptari nikako ne bi smeli pucati.Pa ako je false flag CIA/Mi6 onda ti je jasno za ciji interes je radio...
Pri cemu nebitno da li kao korisni idiot ili svesni operativac...rezultat je isti...
A i nije on 'najvisi u Srba' koji je u toj ulozi...
Ko ga ubio?
Koliko znam Radojičić je jos uvek živ i zdrav...
Premda ce ga verovatno kad sve legne i sve se slegne tad ce ga kao istrosen kondom baciti tj eliminisati same gazde koje su ga upotrebile...
...
Pogresno mislite i ti i Straks, taj Radojicic uopste nije ni bitan toliko koliko ga medijski predstavljaju ali je zato Ivanovic bio mnogo bitniji za Srbe i za opstanak dole, Ivanovic je jednostavno smetao i zato je morao biti uklonjen , cim su njega uklonili nakon godinu dana ulazi KFOR sa siptarskim teroristima na severu Kosmeta...Znas valjda o kakvom tipu ljudi se radi...Oliver je svasta pricao za Radojicica....Oni svi tamo se znaju...Radojicic ga je mrzeo... A zasto ga je mrzeo? Pa pricao je o njemi da je kriminalac, da ne shvata zasto ga podrzava Beograd itd....To jednostavno smeta...Ti radis posao imas neku lovu, vezu sa Bgd i sad nekakav Oliver prica svasta, busi te politicki i radi da to raskrinka....smeta... Nisi valjda i ti od onih sto misli da su sve englezi organizovali
Cinjenica je da njemu ne fali ni dlaka sa glave sve ostalo u vezi njega je predstava.Ja mislim da on radi za vrh nase vlasti a ne za strance, zato su siptari i pucali. Da rade za CIA/Mi6 siptari nikako ne bi smeli pucati.
Siptari ga nazivaju Srpskim Eskobarom, to uopste ne mora znaciti da nije tacno.Cinjenica je da njemu ne fali ni dlaka sa glave sve ostalo u vezi njega je predstava.
Било би екстра. Реците шта хоћете, али је кренуо са пушком.Siptari ga nazivaju Srpskim Eskobarom, to uopste ne mora znaciti da nije tacno.
Ona vila i ko zna jos koliko imovine, to nije predstava, to su cinjenice.