ALBANAC ILI SHIPTAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To vise nema veze ni sa politikom ni sa bilo cim drugim nego sa OPSTANKOM Srba kao naroda. Ostane li Kosovo i Metohija anautima, kroz najvise 50 godina o Srbima ce se pricati isto kao i Hazarima... narodu kojeg nema...

Moram da repliciram:
Ne beri ti gajle za Srbe, opstace oni sa ili bez Kosova.
Hazarski potomci su Azeri - naseljeni oko Kaspijskog mora -danasnji Azerbejdzanci.
Josh su zivi, s genetskim postotkom starih Hazara koji je jednak genetskom postotku
Starih Slovena u danasnjih Srba, ili genetskom postotku Starih Ilira u danasnjim Albancima.
Mala postotak, ali ga ima.
Poetska sirina i smisao za dramu u Pavicevom romanu ne mora da bude i etnoloski dokaz.

Moze madjarski Srbijanac taman kako moze i srpski amerikanac:-) Madjari i druge nacionalne manjine moraju da postuju drzavu u kojoj zive i da priohvate (pod uslovom da su njeni drzavljani) i to da su Srbijanci. Znaci Srbijanac madjarske nacionalnosti.

Ako si dobio Australijsko drzavljanstvo, vodish li se u statistikama kao Australijski Srbin ili kao Australijanac?
Pitam bez ironije, zanima me...

Moram da repliciram:
Ne beri ti gajle za Srbe, opstace oni sa ili bez Kosova.
Hazarski potomci su Azeri - naseljeni oko Kaspijskog mora -danasnji Azerbejdzanci.
Josh su zivi, s genetskim postotkom starih Hazara koji je jednak genetskom postotku
Starih Slovena u danasnjih Srba, ili genetskom postotku Starih Ilira u danasnjim Albancima.
Mala postotak, ali ga ima.
Poetska sirina i smisao za dramu u Pavicevom romanu ne mora da bude i etnoloski dokaz.

Mala ispravka ovde: Arnauti nemaju NIKAKVE veze sa Ilirima. Cak ni genetske. Ma nisu bre ni prosli jedni pored drugih.

pa ako nisi do sada shvatila onda nikada neces ni shvatiti jer smo te toliko udarili po glavi da ti ona sada vise i ne radi a mozda je izbeglicki zivot uradio svoje tako da koliko primecujem gubis i samokontrolu.
:blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla: to je jedino sto znas.Cini mi se da ti ne mozes da kontrolises sebe i svoje nebulozne izjave.

pa trebas razumeti da je to za mene strani jezik i nije toliko vazno kako se kaze koliko je vazno dali se ima.

E pa ja cu tim stranim jezikom pricati sutra u Pristini, ako te bas zanima.Idem malo da obidjem imovinu i da vidim sta se desava u toj vasoj''novoj drzavi''.Zamisli mozda se i sretnemo,toliko o tome ko sme i ko ne sme da udje na Kosovo i prica ''stranim jezikom''.See you soon!

E pa ja cu tim stranim jezikom pricati sutra u Pristini, ako te bas zanima.Idem malo da obidjem imovinu i da vidim sta se desava u toj vasoj''novoj drzavi''.Zamisli mozda se i sretnemo,toliko o tome ko sme i ko ne sme da udje na Kosovo i prica ''stranim jezikom''.See you soon!

i posle neprijatelji pricaju da kosovo nije slobodna drzava vidite kako nam je covek lepo objasnio da slobodno moze doci na kosovo i pricati svojim jezikom.:vatromet:

Kod vas ne, nego...................., oruzje ka i djeca. Predmeti za manipulaciju. Pa ako neko gleda zene ka ljude to su Crnogorci. A vi ih gledate ka stoku................., za 2000 E prodajete zene.Pa nisu za djabe siptarke jedna svojevrsna armija prostitutki kojih na Zapadu broji oko 100 000 hiljada grla. Kada se izrabe onda imate prihvatni centar u Valoni, gde je UNICEF naporavio prihvatni centar za te vase zene, sestre, majke..........A onda prodajete dalje, to razjerbano po Drenici ili po ruralnim oblastima na sjeveru Albanije, dje sve znaju ali ne znbaju sto je toalet papir...............Ali zato hvala Amerikancima i bocama plasticnim od 2 l..............., tako trljate guzice, jer za bolje ne znate..........

Ma dobro je siptar je nije mu lako. Razumem ga koliki je to kopleks nize vrijednosti.........A nijesu oni svi isti. Bogumi ja se sjecam bilo je siptara i pametnih po dje koji a oni i visokih ka sumska jagoda i jos vrh jedan metar......masala. E taj je bio ka Zagor , ka Shaka Zulu isti...........jaki ko puzevi vinogradarski.........

E koliko sam ja bio tolerantan prema njima. Nijesam stio da ih bijem, samo usi uvrtao........E onda ja nijesam tolerantan.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back