ALBANAC ILI SHIPTAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeleo bi da ovde razmenimo misljenje o tome dali su albanci i siptari isto, jer nase komsije kad ih zovemo siptari oni se ljute, kazu da su albanci a oni sami sebe nazivaju siptarima pa koja im je fora? :lol:
Nadam se da ce nam na to odgovoriti i sami Albanci ili Siptari neznam sta su mozda su jedno te isto?!:lol:

Pa ovako....Ista govna...sve ista bagra e sada oni iz Albanije (koji i dalje zive tamo,oni ne vole da se nazivaju Shiptarima) a Siptari koja je trenutno na nasem Kosovu oni se ne cimaju za to cak na mitinzima sami sebe tako nazivaju! Ali opet sve to treba pobit':x:x:x

Pa ovako....Ista govna...sve ista bagra e sada oni iz Albanije (koji i dalje zive tamo,oni ne vole da se nazivaju Shiptarima) a Siptari koja je trenutno na nasem Kosovu oni se ne cimaju za to cak na mitinzima sami sebe tako nazivaju! Ali opet sve to treba pobit':x:x:x

a jos kad bi ti ih neko razoruzao,vezao i prislonio uza zid a ti samo da pucas jer tako si navikao:malo droge malo alkohola i postanes junak na nemocne ljude.
ko ti to brani da uradis junace ako niko nece onda imas gardu cara lazara prijavi se kod njih i odmah ce ti dati"tajno oruzje" koje imaju.

Tvoj narod ga je pojeo isto kao sto su ga i oni pojeli 97/98 kada smo ih terali do same Albanije...nisi mogao da vidis siptarsku gamad nigde na Kosmetu. A dolaskom Kfor-a oni su tamo gde jesu..A to "junace"...vala...za svakog zelenog sam junacina,proziveo sam svasta na Kosovu i opet sam na Kosovu i molim Boga da bude rata za Kosovo!!!

kako si bio slep te nisi video da si imao problem i sa albancima tako si i sada slep da ne vidis da ces i ubuduce imati isti problem a mozda i veci ali sta da ti objasnjavam ti jos nisi ukapirao sa kim si imao problem a kamoli da ukapiras sa kim ces imati.

Odlican si, ti otvoreno znaci pretis, da cu(cemo) imati problem sa vama siptarima, a ne Albancima!? eto to je vas nacin, pravi siptarski ljigavi nacin!

rec je o tome kako vas oni nazivaju nemoj da se pravis glup.a kao cinjenica je i da na ovom forumu su uglavnom srbi sa kosova dok onih iz srbije nema.Oni kazu zbog ovih siptara sa kosova preti nam izolacija a bogami ponekad i kazu ova g.... sa kosova.
pa ako nas albanci iz albanije mrze kako neko rece,i kako nismo jedno te isto onda mi reci kako nas oni nazivaju.

Svaki Srbin je sa KOSOVA! Beogradski sindikat ce doci po vas, siptarchine smrdljive!

citajuci ne napisane knjige zaboravio si one napisane,a u tim si knjigama mogao da procitas da je pastir bio i dva put krsteni veliki zupan srpski Stevan Nemanja,i njegov sin Stefan Prvovencani kralj i Stefan Uros II i kralj Milutin,i Stefan Dusan silni srpski car..Mog'o si da vidis i da procitas da ti pastiri nisi gubili ovce,da srpski narod nije bio stado ovaca sto blejeci ide na klanje,da su pred njima uzmicali i lavovi pa bi na osnovu onoga sto je bilo mogao da vidis i ono sto ce biti

Tvoj narod ga je pojeo isto kao sto su ga i oni pojeli 97/98 kada smo ih terali do same Albanije...nisi mogao da vidis siptarsku gamad nigde na Kosmetu. A dolaskom Kfor-a oni su tamo gde jesu..A to "junace"...vala...za svakog zelenog sam junacina,proziveo sam svasta na Kosovu i opet sam na Kosovu i molim Boga da bude rata za Kosovo!!!

ja mislim da si ti licno pravi primer gamadi i sumnjam da si u svom mestu jer ovde mozes pisati svasta,ti si negde daleko kao mnoga gamad koja su nekad zivela na kosovu.
ja mislim da tvoja braca za tebe kazu"daj boze da nas on vise ne brani" jer rezultat ti je porazavajuci,sto se mene tice mozes nastaviti.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back