Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
P.S zaboravio sam i sinonim hrabrosti.![]()
ako u hrabrost racunas to sto tako polupismeni ulazite u elektranu da radite i ginete,ok hrabri ste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S zaboravio sam i sinonim hrabrosti.![]()

Pises Srpski jako dobro ali si skolu pohadjao na Srpskom jeziku i to je sasvim prirodno,ne razumem zasto se time toliko pomnosis?Pismeniji smo od vas srbijanaca, to je ziva istina, i najbolji dokaz koji to potvrdjuje je sto mi pricamo i pisemo srpski bolje nego vi.![]()
![]()
Of course! Mi smo sinonim:
- casti
- demokratije
- lepote
- pameti itd.
Pismeniji smo od vas srbijanaca, to je ziva istina, i najbolji dokaz koji to potvrdjuje je sto mi pricamo i pisemo srpski bolje nego vi.![]()
![]()
ahahahahahahahahahahaha...ala me nasmeja..aaaaa,ne mogu da verujem koja glupoca..heheh

da si pametniji ne bi napisao srbijanaca nego srba..pametni,vrati se u skolu ako si ikada isao i pitaj profesora da ti objasni pojedine stvari oko gramatike srpskog jezika...a svrati i do profesora istorje,to ti isto treba..
Pises Srpski jako dobro ali si skolu pohadjao na Srpskom jeziku i to je sasvim prirodno,ne razumem zasto se time toliko pomnosis?
ajde ti mi objasni..
Zeleo bi da ovde razmenimo misljenje o tome dali su albanci i siptari isto, jer nase komsije kad ih zovemo siptari oni se ljute, kazu da su albanci a oni sami sebe nazivaju siptarima pa koja im je fora?
Nadam se da ce nam na to odgovoriti i sami Albanci ili Siptari neznam sta su mozda su jedno te isto?!![]()
srpski, srpskom - se pise malim slovom, a Srbin, Srbija velikim!![]()
Pa ovako....Ista govna...sve ista bagra e sada oni iz Albanije (koji i dalje zive tamo,oni ne vole da se nazivaju Shiptarima) a Siptari koja je trenutno na nasem Kosovu oni se ne cimaju za to cak na mitinzima sami sebe tako nazivaju! Ali opet sve to treba pobit':x:x:x
kako si bio slep te nisi video da si imao problem i sa albancima tako si i sada slep da ne vidis da ces i ubuduce imati isti problem a mozda i veci ali sta da ti objasnjavam ti jos nisi ukapirao sa kim si imao problem a kamoli da ukapiras sa kim ces imati.
Pre dolaska Turaka, Albanci su bili hriscani, dakle ti manastiri su nasi. Bolje nemoj da dodjes, jer ce svi Albanci pljunuti tebe u lice, i vrlo dobor znas zasto.
rec je o tome kako vas oni nazivaju nemoj da se pravis glup.a kao cinjenica je i da na ovom forumu su uglavnom srbi sa kosova dok onih iz srbije nema.Oni kazu zbog ovih siptara sa kosova preti nam izolacija a bogami ponekad i kazu ova g.... sa kosova.
pa ako nas albanci iz albanije mrze kako neko rece,i kako nismo jedno te isto onda mi reci kako nas oni nazivaju.
Tvoj narod ga je pojeo isto kao sto su ga i oni pojeli 97/98 kada smo ih terali do same Albanije...nisi mogao da vidis siptarsku gamad nigde na Kosmetu. A dolaskom Kfor-a oni su tamo gde jesu..A to "junace"...vala...za svakog zelenog sam junacina,proziveo sam svasta na Kosovu i opet sam na Kosovu i molim Boga da bude rata za Kosovo!!!
Pa sto ste ih onda unistili i dalje ih unistavate...
Svaki Srbin je sa KOSOVA! Beogradski sindikat ce doci po vas, siptarchine smrdljive!
Te crkve su unistili grupa isfrustriranih ljudi, jer ih vi koristite u politicke svrhe.