Alatke iz kuhinje

i ja sam lose prosla sa njima,posaljem ja meil pre par dana hocu neke nastavke za spric prvo pitam da li imaju te i te oni mi odgovore da imaja, ja ponovo posaljem i prucim te nastavke kad ono stize odgovor da od svih tih nastavaka imaju samo dva, (u pitanju je samo sat vremene razlike)ja pitam onda za neke druge bilo mi je hitno, kad oni odgovore NEMAMO i to je bilo sve i tako ja ostadoh bez nastavaka a tako su mi porebni sada za vikend

i ja sam lose prosla sa njima,posaljem ja meil pre par dana hocu neke nastavke za spric prvo pitam da li imaju te i te oni mi odgovore da imaja, ja ponovo posaljem i prucim te nastavke kad ono stize odgovor da od svih tih nastavaka imaju samo dva, (u pitanju je samo sat vremene razlike)ja pitam onda za neke druge bilo mi je hitno, kad oni odgovore NEMAMO i to je bilo sve i tako ja ostadoh bez nastavaka a tako su mi porebni sada za vikend

Pitaj u Eriksonu, imaju sve veći asortiman i povoljniji su od Eurowilta.

Evo ja juce porucila nesto u Eurowiltu i danas mi vec stiglo a u Tortecu porucim takodje juce set za cvetove i jos neki alatic kazu saljemo odmah, danas ih zovem da proverim da li su poslali oni nemaju pojna cekala sam 10 minuta dok su pronasli moju porudzbinu i onda mi se hladno izvinuli nisu poslali pa poslace mi danas .... nadam se .....

Za sve koji su trazili da slikam i postavim slike seta za cvetove, evo ja konacno nasla vremena i za to...
attachment.php

attachment.php

Evo ja da se hvalim svojim prvi (profesionalnim) alatom.

Dobila sam za rodjendan silikonske modle z apraline i korpice z amafine:

attachment.php

A i modlu koju sam lepo upotrebila i rastavila da je operem a sada ima poteskoca u sastavljanju pa sam vam slikala rastavljenu :(

attachment.php

attachment.php

Te magicne rukice, i bez ovih alatki da vidite kako prave carolije!! :heart::zag:

A ovaj tortijadin set mi se mnogo svidja..aliiii :confused: meni se ne isplati sad da ga uzmem..jer imam ovaj deo za ljiljane, imam ovo za ruze, imam i za listove.. pa bolje onda ovaj za margarete da kupim posebno, mislim da mi je isplatljivije ;)

Eee pa ovo je samo deo nije to sve imam dosta alatki i za slag ali to vec svaka od vas ima predpostavljam a i za fondan imam jos ponesto ali me mrzelo da vadim sve sta cu kad volim da kupujem alat jer mi je potreban meni to nikad nije izgubljena investicija

Back