Alatke iz kuhinje

ma nije sneki,samo ti se cini da je tesko.dobro,prvi put sigurno nece biti kao kAd ih domacica napravi,ali svaki sledeci sve bolji
Pa to i ja kažem, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš, praviš.......i na kraju bude dobro. Za sve je tako, samo ne treba odustajati
old-025.gif

wanja kad god imas viska parica samo narucuj alat ako mislis da se ozbiljno bavis ovim poslom jednog dana sve ce ti to biti potrebno ja sam se danas smorila ko majmun na livadi kad mi je sestra javila da je oklagiju koju sam ja kupila pre par dana za 2500 din ona nasla u eurosalonu za 700 jeste da nije viltonova ali po njenom opisu skoro je identicna mojoj htela sam da se ubijem
c021.gif

ja kupila pre par dana za 2500 din ona nasla u eurosalonu za 700 jeste da nije viltonova ali po njenom opisu skoro je identicna mojoj htela sam da se ubijem

aaaaaaaaaaa!!!!pa stvarno!

a viska parica bas i nema,ali sam se zainatila da kupim alat ili kraj sveta.ja na sebe jako malo novca potrosim,ne pusim i ono sto bi dala na cigare da pusim ja kupim alat.para nema pa nema ma koliko ja stedela,tako da vise necu da stedim.

ja kupila pre par dana za 2500 din ona nasla u eurosalonu za 700 jeste da nije viltonova ali po njenom opisu skoro je identicna mojoj htela sam da se ubijem

aaaaaaaaaaa!!!!pa stvarno!

a viska parica bas i nema,ali sam se zainatila da kupim alat ili kraj sveta.ja na sebe jako malo novca potrosim,ne pusim i ono sto bi dala na cigare da pusim ja kupim alat.para nema pa nema ma koliko ja stedela,tako da vise necu da stedim.
Sa ovakvim rezonom i ovakvim odnosaom prema poslu - biće ih. :super: :heart:

imam jedno pitanjce za vas
posto ja nemam kompresor imala sam jednu bocicu kao od dezodoransa nju sam koristila za sedef,rastvorim ga u alkoholu i strc,sa pumpicom.Medjutim potrosim tecnost i ostavim je onako praznu,kada sam stjela neki dan da je upotrebim ma ni da makne ,zapusila se.Tako da vas pitam sa cim vi to radite mislim na nas sto nemamo kompresor.Jeli sad svaka sledeca ako nabavim posle par prskanja ce se zapusiti?
a bas mi treba za subotu?Volila bih ja nabaviti taj kompresor ali nemam ja toliko posla pa da ulozim koliko vec kosta.Neko mi je rekao da postoje ti neki manji koji nisu mnogo para?
Eto ako neko moze da mi pomogne?:bye::bye::bye:

imas u dexy co igracku koja odlicno posluzi,ima ga tete Ira,a imas i sliku na prethodnim stranicama.probaj da isperes posle upotrebe vrelom vodom da se ne bi zapusio,jer se verovatno sasusi i zato zapusi

imas u dexy co igracku koja odlicno posluzi,ima ga tete Ira,a imas i sliku na prethodnim stranicama.probaj da isperes posle upotrebe vrelom vodom da se ne bi zapusio,jer se verovatno sasusi i zato zapusi

I ova "igračka" ( nije igračka nego se tim služe maketari ) nije baš jeftina, sada košta sigurno više od 2000 pištolj + boca. Mada, ko nema puno posla, verovatno je dobro rešenje. Ovo što sam ja kačila sliku je koštalo 350 dinara, i može da posluži, ali posle upotrebe mora dobro da se ispere vodom. Ne mora da bude vrela, ali mora da se ispere, jer alkohol ispari, i sedef onda zapuši dizne. Najveća mana mu je to što je boca u kojoj se rastvara sedef velika, pa ne može da se rastvori mala količina, nego oko 1 dl, minimalno.

kompresor koji sam ja kupila kosta oko 11000 i bas je za ove stvari,pistolj je kostao 5000 ali je on za fina iscrtavanja,medjutim ono sto mi se svidja kod njega mogu da se naviju creva i bocice od tih za makete a ja ih imam dve tako da za sedef koristim pistolj za maketare,a za nijansiranja ovaj pistolj za lepe radove.Imace dok nisam kupila kopresor na boceice sa plinom sam dala para koliko za jedan kopresor,pistolj kosta 2000 boca 1000 din,moze da potraje ali kad jekupite u pocetku prskas i sta bi hteo i sta ne bi,ko dete sa novom igrackom,onda se desi da ti zatreba nova boca a nigde nema da se kupi.

ja sam kupila desetak bocica staklenih za kompresor nisu nesto ni skupe ali zato nikad ne bacam boju sve ostavim u staklenim bocicama samo dodajem kad potrosim i odjednom imam vise raznih boja pa nemoram da se cimam da perem pa da pravim novu boju itd ja sam moj komp. isto tako oko 11000 platila a pistolj je bio oko 2000

hvala vam drage moje sad jedino da vidim i kupim taj za makete sto se koristi al nemam pojma gdje to ima jer meni taj profesionalni jos netreba nemam toliko torti pa da mi se isplati.Nadam se da ce biti pa cu ga moci i priustiti

Kompresorom mozes raditi neke stvari koje nemozes odraditi cetkicom i bojom ja npr dosta radim sa slagom a slag tesko mozes obojiti u tamnije nijanse a nemoguce ga je obojiti u zlatno bez kompresora a sto se tice fondana tu sa kompresorom mozes da crtas po njemu nijansiras sve sto pozelis i usteda u boji nije zanemarljiva a ja sam se odlicila da ga kupim .....hmmm...zato sto sam htela da probam i to pa nek ide zivot

Devojke zanima me vase misljenj u vezi "pasta maschine" ili one spravice za pravljenje rezanaca, tj. kolika joj je primena u radu sa fondano?
Nije skupa ali ne bi da kupujem ako se moze i bez toga..Koliko je koristite?

pa nju uvek mozes da koristis da napravis domace rezance kad imas polupana jaja.ja je imam,ali je ne koristim,jer i ne radim puno sa fondanom,ali izvuce jako lepe trakice.jedino je mana sto je mala pa ne moze da rastanji vece parce fondana.mislim da ti to nece biti promasena investicija

Back