Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Evo ga u poslednjem redu , ovaj predposlednji ispred 1G
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taj tvoj je s greškom. Treba da ima dva dela, ako se ja dobro sećam sa kursa u Euroviltu. Daca_011 će ti najbolje reći, ona ga ima. Ja sam presekla čaše od pavlake, manju i veću, pa mi to služi kao marker.

Jaca je lepo objasnila, i verovatno to uradila bolje nego ja. Ali, sutra imam dve da šlagiram, slikaću moja priručna sredstva. Alatke " štap i kanap".
Jaca je lepo objasnila, i verovatno to uradila bolje nego ja. Ali, sutra imam dve da šlagiram, slikaću moja priručna sredstva. Alatke " štap i kanap".
bit ce preko kolena...pa

...ajd evo ja cu...
Uzmes casu od pavlake od 0.4dcl i onaj obruc lepo iseces, mislim onaj gornji rub case.Sama kreiras dubinu otiska, tj polukruga.
Onda uzmes casu od 0.2 dcl i isto to uradis....
Moze biti i casa od jogurta, kiselog mleka...
Ja sam uradila to sa flasom od 1.5 ili 2.0 litara...lepo je presekla na pola, onda odredila sama sirinu tog otiska i isekla u krug makazama i namestila otisak...![]()

super si ti to objasnila, prava si profesorica. Sad znam kako se pravi marker, ali....Jaca je lepo objasnila, i verovatno to uradila bolje nego ja. Ali, sutra imam dve da šlagiram, slikaću moja priručna sredstva. Alatke " štap i kanap".

ljubim ja i tebe pa pokaži šta ili bilje kako se radi sa tim 'alatom'. Meni je inače šlag velika enigma...a izgleda da nije samo šlag 

. Zaslužila si 100 bonica, al' ne daju zlotvori.
možda kad napraviš jedno 1000 ovakvoh karnerića pa ti ruka sama ide...