Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
ja sam od kolega u skoli dobila taj secko sto ga reklamiraju na televiziji i odlican mi je za seckanje ali za mlevenje i dalje koristim klasicni rucni. Trudim se da svaki dam sameljem neku koliciniu pa da imam kada mi treba da ne meljem sve odjednom a ovih dana mi bas treba puno.

Najgore mi je da meljem badem. Strasno se tesko melje a lepo je kada je sitno samleven.Rado bi kupila elektricni masinicu za mlevenje ali postoje samo u kompletima sa mesoreznicom a te mesoreznice su jako slabe.

Najgore mi je da meljem badem. Strasno se tesko melje a lepo je kada je sitno samleven.Rado bi kupila elektricni masinicu za mlevenje ali postoje samo u kompletima sa mesoreznicom a te mesoreznice su jako slabe.
ali jako je koristan izgleda ovako i jos jedna sitnija za rendanje oraha je montirana u njega,on je moulinex ali pre jedno 2 ili 3 meseca sam videla negde na akciji ,od neke druge firme sa istim izgledom sa istim dodacima i kostao je negde oko 3800 din,sad cu probati da postavim slike ako ne uspem bice na albumima ,on je spas i za keks iza prezle,za orahe cak sa drugim dodatakom da seckam on je za mene glavni pomoch 

pota a šta je to ???