bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Ako budu pocele ovde da se stavljaju slike alatki, bojim se da ce ova tema biti zatvorena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja imam tu rumunsku na buvljaku je bas jeftina.

ma neeee,poklonu se u zube ne gleda,ta tvoja masina je veca,sto je kad su pokloni u pitanju vrlo bitno![]()
. Baš je malecna. Sad ćeš me naterati da idem da je tražim i pogledam ko je proizvodi. 

Znala sam ja da ćeš ti shvatiti.Za poklon je najvaznije od koga je i da li ga ta osoba daje od srca, a mi svi znamo kakvo srce ima nas dragi moderator Smeh![]()

I to što kažeš!najbitnije da nismo upotrebljavali matematicke mere jer bi onda ovde utrcali i oni nasi pevci,pa ode tema....

Ipak se vracamo na rucno![]()

Najbolja je kombinacija malo sa rukama - malo bez ruku.
Zavisi od potrebe i inspiracije, Monotonost ubija.

Smeh,pa mogla si mašinu zaviti na kompjuterski sto!![]()

e sad sam se u.....a od smeha

To mi bilo pri ruci!Smeh,pa mogla si mašinu zaviti na kompjuterski sto!![]()

E da ti nisam rekla gde da je zaviješ,ne bih znala da imaš nov kompjuterski sto!![]()

Ja sam kupila mlin za kafu upravo za mak i šećer u prahu i samo sa njim meljem.Ja i mak meljem na mlin za kafu... samelje se lepo.
I ja!Ja sam kupila mlin za kafu upravo za mak i šećer u prahu i samo sa njim meljem.
Kafu kupujem samlevenu![]()
... volim ja nju, naravno, al' je puna "bisera" pošto je od onih koji sve znaju najbolje.

Pa zato sam je i zavila tu... da se vidi.![]()
Da li se ova mašina smatra dodatnom opremom uz kompijuter-HD SATII od 560Gb, procesor: Intel DC T4300 2.1GHz FSB 800MHz Cache 1MB, najnoviji model?. Koliko vidim ovde se radi na više frontova, malo se melje, malo se kuca po tastaturi