Alatke iz kuhinje

ja sam od kolega u skoli dobila taj secko sto ga reklamiraju na televiziji i odlican mi je za seckanje ali za mlevenje i dalje koristim klasicni rucni. Trudim se da svaki dam sameljem neku koliciniu pa da imam kada mi treba da ne meljem sve odjednom a ovih dana mi bas treba puno.:dash::dash:
Najgore mi je da meljem badem. Strasno se tesko melje a lepo je kada je sitno samleven.Rado bi kupila elektricni masinicu za mlevenje ali postoje samo u kompletima sa mesoreznicom a te mesoreznice su jako slabe.

moulinex 1.jpg
moulinex 2.jpg
ja koristim ovaj aparat samo sto je dosta star ,malo mladji je od mene :hahaha: ali jako je koristan izgleda ovako i jos jedna sitnija za rendanje oraha je montirana u njega,on je moulinex ali pre jedno 2 ili 3 meseca sam videla negde na akciji ,od neke druge firme sa istim izgledom sa istim dodacima i kostao je negde oko 3800 din,sad cu probati da postavim slike ako ne uspem bice na albumima ,on je spas i za keks iza prezle,za orahe cak sa drugim dodatakom da seckam on je za mene glavni pomoch :bye:

Poslednja izmena:
http://www.tehnomanija.rs/index.php...re&src=UserFiles/protected_products/16661.png
evo to bi bilo to,samo ne znam da li sam uspela da prenesem link ier nisam nesto sa netom,teshko mi ide :dash: :
ova je slicno mojoi a samelje isto kao te rucne samo mnogo brzo ali pre toga mora ljuske dobro da se trebu jer u njoi one idu dok cujes i stanes one su otisle ali budu nadjene uvek posle.......a krune???? ili
http://www.tehnomanija.rs/katalog/moulinex-masina-za-meso-me-4111.html
http://www.tehnomanija.rs/katalog/clatronic-masina-za-meso-fw-2398.html

Poslednja izmena:
bravo!!! to je to!!!
ovaj plavi dio je od silikona, nije krut... bas sam se iznenadila kad sam vidjela da tako nesto postoji....
posto mutim kraj aparata za espreso redovno ga us**em pa mm sizi zbog to... e valjda mu je sad svanulo ;)

Ovo sam dobila da prodam, nastavci za slag...jedna zena je svojevremeno uzela kod mene na prezentaciji pa joj sada ne trebaju, u pitanju je prezentacija za Mariju Savic, ljubim je ovim putem...
Gospodja mi se obratila da joj ne treba, ona je uzela za kucnu upotrebu, medjutim kaze lakse joj je da poruci torte kod mene...E sad , kome treba evo izvolite...nastavci su i veci i manji probacu da objasnim za svaki , a mozete i potraziti u Wiltonovom katalogu da vidite...cena jednog je 150,00, koristeni su samo par puta, sto znaci da su kao novi...

Ovo je br 67 , sa njim se mogu raditi listovi, karneri...cesto ga koristim, sa tim nastavkom se moze izdekorisati cela torta a da izgleda da su vise nastavaka upotrebljeni...jedan od vrlo zahvalnih nastavaka
1-2-1.jpg

Ovo je br 108 sa njim se mogu praviti cvetici, oiviciti torta, kao i sa ostalim zvezdastim nastavcima, on spada u one vece nastavke
2-2-1-1.jpg

Ovo je broj 2F, takodje jedan lep zvedasti nastavak, spada u grupu vecih nastavaka...
2a-1.jpg
3-2-1.jpg

Ovo je broj 1D nastavak sa kojim se plete korpica, moze se uraditi i bocna strana torte, moze i gornja, moze i kraner...zavisi od toga sta zelite i kako da izgleda torta...spada u grupu vecih nastavaka
4-2-1.jpg

Nastavak br 73, on spada u grupu zvezdastih nastavaka, stim, sto je manji i ima dve strane, ali ga potrazite u katalogu, moze i u euroviltovom katalogu, ako ga ima, ostvalja interesantnu saru...nisam ga dobro slikala, pokusacu ponovo pa cu postaviti...
Eto to je to, sva pitanja mogu i ovde, a moze i na pp...

Back