- Poruka
- 13.218
koja beograđanka, ranije na zvezdari a sada NBG.Priznaj da zivis u prizemlju Beogradjanke....Ima anegdota zasto treba da se dolazi uvek na vreme a nikad ranije...
Kaze nama tip koji izdaje stan preko puta Beogtradjanke, dodjite tacno u 13 i 30 a nas dvojica studenti ali radimo i dodjemo nesto pre 13 , kad tamo neka dobra koka, istusirana i ceka, lepe plocice, gajbica gacice same padaju...dvospratna a bukvalno preko puta Beogradjanke...
Pokaze nam ribica stan,super, cena odgovara, ona ceka gazdu da je oprasi pa da ide kuci , svalerka...
Ja nesto sabiram, iako mi je gazda komsija tamo gde vec stanujem da to nece ispasti najbolje...tacno znam gde stanuje, on zna da ja znam gde stanuje...ali racunam da smo poceli da stanujemo tamo , ionako bi svi sve znali...
Eeeee ali dosli smo u 13 a ne u 13 i 30 , i zatekli ribicu , koja je bila tamo i u 14, posto je gazda kasnio...ali bi bilo zakljucano da smo dosli u 13 30....dok bi gazda cerecio ovu ebozovnu...
I u skladu sa mojim ocekivanjima gazda nas sutra obavestavada nismo usli u izbor za stan, nego nece da izdaje, zena hoce nekoj svojoj drugarici da da....
Inace cene u takvim budzacima za stan, a da se ne zna da si u centru su boli glava...ova je bila normalica...vise nego normalna...brutalno normalna...I nikad se ne koriste te gajbe za ucenje , nego za pauzu izmedju posla i kuce za koleginice sa posla...ama bas uvek...
Ovo od kada su počeli da deru sa porezom je NBG.