Алармантно! Државна пљачка у најави путем пореза на имовину!

Priznaj da zivis u prizemlju Beogradjanke....Ima anegdota zasto treba da se dolazi uvek na vreme a nikad ranije...
Kaze nama tip koji izdaje stan preko puta Beogtradjanke, dodjite tacno u 13 i 30 a nas dvojica studenti ali radimo i dodjemo nesto pre 13 , kad tamo neka dobra koka, istusirana i ceka, lepe plocice, gajbica gacice same padaju...dvospratna a bukvalno preko puta Beogradjanke...
Pokaze nam ribica stan,super, cena odgovara, ona ceka gazdu da je oprasi pa da ide kuci , svalerka...

Ja nesto sabiram, iako mi je gazda komsija tamo gde vec stanujem da to nece ispasti najbolje...tacno znam gde stanuje, on zna da ja znam gde stanuje...ali racunam da smo poceli da stanujemo tamo , ionako bi svi sve znali...
Eeeee ali dosli smo u 13 a ne u 13 i 30 , i zatekli ribicu , koja je bila tamo i u 14, posto je gazda kasnio...ali bi bilo zakljucano da smo dosli u 13 30....dok bi gazda cerecio ovu ebozovnu...

I u skladu sa mojim ocekivanjima gazda nas sutra obavestavada nismo usli u izbor za stan, nego nece da izdaje, zena hoce nekoj svojoj drugarici da da....

Inace cene u takvim budzacima za stan, a da se ne zna da si u centru su boli glava...ova je bila normalica...vise nego normalna...brutalno normalna...I nikad se ne koriste te gajbe za ucenje , nego za pauzu izmedju posla i kuce za koleginice sa posla...ama bas uvek...
koja beograđanka, ranije na zvezdari a sada NBG.
Ovo od kada su počeli da deru sa porezom je NBG.

Porez na imovinu ne treba da postoji.

ПДВ такођер.. ни маржа ..ни таксе.... ни акцизе ....ни камата ....ни пијачнина ....а квалитетда буде прима ... и ваге тачне
ни накнаде адвокатима ни нотарима ни за пренос власништва ни агенцији
ни одводњавање ни наводњавање
ни сведена количина
ни ангажована снага
ни производ без ознака процента суве материје
ни скупштинскога ресторана
ни бакшиша

Poslednja izmena:
Пошто сам јутрос доказао колико си неспособан шта сад желиш са овим?
Да докажем колико си глуп? Тај порез на имовину код нас је још и симболичан кад се пореди са западним.

Пааааа ...најновија повећана цена некретнина односно опорезивања према инфраструктури

ће поприлично увећати порезе ( већ увећаних од 2020 - 2025 ) са одавно не 'симболичних' на 'веће у региону'

https://www.divisnekretnine.rs/blog/65/porez-na-imovinu-2024

порез нанекретнине у Србији је изгледа већи за 33% од пореза на некретнине у немачкој

https://www.numbeo.com/cost-of-living/region_prices_by_city?itemId=100&region=150

Poslednja izmena:
Пааааа ...најновија повећана цена некретнина односно опорезивања према инфраструктури

ће поприлично увећати порезе ( већ увећаних од 2020 - 2025 ) са одавно не 'симболичних' на 'веће у региону'

https://www.divisnekretnine.rs/blog/65/porez-na-imovinu-2024

порез нанекретнине у Србији је изгледа већи за 33% од пореза на некретнине у немачкој

https://www.numbeo.com/cost-of-living/region_prices_by_city?itemId=100&region=150
Gde si nasao taj podatak? Link je o ceni stanova po evropskim gradovima, mada je ta cena vrlo relevantna.

Pa visina poreza u Nemackoj je smejurija za njihova primanja :D

Подпуно си у праву .. То ми ј еи поанта
Свугде плћа се порез
Проценат је проценат .. Ево нпр...просечна цена некретнине

Минхен 4 000 .. порез .. 0.23%
Београд 2 500 .. порез .. 0.4%

Gde si nasao taj podatak? Link je o ceni stanova po evropskim gradovima, mada je ta cena vrlo relevantna.

Јестерелативно је.. Зато у србији од 2020те у сваком кварту систематски бива изграђено пар некретнина са добром структуром и прода се по 2500

евра квадрат тако да аоутоматски порез рипи свим 1 000 некретнинашицама/ма у околини

Уосталом то је при отварању речено ..само без података

Нађете додатне податке молим ставити . Да слажемсе да суцене уопштене и пуно варирају

Подпуно си у праву .. То ми ј еи поанта
Свугде плћа се порез
Проценат је проценат .. Ево нпр...просечна цена некретнине

Минхен 4 000 .. порез .. 0.23%
Београд 2 500 .. порез .. 0.4%
Znaci skoro duplo vise u Srbiji, i to nismo racunali primanja. Realno bi trebalo da bude u Srbiji 0.05, da bi bilo u skladu sa primanjima.

ауторска
Друг ми има апликацију где је видео да му је Порез на Кућу коју поседује у једном малом градићу ,150 км. од Бг-а скочио целих 45% за разлику од прошле Године!
Даље,потраживања Извршитеља од стране Дужника су се малтене дуплирала на име месечне Рате.
Све ово је апсолутно неприхватљиво.
Верујем да ћете на овој Теми моћи да изложите своја сопствена Искуства око ове недвосмислене Пљачке коју Режим покушава нам натовари на Врат и да ћемо заједничким Снагама да срушимо Тиранију јер је ово превазишло све мере:
Ми да спонзоришемо Муслијуеве Камате од 2 Милијарде на Основу његових абнормалних Задуживања које ове Године стижу на наплату,Ми да плаћамо Националне Стадионе,Ми да учествујемо у неком ЕКСПО-у,ми да сносимо Трошкове партизана и Звезде,ми да плаћамо његове Контрамитинге,бусеве,фарбање бусева,Џ. бусеве,чаше и флаше и хемијске и капе са његовим Монограмом ??
Е па ,нећеш га Мајци!
Откуд знам шта је нека тамо општина смислила да уради...

Општинска администрација јесте надлежна за разне ствари. Треба прво са њима видети... није за све крива републичка власт (мада, чињенично стање је да је иста странка на власти и по општинама и у републици).

Da je to samo porez na imovinu,upravo gledam racun mts za internet i kablovsku +1600 dinara poskupljene od aprila do danas...
Већ не знам колико година, замало да кажем деценија, сви урлају на СББ, да су најскупљи - и постојано их прате са само 100 или 200 динара мањим ценама.

Зашто порез на имовину мора да се плаћа? У чијем уставу то пише?
Коме држава плаћа порез на своју имовину?
Држава ће узети колико сматра да јој треба, па онда то вратити назад у другачијем распореду.

Предложи да се тај порез укине, тако ћеш решити ствар.

Порез као такав се увек плаћа, то нећу посебно разматрати.

Друг ми има апликацију где је видео да му је Порез на Кућу коју поседује у једном малом градићу ,150 км. од Бг-а скочио целих 45% за разлику од прошле Године!
Koja je to aplikacija? Lepo bi bilo saznati sada koliki će biti porez, pošto rešenja retko kad dođu pre maja.

Другачија је врста побуне била у Букурешту и у Либији.
У Букурешту повод за побуну је било сиромаштво и деспотија једног човека на власти док у Либији су били етнички разлози главни окидач побуне.
Чаушеску је сувише нагло решио да врати све спољне дугове... Румунија у тренутку његовог хапшења није дуговала никоме - али је становништво због тога пропатило.
Па пошто живимо у време када банке, између осталих, имају велики утицај на опште прилике... Њима се то није свидело.

Либија се распала на завађене племенске савезе и све док не дође неко да их "поравна" тамо ће бити хаос.
И ни случајно се није почело са племенским разлозима... Либија је била ухваћена у операцију "арапског пролећа". Пре нереда у Либији се почело у Египту, па у Тунису. Чим сам видео за Тунис, разумео сам да је Либија циљ.
Либијци су живели боље и сигурније под Гадагфијем него сада. Ко зна када ће им се вратити мир.

Back