Alarm na zadnjim vratima?

Зоки

Legenda
VIP
Poruka
53.724
Pozdrav ljudi, dugo me nije bilo, a to je zato što ja prvo dobro osmislim temilicu, razradim i testiram među odabranom populacijom pa je tek onda plasiram, a za to je potrebno šta? Pa vreme, naravno. Elem, koji su to znakovi koji vam govore da je alan nečist? Ne možete da znate dok ne gvirnete unutra ili nekom drugom empirijskom metodom utvrdite da je spreman i zreo za invaziju, da ne kažem desant. Ne moramo da idemo u sitna crevca ( he, ču stina crevca :)))) nego ono, bitne stvari. Kao situacija, dođe vam mala i skine se, naguzi se, sevne brvnara pred vama i dovedeni ste pred svršen čin ( hehe, svršen čin, opet ja sa tim dvosmislicama :))))) Dakle nedvosmisleno nameće alana. Kako reagujete, a niste seljačina da je pitate da li se pripremila i sl. nećete da ju uvredite, kako onda?

PS. molim detoksikante da imaju malo strpljenja za ovu temilicu, jer ovo nije temilica o alanu već o jednom vrlo bitnom momentu sa aspekata sigurrnosti, zaštite i poverenja između dvoje, a bitnu ulogu igra u edukaciji mladih. Sačekajte malo, nemojte nas odma aktivnim ugljem i antioksidansima po glavi, daj da sačekamo da se populacija zapita, pa posle može svako na svoju stranu sa svojim mislima.

Hvala unapred!

Vaš 3okn.

Back