Alarm für Cobra 11

Super serija! Ja sam gledala 11 serijala od 22.Radnja se desava u Kolnu o policajcima na auto putu.Glumci su Erdogen Atalay(Semir), a kako idu serijali tu su njegovi partneri Jonaness Brandrup (Frank),Mark Keller(Andre), Rene Steinke(Tom), Cristian Oliver(Jan) i Burknad (Cris).Njihove zgode i nezgode(ovih vise) prilikom obavljenja posla.Mora uvek da se desi neka eksplozija kad su oni u blizini.Jedna od najboljih akcionih serija.
 
Mislim da je ovo dovoljno dobar opis...:-)
COBRA 11, SPECIJALCI S AUTOPUTA (ALARM FUER COBRA 11, DIE AUTOBAHNPOLIZEI)-to je pun naziv.
Ima na RTL(HR) - 15:05(nisam tacno siguran da li ima svakim radnim danom ima sad u ponedjeljak, 14.01.2008.)
 
A ja sam mislio da sam jedini koji je gledao na kosavi ranije :) Mislim da je Cobra 11 isla utorkom u 21h, a cetvrtkom se, isto na kosavi u 21h prikazivala serija Medicopter 117, ne znam da li se neko seca te serije
 
Alarm für Cobra 11

Kobra

Svakog petka u 22.20h na Prvoj.

kobra4.jpg


Specijalno utreniran policijski dvojac je u bezumnoj jurnjavi za okorelim kriminalcima koji pokušavaju da umaknu pravdi bežeći nemačkim autoputevima. Ne štedeći sebe, momci ulaze u nemilosrdni obračun sa ubicama, otmičarima, dilerima droge...

Uzbudljive krimi priče nabijene akcijom, spektakularnim trkama, vatrenim vratolomijama, fantastičnim specijalnim efektima, opravdaće očekivanja i najzahtevnijih ljubitelja akcionih pokretnih slika.

"Kobra" važi za najuspešniju i najdugotrajniju nemačku akcionu seriju. Tokom 15 godina prikazivanja postala je brend koji i dalje oduševljava gledaoce.

Zanimljivosti:

- Od početka serije 1996. godine, tokom prvih 200 epizoda uništeno je preko 3 400 automobila i uhapšeno 850 „kriminalaca".

- Najvredniji „gost na točkovima" je bio automobil "Fulda Exelero" koji košta devet miliona evra. Ali i drugi luksuzni automobili, kao što su "Lamborghini Gallardo", "Maserati GT", "Porsche Carrera" ili "Audi R8" redovno se koriste u „Kobri".

- Od novembra 2005. zahtevne scene sa automobilima i sudarima snimaju se na specijalnom autoputu. Najveća evropska filmska lokacija nalazi se na području Severne Rajne i omogućava izvanredne kadrove i akrobacijske scene.

- Erdogan Atalaj, koji glumi glavnog inspektora Semira Gerkana, postao je planetarno popularan zahvaljujući ovoj seriji i jedini je od glumaca koji je u njoj od samog početka. Njegovi policijski partneri su se smenjivali, pa su kroz serijal prošli glumci Joanes Brandrup, Mark Keler, Rene Štajnke, Kristian Oliver, Gedeon Burkard i Tom Bek.
 
Serija je glupa da gluplja ne moze biti. Kada odgledate jednu nemscku seriju, kao da ste odgledali sve, kao i spanske, ne latinoamericke. Prvo su stavili tog odvratnog kepeca Turcina da bude taj Kobra, a onda su dogadjaji vec vidjeni. Da je to neka americka serija, rekla bih da je to potez ocajnika.
 

Back
Top