Alan Ford

Srbija je oduvek bila takva ... Pogledaj samo Srbiju u periodu 1830-1884. Imali smo jedan period otudjenja 1945-1990 gde smo unazadjeni 200 godina. Jos uvek nosimo turskih navika, ... zbog njihove vladavine... šta je Harač ako ne korupcija u današnjem vremenu ?

1000017699.jpg

Gledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.

Da li se i vama to cini?
pa teško da su urednici Krstarice oni gradski oci iz Alan Forda, nemamo General War-a, Superhika, Gumiflexa...

jedino što bi moglo da bude slično je stanje po bolnicama i to ako stigneš od koječijih blokiranja kako se kome navije

evo nisam otišao do privatnog kardiologa nije radio prevoz, skupili se neki nastavnici ispred RTS-a da traže školski program za decu tipa Opstanak, Belamijev svet, Čik pogodi ko sam, Kolariću Paniću, Aca Poštar, Super Deka, Kocka Kocka Kockica, Neven. Fazoni i Fore....
Ajd nije mi žao ako su to tražili, pomerio sam termin za tri nedelje

Meni je i dalje sve ovo KO TO TAMO PEVA pa ko hoće da bude koja uloga iz busa

prošle godine kad mi bilo ono loše, nećete mi verovati, ali sve sam ovo već video i doživeo...

i ovaj forum i banovanja i ove crne demokrate sa ispruženim rukama i iskolačenim očima kako nasrću i blokade i ovu reku...

Poslednja izmena:
Gledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.

Da li se i vama to cini?
Tesko 😁
Ovo sve mi lici na jedno drugo delo.
Ne verujem da neko ovde lici sada na pitera o tula(po njegovom liku alan) ili boba rocka(maxmus i bunker)
Alan ford je teska politicka satira ali traje,ovo sada je tragedija...

Pa nije Alan Ford toliko poznat u svetu van SFRJ/Italija prostora.

Samo su ga kod nas dobro uklopili u taj SFRJ-Tesna Koza kulturnu nisu.

Danasnji SNS mafijasi do ekstrema koriste to svoje razumevanje ovog prostora, i jbce, prebijati i ubijati narod dokle god mogu.

pa teško da su urednici Krstarice oni gradski oci iz Alan Forda, nemamo General War-a, Superhika, Gumiflexa...

jedino što bi moglo da bude slično je stanje po bolnicama i to ako stigneš od koječijih blokiranja kako se kome navije

evo nisam otišao do privatnog kardiologa nije radio prevoz, skupili se neki nastavnici ispred RTS-a da traže školski program za decu tipa Opstanak, Belamijev svet, Čik pogodi ko sam, Kolariću Paniću, Aca Poštar, Super Deka, Kocka Kocka Kockica, Neven. Fazoni i Fore....
Ajd nije mi žao ako su to tražili, pomerio sam termin za tri nedelje

Meni je i dalje sve ovo KO TO TAMO PEVA pa ko hoće da bude koja uloga iz busa

prošle godine kad mi bilo ono loše, nećete mi verovati, ali sve sam ovo već video i doživeo...

i ovaj forum i banovanja i ove crne demokrate sa ispruženim rukama i iskolačenim očima kako nasrću i blokade i ovu reku...

Znaci imas pare za privatnog kardiologa, a ovamo te ne placa SNS? :think: :think: :think:

Znaci imas pare za privatnog kardiologa, a ovamo te ne placa SNS? :think: :think: :think:
a da ti nije palo na pamet da se možda pozajmljujem?
Plata ne pokriva a na komisiji sam koja obračunava 65% od prošlogodišnjeg proseka a ne ovog sad
Takodje, postoji izuzetno povoljan a stručan VMA kariolog u penziji u Zemunu
Njegovo niko ne poriče a svi ostali u nizu zbog administracije su sakloni i sačuvaj šta im pada na pamet

i dok sad @38imak prikuplja pare jer je pored informacije da mi nije dobro dobio info da nemam odakle pa mu zainteresovanom proradila emparija pošto je iz ekipe koja briga brigu za Srbiju globalno u futuru...

ponovio bih da sam sve ovo već video

naime ja sam pre neku godinu insistirao na radnom mestu u blizini, posle silnih godina potucanja, što bi na zapadu rekli Project 15 min City

to je nailazilo na otpor ljubomornih: " vi se znači javljate samo zato što smo vam blizu evo ja putujem sa drugog kraja grada"
- ja se javljam za posao koji mi odgovara zato što je blizu a vi putujete jer tražite specifično radno mesto tj da budete šef a ja za potrošno :D
a onda posle par meseci kukanja i njoj našli bliže
takva vam je seljana

Medjutim šupljoglavi kompleksaši mi nisu fokus već da radno mesto bude blizu
i to sam izboksovao

živo mi se hebe ko će da se besi na Beogradjanku ako hoće
to su sve kočničari uzbrdo i gotovani

a jedino neću da vam kažem kako se završiava ono što mi se javilo a što sam za sebe iskoristio
svako će dobiti ono što mu stvarno pripada.... zato će biti muk...
grobni muk...

Back