- Poruka
- 127.091
Gledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.
Da li se i vama to cini?
Da li se i vama to cini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa teško da su urednici Krstarice oni gradski oci iz Alan Forda, nemamo General War-a, Superhika, Gumiflexa...Gledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.
Da li se i vama to cini?
TeskoGledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.
Da li se i vama to cini?
Znaci imas pare za privatnog kardiologa, a ovamo te ne placa SNS?pa teško da su urednici Krstarice oni gradski oci iz Alan Forda, nemamo General War-a, Superhika, Gumiflexa...
jedino što bi moglo da bude slično je stanje po bolnicama i to ako stigneš od koječijih blokiranja kako se kome navije
evo nisam otišao do privatnog kardiologa nije radio prevoz, skupili se neki nastavnici ispred RTS-a da traže školski program za decu tipa Opstanak, Belamijev svet, Čik pogodi ko sam, Kolariću Paniću, Aca Poštar, Super Deka, Kocka Kocka Kockica, Neven. Fazoni i Fore....
Ajd nije mi žao ako su to tražili, pomerio sam termin za tri nedelje
Meni je i dalje sve ovo KO TO TAMO PEVA pa ko hoće da bude koja uloga iz busa
prošle godine kad mi bilo ono loše, nećete mi verovati, ali sve sam ovo već video i doživeo...
i ovaj forum i banovanja i ove crne demokrate sa ispruženim rukama i iskolačenim očima kako nasrću i blokade i ovu reku...
a da ti nije palo na pamet da se možda pozajmljujem?Znaci imas pare za privatnog kardiologa, a ovamo te ne placa SNS?![]()
![]()
![]()
Gledam svakodnevna desavanja i sve mi vise lice kao da zivimo u Alan Fordu.
Da li se i vama to cini?