Al smo prokleti!

tweet-tweet:
Па дашта, то сам и мислила, нису ко ови наши што те шчепају с врата и раде шта 'оће :-D ;-) . Сигурно питају за дозволу: а јел' смем да ти л.... мало, ако желиш? Хехеее! Шалим се, сигурно су фини...ал' се добро зна да су ови наши домаћи најбољи на свету. 'ебе и не пита. Хехе!
:twisted:

e tako te volim

ugljesa:
E sad te definitivno stavljam na ignore! I tebe i onu modelsicu. Samo da provalim kako.Koja su ovo sr..a i gluposti ! Sta je ovo:
i rekla sebi samo kuca metro faks kuca ne trebaju ti decaci u zivotu barem ne neko vreme iskuliraj gledaj samo sebe ne treba ti neka nova ljubavna tortura a kontaj da si trenutno preosetljiva da bi nehajno flertovala (a mozda inace ne pripadas nekoj extra flert klasi) posveti se ucenju karijeri kao svaka mlada emancipovana zena...ali malo sutra
Nemogu da shvatim kako neko egzistira sa takvim mentalnim sklopom.Uzas !!!!
slobodno ignorisi ugljesicu tvoja stvar ;) a zahvaljujuci svom mentalnom sklopu svasta sam do sad postigla tako da...jest nekad malo poyeban ali ne bih puno da ga menjam...

topmodelsica:
Pa da bre, sto sam duze mlada i lepa i van braka to cu duze uzivati.

Vi extra, spram nas obicnih idota, imate usporivace vremena?

@kupina Nije nuzno da se nesto ruzno i terminalno desi tvom partneru da bi otisao u istoriju tvoga srca, zar ne? Zgrabi sve po malo, samo da ne smeta tvom strateskom cilju (karijeri?).

kupina:
evo...pre 3 nedelje zavrsi se "zvanicno" moja najduza i najozbiljnije veza do sada...ozbiljna u smislu da smo se stvarno nasli, prvi put kad smo se videli pricali smo celu noc i nismo skidali pogled jedno s drugog, a onda se posle nismo ni razdvajali...kao kombinacija "sedmog cula" u "ubij me nezno"...a onda sam ja morala (tj. nisam ni morala al sam htela) da odem u neku drugu zemlju preko 7 gora (ne bas i mora) da studiram on je ostao...i sad sam ja u toj drugoj zemlji stigla pre 20 dana i rekla sebi samo kuca metro faks kuca ne trebaju ti decaci u zivotu barem ne neko vreme iskuliraj gledaj samo sebe ne treba ti neka nova ljubavna tortura a kontaj da si trenutno preosetljiva da bi nehajno flertovala (a mozda inace ne pripadas nekoj extra flert klasi) posveti se ucenju karijeri kao svaka mlada emancipovana zena...ali malo sutra...islo to tako dan,dva 5 ali ne dalje...eto ti nekog ludog finca sto idemo zajedno u skolicu hoce da me vodi na kafu, eto nekog drugog nas lik ovde radi doktorat zove me da idemo na koncert jazzanove...a ja...pristadoh! kao eto prijace mi...treba da upoznam nekog novog, da vezbam jezik bla, bla i krug je opet oformljen sad salju smsove ajmo da vozimo biciklove ajd u bioskop ajd ovo ajd ono samo cekam kad ce reci ajmo u krevet da se malo poigramo
a stvarno nisam htela...i nisu mi neki tipovi ali vec osecam da se malo navlacim...
ko prokleta

Aaa zasvrbela pickica!!!??? :P

''Pa zar ovde da saznam?
Nisi mogla sa mnom preko mail-a na tu temu?
I ja sam sa tobom hteo o tome da razgovaram.
Čim si otišla, neke **** su krenule da me spopadaju,
za sada se odupirem, čak i tvoja najbolja drugarica, ali...o tome nasamo..''

Bad_Wolf:
Vi extra, spram nas obicnih idota, imate usporivace vremena?

@kupina Nije nuzno da se nesto ruzno i terminalno desi tvom partneru da bi otisao u istoriju tvoga srca, zar ne? Zgrabi sve po malo, samo da ne smeta tvom strateskom cilju (karijeri?).

Dobro jutro Kolumbo za usporivace vremena.Je l znas ti mozda za koga je patentirana citava linija proizvoda za usporavanje starenja, za koga su naucnici istrazivali sve od onda kad sam ja bila na Tari zajedno sa Markom Milosevic i kad sam rekla da ja "Verujem u sve, verujem u Boga, verujem da kreme smanjuju bore....." ......"Volela bih da naucnici naprave kombinaciju hemijskih elemenata u kremi koja ublazava bore, oni to mogu da istraze i da naprave do tog vremena kad meni takve kreme budu trebale", "Kako bi volela da se zove ta krema", "Q 10".
Ovo je moj svet, ja sam ga napravila pa tako da mogu da radim sa njim sta god hocu.

evo...pre 3 nedelje zavrsi se "zvanicno" moja najduza i najozbiljnije veza do sada...ozbiljna u smislu da smo se stvarno nasli, prvi put kad smo se videli pricali smo celu noc i nismo skidali pogled jedno s drugog, a onda se posle nismo ni razdvajali...kao kombinacija "sedmog cula" u "ubij me nezno"...a onda sam ja morala (tj. nisam ni morala al sam htela) da odem u neku drugu zemlju preko 7 gora (ne bas i mora) da studiram on je ostao...i sad sam ja u toj drugoj zemlji stigla pre 20 dana i rekla sebi samo kuca metro faks kuca ne trebaju ti decaci u zivotu barem ne neko vreme iskuliraj gledaj samo sebe ne treba ti neka nova ljubavna tortura a kontaj da si trenutno preosetljiva da bi nehajno flertovala (a mozda inace ne pripadas nekoj extra flert klasi) posveti se ucenju karijeri kao svaka mlada emancipovana zena...ali malo sutra...islo to tako dan,dva 5 ali ne dalje...eto ti nekog ludog finca sto idemo zajedno u skolicu hoce da me vodi na kafu, eto nekog drugog nas lik ovde radi doktorat zove me da idemo na koncert jazzanove...a ja...pristadoh! kao eto prijace mi...treba da upoznam nekog novog, da vezbam jezik bla, bla i krug je opet oformljen sad salju smsove ajmo da vozimo biciklove ajd u bioskop ajd ovo ajd ono samo cekam kad ce reci ajmo u krevet da se malo poigramo
a stvarno nisam htela...i nisu mi neki tipovi ali vec osecam da se malo navlacim...
ko prokleta
@peachwise - beat this! :lol:

Back