andeli apokalipse
Aktivan član
- Poruka
- 1.926
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguče je postalo moguče,a suprotnosti se privlače kako je rekao Freud.Al Kaida prijeti da ce preko Meksika zajedno sa južnjačkim milicijama izvesti napad na Washington.
Ovo je trebalo da se nađe na pdf natprirodne pojave i misterije
Kako da službena politička vijest sa američke nacionalne televizije FOX ide na podforum natprirodne pojave i misterije
Očekivao sam savez meksikanaca,južnjačkih neonacista pardon rasista i islamista protivNisu Meksikanci vec meksicki narkotrafikanti.
Za ono drugo dvoje uopste nema sumnje.
Nisam znao da je sa Foks-a. Pa jednostavno neverovatno mi je da se dotične grupe udruže, pa makar im se cilj delimično poklapao, zbog toga što im krajnje težnje nikako ne mogu biti iste. Još jedna varalica za narod, da malo skrene pažnju sa pravih problema
Ne bi se složio sa tobom sjeti se rata u BIH i koalicije HOS-a i Armije Bih.
KKK hoće rasno čistu Ameriku, Al- Kaida (ako postoji) želela bi oslabljenu i uništenu tu istu Ameriku koju bi KKK hteo jaku; meksikancima takođe ne odgovara jaka Amerika, a sigurno teže da povrate Teksas i ostale teritorije koje im je Amerika preotela, a ne verujem da bi se KKK odrekao bilo kog dela teritorije SAD-a... i tako unedogled
e sad smo ga naebali i mi i ameri . . .
Pustite seselja, on ce to da sredi o'ma . . .
ovog andjela apokalipse odma za premijera u cro
zaayebo bi i sanadera
Nemoguče je postalo moguče,a suprotnosti se privlače kako je rekao Freud.Al Kaida prijeti da ce preko Meksika zajedno sa južnjačkim milicijama izvesti napad na Washington.
Tema je ozbiljna a ne glupa pročitaj ovo ATF je izvršio pretres tri kancelarije od južnjačkih organizacija i sindikata u potrazi za eksplozivom kojim planiraju napad na Washington sa Al kaidom http://intelwire.egoplex.com/2009_06_26_exclusives.html.....naklon najglupljoj temi u poslednjoj nedelji......