al je lepo imat kumu...

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jeste li za ili...

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
jedna zajednicka ideja, moje malenkosti i g-djice Waterfall, ce se mozda realizovati, ili ne, u zavisnosti od toga sta kazu forumasi. ja sam licno pesimista oko konacnog rezultata, sto nije uobicajeno, naprotiv, dok je Waterfall optimista sto se tice konacnog rezultata.
znaci poenta teme je: sta vi mislite, u danasnje vreme, ovo bi bio korak napred ili nekoliko nazad, ili jednostavno pitanje, da li ste za to da se ja i Waterfall okumino, postanemo kumovi, ili kako se to vec kaze.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10688872&postcount=88
ps.nadam se da nece pasti nekom moderatoru na pamet da me kazni sto spominjem drugog forumasa, ipak je inicijativa obostrana...osim ako ovo i nije bila krajnja namera Waterfall-a:(

Koja tema :eek: sha je ovo... manjak politickih desavanja?:confused:

Dobro, ovo je hipoteticko pitanje.
Ok, imas pravo na svoje misljenje, ali ne razumem zasto da se ispovracas..?!

Da li bi se ti npr okumio sa nekim Shiptarom?

Види зависи од околности.Нормално сада нико не размишлја о кумству са Шиптаром.Рекао сам од околности јер ја знам да ако те неко па макар и Адем хоче да му будеш кума ти не би требало да одбијеш и обрнуто.Кумство се не одбија.Грех је да одбијеш кумство.И лјепо ти је реко неко то је измеџу вас двоје.То се не тиче других.

da se zadrzim na boldovanom delu.
verujem da bi mi prilepili puno etiketa. ali bi dosli do nekog koliko toliko objektivnog misljenja/rezultata o tome sta kazu na takvu ideju.
onda bi [mi] krenuli sa objasnjenjem zasto je sprovedena anketa, sta je bio cilj itd.itd.
ovako, rezultat je jednostavno receno smesan.

Posto nije ispalo kako si ti rekao - tebi je smesan.

To je jedino sto imam da kazem.

znaci mislis da bi velik deo forumasa bio radostan da cuje da smo se nas dvoje "pobratimili" okumili ili sl.
da budem iskren, malo me izneandjujes, ali prijatno, ako mislis da je to realan rezultat. ili ja ne poznajem dovoljno ljude

Ne mislim da bi skakali od srece,
mislim da je vecina u fazonu -vasa stvar, ako vi tako hocete-ok.

Koliko vidim, vecina je glasala za tu opciju.

Ademe ti izgleda ipak ne poznajes dovoljno Srbe (ili se pravis lud),Srbi su po tom i slicnim pitanjima sigurno jedan od najtolerantnijih naroda na svetu !

mislim da poznajem dobro srbe, i sa ovim boldovanim delom se slazem, ali poznajem i ove forumase, a ovde ih se mali broj pokazao kakav u stvari jeste.
sto se mene tice, moderator je na potezu

mylockscombinationpadlocksforluggagebydesigngo_1_large.jpg

ps.od njega zavisi:hahaha::hahaha:

Ademe, očigledno su albanski kompleksi po tom pitanju mnogo veći nego srpski.
Pošto ih izgleda i ti imaš...

Mi Srbi zaista ne volimo da se mešamo u to ko koga bira za kuma, to su kod nas lične stvari. Za Albance ne znam, al čini mi se da je drugačije, pošto pokušavaš da dokažeš nešto što jednostavno nije istina.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-11-08-2009/morace-da-kriju-i-prijateljstvo

"- Na pitanje šta je s najavljenim kumstvom Dževat je spuštene glave odgovorio da će oni zauvek biti prijatelji i da o tome ne moraju baš svi da znaju.
Očigledno je da je Dževat imao veliku želju da se okumi sa Simom, ali nije mogao zbog pritiska svoje okoline."

...pa sta kazes na ovo Ademe...? :mrgreen:

...a i ovi sto su tako ushitreno i zeljno glasali ZA opciju :hahaha: ... e fukaro, uvek vam je bilo draze tudje g**** nego domaci kolac ;)

p.s. ne kaze se dzaba "u se i u svoje kljuse"

Adem nije uvek svestan svoje nesvesti sta kada izjavljuje jer se vidi koliku mrznju i prezir provlaci kroz svaku svoju otvorenu temu i svaki odgovoreni i lepo upakovan post...

Dok Water nikad ni kojim gestom nije pokazivala netrpeljivost prema drugim nacionalnostima...

Ja ne bih komentarisala "kumstvo", samo se pitam,
da li je ovo " za forumase" sa Adamove strane
ili je resio da okrene drugi list i prestane sa licemerstvom na srpskom forumu..
:think:

Све се види из последњих неколико постова ...

И ко је ко, и ко је какав ...

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-11-08-2009/morace-da-kriju-i-prijateljstvo

"- Na pitanje šta je s najavljenim kumstvom Dževat je spuštene glave odgovorio da će oni zauvek biti prijatelji i da o tome ne moraju baš svi da znaju.
Očigledno je da je Dževat imao veliku želju da se okumi sa Simom, ali nije mogao zbog pritiska svoje okoline."

...pa sta kazes na ovo Ademe...? :mrgreen:

...a i ovi sto su tako ushitreno i zeljno glasali ZA opciju :hahaha: ... e fukaro, uvek vam je bilo draze tudje g**** nego domaci kolac ;)

p.s. ne kaze se dzaba "u se i u svoje kljuse"

Zašto sam fukara?
Zato što podržavam nečiju volju da sklopi kumstvo sa pripadnikom druge vere ili nacije?
Čemu tolika histerija sa tvoje strane? Water je koliko sam shvatila i želela da dokaže Ademu kako mi ipak nismo(svi) opterećeni šovinizmom i ksenofobijom.
Zbog ovakvih uvreda, između tebe i spomenutog Dževata nema nikakve razlike. Isto sr.anje, samo drugo pakovanje.
Čudno da imaš tako površno shvatanje za čoveka koji živi u multikulturalnoj sredini....
Samo da te podsetim( ako si ikad i čuo), mnoga srpsko-šiptarska kumstva još od "onog vremena" spasila su ljudske živote u potonjem ratu....
Ali šta vredi....

Zašto sam fukara?
Zato što podržavam nečiju volju da sklopi kumstvo sa pripadnikom druge vere ili nacije?
Čemu tolika histerija sa tvoje strane? Water je koliko sam shvatila i želela da dokaže Ademu kako mi ipak nismo(svi) opterećeni šovinizmom i ksenofobijom.
Zbog ovakvih uvreda, između tebe i spomenutog Dževata nema nikakve razlike. Isto sr.anje, samo drugo pakovanje.
Čudno da imaš tako površno shvatanje za čoveka koji živi u multikulturalnoj sredini....
Samo da te podsetim( ako si ikad i čuo), mnoga srpsko-šiptarska kumstva još od "onog vremena" spasila su ljudske živote u potonjem ratu....
Ali šta vredi....

Danice :ok:

Zašto sam fukara?
Ali šta vredi....

"Danice, ima ko je u ovoj zemlji zadužen za istinu..." :mrgreen:

Оригинал поставио Salle Buddha Погледај поруку
Mislim da ne treba da se okume, vec treba da se poyebu, kako bi mozda u nekom, ma koliko malom procentu splasnule tenzije, i kvalitet diskusije na forumu porastao.
Hvala lepo.

е због овог бејах у прогонуству
само да му поново пожелим све што сам и пре

Back