emilly1
Domaćin
- Poruka
- 3.280
Dobro, Adem je hteo da predstavi da bi mene svi optuzili za izdaju ako bih se n.pr okumila sa nekim Shiptarom.
Pa i medju njima da biras ljude, a ne ... Boze oprosti..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, Adem je hteo da predstavi da bi mene svi optuzili za izdaju ako bih se n.pr okumila sa nekim Shiptarom.
nema nista od teme. da bi tema bila koliko toliko interesantna a i neizvesna, sto se rezultata tice, mora postojati mogucnost da se to kumstvo stvarno desi, ili makar da se ne daje otvoreno do znanja sa tvoje strane ili sa moje da od toga nema nista.
normalno je da svi "znamo" da od toga nema nista, ipak je ovo forum na kojem samo gubimo vreme, makar to za mene vazi, a ne mesto gde trazimo prijatelje, kumove, zenu, ili... sta ti ja znam.
nadam se da shvatas sta zelim reci.
mada sa tvoje strane cenim sto si pristalai na ovo, neki ne bi smeli ni toliko
ps. sad cu pogledati rezultat
zato sto dobar deo forumasa misli da zna bolje od tebe sta je dobro za tebe a sta lose. i ne samo za tebe
ps.to sto ces odmah, momentalno, istog trena dobiti etiketu da si prodana dusa, izdajnik srpstva, petoilisestokolonas itd. itd.... nema potrebe da nagalsavam
Mislim da ne treba da se okume, vec treba da se poyebu, kako bi mozda u nekom, ma koliko malom procentu splasnule tenzije, i kvalitet diskusije na forumu porastao.
Hvala lepo.
Mislim da ne treba da se okume, vec treba da se poyebu, kako bi mozda u nekom, ma koliko malom procentu splasnule tenzije, i kvalitet diskusije na forumu porastao.
Hvala lepo.
Ademe,
vidis da me ipak niko nije proglasio za izdajnika ili sta vec..
To je i bila jedna od poenti.
Ti si mislio drugacije, a ja sam ti pokazala ovime da gresis.
Ademe,
vidis da me ipak niko nije proglasio za izdajnika ili sta vec..
To je i bila jedna od poenti.
Ti si mislio drugacije,
a ja sam ti pokazala ovime da gresis.
sad cu ti ispricati jednu pricu, posto ili nisi procitala moj post, ili ga nisi shvatila.
imao sam jednog druga, voleo je da igra na poker aparatima, i bogami gubio velike pare na njima.
dodje meni u posed jedan takav aparat, i on mi ga zatrazi da igra, ja mu ga dam... nakon dan-dva on mi ga vraca..
-nije interesantno, niti dobijas niti gubis.
time sto si javno vise puta rekla da je to hipoteticko pitanje, kao da vecina ne zna da jeste, igra je izgubila draz.
....i otkinuti krst sa krova..... valja se..... za uspomenu.......samo da dodam, kod nije nista strasno uci u crkvu...ili bilo koju bozju kucu.
Ja baš i ne bih bio siguran ova razna deklarativna podržavanja.
U RL rezultat bi bio znatno drugačiji.
Možda bi te isto tako deklarativno podržali, jer su ljudi licemjeri i uglavnom ne smiju da kažu u lice ono što stvarno misle, međutim bi vrlo brzo ostala bez prijatelja, a možda i dijela rodbine.
....i otkinuti krst sa krova..... valja se..... za uspomenu.......
to sam i ja rekao.
pogledaj samo koje reagovanje na buddhin post.
...Eto Water...možeš da biraš : kum Adem ili kum Ljuba............
...biće malji Enver ili mali Stipica....trećeg kuma potraži na forum Sandžak....
.........samo nek je veselo....
bona, može li Bošnjak,?... pa onda dođeš na kavu.......mene su smestili u izdajnike i ovako a nemam kuma iz redova "neprijateljskih" nam naroda, evo hoce neki Hrvat meni da bude kum?
u stvari imam: moj najbolji drug Hrvat mi je bio kum na krstenju.![]()
Ja baš i ne bih bio siguran ova razna deklarativna podržavanja.
U RL rezultat bi bio znatno drugačiji.
Možda bi te isto tako deklarativno podržali, jer su ljudi licemjeri i uglavnom ne smiju da kažu u lice ono što stvarno misle, međutim bi vrlo brzo ostala bez prijatelja, a možda i dijela rodbine.
bona, može li Bošnjak,?... pa onda dođeš na kavu.......
Pa sta? Ne razumem?
Zar je reagovanje na njegov bezobrazan post nesto lose?
mene su smestili u izdajnike i ovako a nemam kuma iz redova "neprijateljskih" nam naroda, evo hoce neki Hrvat meni da bude kum?
u stvari imam u rl: moj najbolji drug Hrvat mi je bio kum na krstenju.![]()
podrzavam kumstvo Adema i Water.![]()
Ljubo,
da ti kazem nesto - sve je promenljiva kategorija,
ali ja, hvala Bogu, imam prijatelja raznih nacionalnosti i vera,
tako da ne bih ostala bez ijednog.
Ja i moja bliza okolina gledamo ljude po dobroti a ne po veri ili nacionalnosti.
Sta podrzavas
Pa zar ti i Adem nemate kumove jos sa venchanja
Doduse ne znam za vase obicaje.........![]()