al je lepo imat kumu...

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jeste li za ili...

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
nema nista od teme. da bi tema bila koliko toliko interesantna a i neizvesna, sto se rezultata tice, mora postojati mogucnost da se to kumstvo stvarno desi, ili makar da se ne daje otvoreno do znanja sa tvoje strane ili sa moje da od toga nema nista.
normalno je da svi "znamo" da od toga nema nista, ipak je ovo forum na kojem samo gubimo vreme, makar to za mene vazi, a ne mesto gde trazimo prijatelje, kumove, zenu, ili... sta ti ja znam.
nadam se da shvatas sta zelim reci.
mada sa tvoje strane cenim sto si pristalai na ovo, neki ne bi smeli ni toliko
ps. sad cu pogledati rezultat

Ademe,
vidis da me ipak niko nije proglasio za izdajnika ili sta vec..

To je i bila jedna od poenti.

Ti si mislio drugacije,
zato sto dobar deo forumasa misli da zna bolje od tebe sta je dobro za tebe a sta lose. i ne samo za tebe
ps.to sto ces odmah, momentalno, istog trena dobiti etiketu da si prodana dusa, izdajnik srpstva, petoilisestokolonas itd. itd.... nema potrebe da nagalsavam

a ja sam ti pokazala ovime da gresis.

Poslednja izmena:
Ademe,

Ti si mislio drugacije, a ja sam ti pokazala ovime da gresis.

sad cu ti ispricati jednu pricu, posto ili nisi procitala moj post, ili ga nisi shvatila.

imao sam jednog druga, voleo je da igra na poker aparatima, i bogami gubio velike pare na njima.
dodje meni u posed jedan takav aparat, i on mi ga zatrazi da igra, ja mu ga dam... nakon dan-dva on mi ga vraca..
-nije interesantno, niti dobijas niti gubis.
time sto si javno vise puta rekla da je to hipoteticko pitanje, kao da vecina ne zna da jeste, igra je izgubila draz.

Ademe,

Ti si mislio drugacije,

a ja sam ti pokazala ovime da gresis.

Ja baš i ne bih bio siguran ova razna deklarativna podržavanja.

U RL rezultat bi bio znatno drugačiji.
Možda bi te isto tako deklarativno podržali, jer su ljudi licemjeri i uglavnom ne smiju da kažu u lice ono što stvarno misle, međutim bi vrlo brzo ostala bez prijatelja, a možda i dijela rodbine.

sad cu ti ispricati jednu pricu, posto ili nisi procitala moj post, ili ga nisi shvatila.

imao sam jednog druga, voleo je da igra na poker aparatima, i bogami gubio velike pare na njima.
dodje meni u posed jedan takav aparat, i on mi ga zatrazi da igra, ja mu ga dam... nakon dan-dva on mi ga vraca..
-nije interesantno, niti dobijas niti gubis.
time sto si javno vise puta rekla da je to hipoteticko pitanje, kao da vecina ne zna da jeste, igra je izgubila draz.

To mu dodje kao bezalkoholno pivo :hahaha:

mene su smestili u izdajnike i ovako a nemam kuma iz redova "neprijateljskih" nam naroda, evo hoce neki Hrvat meni da bude kum?
u stvari imam u rl: moj najbolji drug Hrvat mi je bio kum na krstenju.:lol:

podrzavam kumstvo Adema i Water.:ok:

Poslednja izmena:

Možda bi te isto tako deklarativno podržali, jer su ljudi licemjeri i uglavnom ne smiju da kažu u lice ono što stvarno misle, međutim bi vrlo brzo ostala bez prijatelja, a možda i dijela rodbine.

to sam i ja rekao.
pogledaj samo koje reagovanje na buddhin post.

Ljubo,
da ti kazem nesto - sve je promenljiva kategorija,
ali ja, hvala Bogu, imam prijatelja raznih nacionalnosti i vera,
tako da ne bih ostala bez ijednog.

Ja i moja bliza okolina gledamo ljude po dobroti a ne po veri ili nacionalnosti.

Ljubo,
da ti kazem nesto - sve je promenljiva kategorija,
ali ja, hvala Bogu, imam prijatelja raznih nacionalnosti i vera,
tako da ne bih ostala bez ijednog.

Ja i moja bliza okolina gledamo ljude po dobroti a ne po veri ili nacionalnosti.

Ne razumeju oni to. I dok smo bili u zajedničkoj državi, Šipce su Hrvati više prezirali nego Srbi. Oni su bili prljavi, zli,, jedino su ih navlačili da prave sranja po Srbiji i davali im lažne titule doktora nauka.
Zapadnjacima je ( a to se može videti i prema količini rodbinskih titula) preča samosvojnost nego prijateljstvo, rođaštvo i kumstvo.

koga briga s kim cesh ti da se kumish ademe?
ti si pre svega ljiga od choveka i zato ne bi s tobom imao nikakav kontakt a kamoli kumstvo
to shto si shiptar je samo josh otezavajuca okolnost lol
a shta ce i kako ce neko drugi da se ponasha je njegova privatna stvar

Back