al je lepo imat kumu...

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jeste li za ili...

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Nije to loša ideja, ali pazi, moraš prva da tražiš od Adema ( a on, po pravilu ne sme da te odbije) da se okumite u pravoslavnoj crkvi, recimo u Gračanici, i to da prenosi TV Most. Ako on prvi zatraži uslugu od tebe, ne garantujem ti, završićeš negde na ćošku, ili će da valjaš avganistanca klincima po školama, jer kum se ne odbija......

Nije to loša ideja, ali pazi, moraš prva da tražiš od Adema ( a on, po pravilu ne sme da te odbije) da se okumite u pravoslavnoj crkvi, recimo u Gračanici, i to da prenosi TV Most. Ako on prvi zatraži uslugu od tebe, ne garantujem ti, završićeš negde na ćošku, ili će da valjaš avganistanca klincima po školama, jer kum se ne odbija......

samo da dodam, kod nije nista strasno uci u crkvu...ili bilo koju bozju kucu.

Znam,nego se pravim blesav..........

E,a glupa tema..........totalno.........i rasprava :confused:

Mislim sta ja imam da se kumim sa shiptarima.........ako je neki poseban ok,ali shiptar je shiptar......a i ovaj adem je :bljak:

Misiiiiiim.....

Nisu srbi takvi,nego su shiptari takvi da se srbi nikad ne bi mogli okumiti sa njima.....ma kakvi srbi, ni jedna druga nacija.

Projekcija vlastitih predrasuda na drugoga!
Nije u redu! :sad2:

To je tacno.

Ali ne mislite vi valjda da cemo se stvarno okumiti..:lol:

Sve mi se cini da nije shvacena poenta teme :confused:

nema nista od teme. da bi tema bila koliko toliko interesantna a i neizvesna, sto se rezultata tice, mora postojati mogucnost da se to kumstvo stvarno desi, ili makar da se ne daje otvoreno do znanja sa tvoje strane ili sa moje da od toga nema nista.
normalno je da svi "znamo" da od toga nema nista, ipak je ovo forum na kojem samo gubimo vreme, makar to za mene vazi, a ne mesto gde trazimo prijatelje, kumove, zenu, ili... sta ti ja znam.
nadam se da shvatas sta zelim reci.
mada sa tvoje strane cenim sto si pristalai na ovo, neki ne bi smeli ni toliko
ps. sad cu pogledati rezultat

Projekcija vlastitih predrasuda na drugoga!
Nije u redu! :sad2:

Pa normalno da ce predrasude biti projekcija na drugoga,necu valjda da predrasude projektujem na sebe :hahaha:........sta si rekao nemas pojma :mrgreen:

U redu je,sto ne bi bilo :dontunderstand:

Dobro, Adem je hteo da predstavi da bi mene svi optuzili za izdaju ako bih se n.pr okumila sa nekim Shiptarom.

Sa kojim shiptarom i iz kog razloga :dontunderstand:

Nije to bas izdaja.......izdaja je izdaja.......

nema nista od teme. da bi tema bila koliko toliko interesantna a i neizvesna, sto se rezultata tice, mora postojati mogucnost da se to kumstvo stvarno desi, ili makar da se ne daje otvoreno do znanja sa tvoje strane ili sa moje da od toga nema nista.
normalno je da svi "znamo" da od toga nema nista, ipak je ovo forum na kojem samo gubimo vreme, makar to za mene vazi, a ne mesto gde trazimo prijatelje, kumove, zenu, ili... sta ti ja znam.
nadam se da shvatas sta zelim reci.
mada sa tvoje strane cenim sto si pristalai na ovo, neki ne bi smeli ni toliko
ps. sad cu pogledati rezultat

ето Бела јер сам ти рекао да је лицемер и да неће признати да није био у праву

Back