Akvarel za amatere

Vec par dana crtam, tj. bojim vodenim bojama pomalo i mogu da vam kazem da je bas lijep osjecaj, jer mi se to oduvijek svidjalo
Ne ocekujem nista, ali razultati su dobri. :super:
Pomalo svaki dan i ide lijepo!
Evo ti jedna plejlista sa jutjuba sa tutorijalima za akvarel. Ozbiljni su tutorijali, traju po četrdesetak minuta, ništa čovek ne preskače, gledaš u realnom vremenu kako je nešto slikao.

uslikaj nam nesto sto si radila
uslikala sam sada, ali je mnogo lose svjetlo
WIN_20240912_00_32_44_Pro.jpg
WIN_20240912_00_33_32_Pro.jpg

WIN_20240912_00_34_07_Pro.jpg

WIN_20240912_00_34_29_Pro.jpg

Nisam ovoliko ocekivala od sebe, iznenadjena sam. Uzivo se vide neki detalji, za koje nisam znala ni da znam da postoje, a kamo da znam naslikati.
Iznenadilo me je da brzo crtam, npr. ova djevojka...
Cini mi ovo sve veoma radosnom :)

I da, slikanje crnom bojom, medvjed, kao i ova djevojcica su stvari koje i nisu bas moj fazon, ali kad sam ugledala negdje pozeljela sam da probam, vjezbe radi.
A gitaru zelim da poklonim kao bookmark, kada zavrsim :)

Pogledajte prilog 1607917Pogledajte prilog 1607918
Pogledajte prilog 1607919
Pogledajte prilog 1607920

Nisam ovoliko ocekivala od sebe, iznenadjena sam. Uzivo se vide neki detalji, za koje nisam znala ni da znam da postoje, a kamo da znam naslikati.

I da, slikanje crnom bojom, medvjed, kao i ova djevojcica su stvari koje i nisu bas moj fazon, ali kad sam ugledala negdje pozeljela sam da probam, vjezbe radi.
Prelepo je! :heart:

Pogledajte prilog 1607917Pogledajte prilog 1607918
Pogledajte prilog 1607919
Pogledajte prilog 1607920

Ako nemaš nekog da te malo uputi u tajne akvarela, gledaj tutorijale na youtube i ne odustaj ..uspeh ce doci i ti ces slikti prelepe akvarele :heart:

Back