Акумулација капитала у случају Томислава Николића

Sad je na redu familija, da počnu da se kockaju kao Jadranka i Nikola Šešelj.
A puna usta sirotinje i Srba sa Kosova, Srba bez para, pljački i zakidanja državi... Licimur nijedan. :lol: A drug Vučko mu uzima kintu iz raznih odbora...

Bruka šta se radi bruka. :hahaha1:

I oni će da budu pastiri stadu koje će sutra da dođe namiting. :mrgreen:
Bem ti qurac sreca da je ovaj na mardelju u Holandezi , kada bi saznao za te kreditne kartice,gambling2life,pokerstarscom i ostalo, kontam da bi palo brisanje patosa u starom balkanskom muskom fazonu . :sad2:
 
Imam. Pokazaću ovih dana šta radi srpska majka Jadranka Šešelj. Za sina smo već videli kako se ponaša.

Kocka se? Qrva se?
Zna to cela Srbija - pa šta sa tim? Njena stvar ;) Jel tebe oštetila na neki način? Nije sigurno, osim ako se nisi i ti petljao u te njene radnje ali to je onda već tvoja stvar.
 
Nije to kriminal. Samo bahaćenje, ali i licemerje familije Šešelj.

Pa jel familija Šešelj na listi SRS ili nije? Mislim da nije ;)
Blago Vojislavu ako je toliko dobar političar da ne mogu da mu zamere ništa vezano za politiku pa udaraju na porodicu. Definitivno je najbolji ...
 
Poslednja izmena:
Извор

I sad neka neko kaže da on ne krade ... evo sve crno na belo :zcepanje:

Оно што је основно по питању ликова ТомаНиколић-АцаВучић је чињеница ДА СУ У ТО ЛОШИ ЉУДИ... верујте ми... знам их лично... то су веома, веома лоши људи... уопште ми није јасно како било ко нормалан може за њих да гласа...
 
Оно што је основно по питању ликова ТомаНиколић-АцаВучић је чињеница ДА СУ У ТО ЛОШИ ЉУДИ... верујте ми... знам их лично... то су веома, веома лоши људи... уопште ми није јасно како било ко нормалан може за њих да гласа...

Ma i ja ih znam ... nisu ni malo ok.
 
Оно што је основно по питању ликова ТомаНиколић-АцаВучић је чињеница ДА СУ У ТО ЛОШИ ЉУДИ... верујте ми... знам их лично... то су веома, веома лоши људи... уопште ми није јасно како било ко нормалан може за њих да гласа ...


Meni nije jasno, kako neko normalan može da glasa za bilo koju stranku, a pogotovo
za štetočinu Koštunicu i lopovsku kamarilu oko njega?
 
Nije to kriminal. Samo bahaćenje, ali i licemerje familije Šešelj.

pa sto si onda malopre na direktno pitanje rekao da imas dokaze za kriminal? malo si se zaleteo, ponela te tema, jel' da?
a svako moze da se bahati sa svojim parama, ako zeli. ono sto nije dozvoljeno je kriminal kakav imamo u slucajevima dulica i ostatka zuto-crvene mafijaske koalicije.
 
Томислав Николић, тада грађевински техничар (средњошколац), у политику је ушао као власник мале куће у Крагујевцу, у улици Ели Финција бр. 21. Кућу је још осамдесетих купио на кредит који је отплаћивао заједно са супругом Драгицом. Драгица је радила у Застави као економски техничар али је средином деведесетих проглашена за технолошки вишак.

Николићева породица годинама је живела само од његове плате, будући да супруга већ 15 година не ради а синови су запослени тех последњих пар година. Од пара које је он зарађивао као посланик (кратко време и као потпредседник Владе) требало је живети и отплатити кредит за кућу у Крагујевцу (насеље Шумарице).

Године 1998. (пар месеци пред бомбардовање), Томислав Николић, наводно велики патриота, купује стан од Владе по повлашћеној цени од 25.000 немачких марака за 186,47 м2. Стан је 2001 продао и платио порез на екстрапрофит од 180.840 марака - након продаје остало му је 140.000 марака што је, у то време, било довољно да купи мањи стан од тог који је продао. Такорећи, Томислав Николић је дао 25.000 марака и на основу тога остварио власништво над станом који је касније продао и, након измирења осталих обавеза према држави, остао у плусу за 140.000 марака а да прстом није мрднуо да их заради.

Од тих пара господин Николић је купио стан од 97м2 код Београдске Арене, улица Зорана Ђинђића бр. 45и. Нови стан је реално и вредео око 140.000 марака тако да би трансакција са правне стране била у реду (ако изузмемо морални аспект који доводи у питање начин на који су му се у џепу створиле толике паре). Проблем је настао када је Николић, који би после куповине стана требало да буде на нули, у истом улазу (дакле улица Зорана Ђинђића бр. 45и) купио још један стан од 97м2 на име сина Бранислава који је у то време имао неких 25-26 година.

Недавно су Николић и син продали станове (два пута по 97м2) а Николић је од тих пара купио нови стан у изградњи, код Кинеске амбасаде. Нови стан има 156м2 а плаћен је 390.000 евра, што је више од вредности оба стана заједно. Разлику у новцу господин Николић правда кредитом мада је опште познато да лица старија од 50 година не могу да подигну стамбени кредит.

Све би то било супер да Николић планира да у новом стану живи са млађим сином и снајом будући да је и новац од њиховог стана наводно утрошен за овај. Међутим, изненађење је тим веће што је млађи Николић већ неко време лоциран у свом новом стању на Дедињу (улица Пивљанина Баја 2. део, бр. 31). Немам тачну информацију колико је стан плаћен али слични станови у овој улици се продају за око 450.000-500.000 евра.

Током свих ових година, Николић је некако успео да подигне и пристојну кућу у родном селу а прича се по чаршији да је бесправно саградио и кућу на Новом Београду, када се обалом Саве крене ка Остружници, на месту где градња није ни дозвољена јер је у питању приобалска зона, а где су виле лоцирали и многи други сумњиви ликови. Исто тако, господин Николић и сви његови чланови породице возе нова кола (која се воде на ко зна кога) а кад су некретнине у питању био је галантан и према неким колегиницама које су понешто добиле од његових пара ...

Извор

I sad neka neko kaže da on ne krade ... evo sve crno na belo :zcepanje:

Sve za sebe a da drugi kao ne primete pošto je javna ličnost. Retardiran je. Pa i da nije javna ličnost saznalo bi se da je lopov. Da je u pitanju lopov anonimac saznalo bi se.
 

Back
Top