CINC
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Moze li neko da mi objasni kako da stavim u funkciju uTorrent,kako bih mogao da skidam vece fajlove.Ako je bitno imam ADSL 512/64!!!! Mnogo zahvalan.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi prvo odesh na ovaj site www.mininova.org ili neki drugi i tu ukucas ono sto oces na skinesh i kade nadjes kliknes na download torrent.Kad se zavrsi skidanje onda lepo otvorish uTorrent ili prevucesh skinuti torrent file u uTorrent i onda te on pita da li da skine i ti kliknes yes ili OK (zaboravio sam sta je) i onda se ono polako skida.Kad se skine izace ti mali balonchic u kom ti kaze da je skinoMoze li neko da mi objasni kako da stavim u funkciju uTorrent,kako bih mogao da skidam vece fajlove.Ako je bitno imam ADSL 512/64!!!! Mnogo zahvalan.....
Damn pretece meodes na neki torrent sajt, ja najcesce koristim www.mininova.org, izaberes sta hoces da download-ujes, kliknes na to, i na mesto gde pise Download this torrent kliknes desnim tasterom misa, sacuvas taj fajl, potom ga otvoris sa utorrentom (kliknes na dugme Add Torrent) i to ti je to
i onda te on pita da li da skine i ti kliknes yes ili OK (zaboravio sam sta je)
Zna li neko na koji nacin se regulise brzina downloada u uTorrentu tj.da bi bila sto je moguce veca.Imam modem MT882 Telekoma 512/64.