Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
sta im je ta aktivacija? jel to bezbedno, buduci da mi je verzija vindouza ona - "nesmem reci odakle mi, i moguce je da ima jos istih ovakvih " sto upravo u majkrosoftu oce da sprece.
Kad kupis legalan windows, nakon instaliranja imas rok od 30 dana da ga aktiviras.
Znaci nazoves tehnicku sluzbu i ozdiktiras im neke brojke, a oni tebi neke druge brojke i svi srecni
Kad kupis legalan windows, nakon instaliranja imas rok od 30 dana da ga aktiviras.
Znaci nazoves tehnicku sluzbu i ozdiktiras im neke brojke, a oni tebi neke druge brojke i svi srecni
ali ne registracija nego aktivacija. to su 2 razlicita pojma. i pise da se registrovati nemoram, a da moram da aktiviram u roku od 30 dana. znaci nece nista bit ako to ne uradim jel?:shock:
ali ne registracija nego aktivacija. to su 2 razlicita pojma. i pise da se registrovati nemoram, a da moram da aktiviram u roku od 30 dana. znaci nece nista bit ako to ne uradim jel?:shock:
Ej Breeee!!!! Ako imas Win za koji ne zelis da kazes odakle ti tada ne postoji ni aktivacija ni registracija a pak ako SLUCAJNO imas Win XP kao i svi mi ostali ovde na forumu pa lepo nazovi korisnicki servis od M$ i pitaj.