mario80
Legenda
- Poruka
- 72.058
Jedino ako si majmunti sto voziš golf cart, naravno da ti ne treba kamera…rukom dohvatis gepek
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ako si majmunti sto voziš golf cart, naravno da ti ne treba kamera…rukom dohvatis gepek
https://vocaroo.com/17pn8BjY0r2Ukamioni novije generacije inaju ovakve invalidske rekvizite odavno, prvo su ugrađivani u kamione i autobuse, pa su ih posle počeli ugrađivati u automobile
lose je to sto ja okrenem kamion bez kamera na putu sa dve trake a ti se trudis da dokazes da su invalidski rekviziti neophodni, ne nisu !
Jedino ako si majmun
Sigurno češkaš tabane dok ležiš u krevetu..znam da istina je ponekad neprijatna ali tvoj auto je više širok nego dugačak
Drugi mora da imas radio sa ekranom za kameru..koji nemaš
Ti invalidski rekviziti su izmišljeni da pomognu vozače sa kupljenim vozačkim dozvolama. Kako invalid ima ručne komande na volanu a tako neki drugi hendikepi kamere i senzore.ne možemo svi da budemo fantastični vozači ko ti i drugi drug forumas…
Mi neznalice bi vam preporučili…. prvo kupite i probajte automobile sa kamerom, pa onda kenjajte.
Tada biste razumeli koliko ste ograničeni, i da kamera ne pomaže samo za klasično parkiranje i da nije reč o tome da li znaš da parkirao ili ne.
Mnogo je značajnija u nepreglednim situacijama, od izlaska iz garaže i rikverc gde mozes da vidis glavni put bez lomnjenja vrata, ili kada ti parkirano vozilo zakljanjaj vidik, ili po jakoj kiši ili noću na neosvetljenom parkingu, ili kad voziš pun auto pa je zadnje staklo neupotrebljivo itd
Ali za sve to da bi razumeo, prvo moras da probas…a ne te macho srpske fore,..ja sam golja, ne treba mi ništa i ja sve mogu sam..
Sigurno češkaš tabane dok ležiš u krevetu
Ti invalidski rekviziti su izmišljeni da pomognu vozače sa kupljenim vozačkim dozvolama. Kako invalid ima ručne komande na volanu a tako neki drugi hendikepi kamere i senzore.
To prazne ulice nigde žive duše a tebi opet trebsju kamere i senzori. Samo da ne zgaziš neko dete.
Nemoj da se ustežeš i pitaš prolaznike za pomoć ja sam uvek pomagao mom dedi kada se uparkirava ili ide negde i kada je imao 94 god.
Tebi stoji auto zar si zaboravio šta si malopre pisao da šeruješ? Godine, godine!Jadan deda kad je od pacera kojem auto non stop stoji na parkingu dobijao savete..
..on bi pre bi slep parkirao nego uz tvoju pomoć
Tebi stoji auto zar si zaboravio šta si malopre pisao da šeruješ? Godine, godine!
Ko ti kriv kada nemaš gugl, nabavi i ti nije skupo