Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 82.447
postoje mali milion dodataka za automobil koji olakšavaju i su veoma praktični za vreme vožnje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1629195juče sam ubacio ovo u onaj pikavac , od više funkcija koje ima potrebne su mi samo tri
radio
zadnja kamera i povezanost sa telefonom
ma na ekran se bolje vide minići koje prolaze izasad Mario kad vidi da imas zadnju kameru..ima odmah da te pošalje u auto školu
ma na ekran se bolje vide minići koje prolaze iza
čekaj kada vidi i mali kompresor , da ne pedališemo nogama onu pumpu za gumeTo zvuci kao razuman razlog…
a ja još imam i prednju kameru za parking (plus dash cam, plus zadnja parking)…meni bi i dozvolu oduzeo
čekaj kada vidi i mali kompresor , da ne pedališemo nogama onu pumpu za gume
postao i ja kao moj prijatelj/ svat Crnogorac
nego antiradar mi Kobra, a sada je na redu i prednja kamera, pa se sve nešto mislim da li je najbolje ona kombinacija kamera i antiradar u jednoa pa ti ne znaš ni gumu ručno da napumpas, tebi treba zabraniti pristup auto forumu
tačno , i usput se zabavljamovi se smejete a bukvalno sami sebe ismejavate
dali je kamera u pitanju ili retrovizori svejedno , onaj ko ne zna da parkira neće znati i ovako i onakoko ne zna da parkira bez kamere treba mu uzeti dozvolu
sta je tu lose nrzm
ko ne zna da parkira bez kamere treba mu uzeti dozvolu
sta je tu lose nrzm
Ovde zabranjen radar, tako da samo parking kameranego antiradar mi Kobra, a sada je na redu i prednja kamera, pa se sve nešto mislim da li je najbolje ona kombinacija kamera i antiradar u jedno
Ko ovo ne zna da uradi on je sisaJa bi zabranio kamere a kao obavezno bih uveo vožnju prikolice u rikverc za polaganje vožnje. Ko ne zna - bicikl.
Ja bi zabranio kamere a kao obavezno bih uveo vožnju prikolice u rikverc za polaganje vožnje. Ko ne zna - bicikl.
A što da se mučiš ako ne moraš?Pa šta ti je tu čudno? Razviješ osećaj sa vremenom. Ja bilo koji hečbek u rikverc mogu da parkiram tri milimetra od zida. Ljudima trebaju kamere, senzori, pomoćnici.
komaaarukom dohvatis gepek
lose je to sto ja okrenem kamion bez kamera na putu sa dve trake a ti se trudis da dokazes da su invalidski rekviziti neophodni, ne nisu !Evo dva primera zbog kojih imamo kamere…
1. Kad imaš auto kojem je prednji spojler niži od ivicnjaka na parkingu, pa prakticno moraš da pazis da ne udaris u ivicnjak. Na istom tom imaš platneni krov, sa podignutim dupetom i skoro 5m dugačak, gde sa retrovizorima apsolutno ne vidiš pozadi gde je kraj parkinga, ili neki stub na primer. I još kad ga nemac ugradi fabricki (prednja i zadnja), rekao bi da je jos nekom palo na pamet da je to pametna stvar.
2.Kad imaš pick up koji je 5.75m i zadnje staklo je čista kozmetika, ili imaš tovar pozadi koji blokira vidik, bilo kakvo parkiranje za utovar ili slično je čista sreća bez kamere.
I ja isto ne vidim šta je tu loše…
kamioni novije generacije inaju ovakve invalidske rekvizite odavno, prvo su ugrađivani u kamione i autobuse, pa su ih posle počeli ugrađivati u automobilelose je to sto ja okrenem kamion bez kamera na putu sa dve trake a ti se trudis da dokazes da su invalidski rekviziti neophodni, ne nisu !