Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neshto htedoh da napishem, al za ovo ne mogu da nadjem rechi...

svakako da je *****

))))...mushkarcu zavezemo oci i dovedemo lika da mu popushi ku**c i on svrshi i tako to...da li je onda on *****? Ne ovaj shto je pushio, vec ovaj shto je svrshio
ja kontam da jeste![]()
Verovatno jeste potajni *****....
A dal je devojka lezbejka ako joj se na isti nacin zavezu oci i dovedemo ribu da joj polize a ova nema pojma?

prepoznace odmah
to i jeste moj kont, prepoznace ali ce nastaviti...znaci ***** koji ce da se brani kasnije cinjenicom kako je imao zavezane oci i kako nije gej
)))upravoto i jeste moj kont, prepoznace ali ce nastaviti...znaci ***** koji ce da se brani kasnije cinjenicom kako je imao zavezane oci i kako nije gej
)))

mozda.....Mjau, opet nisi popila svoju malu sharenu tableticu od koje ti prestaju halucinacije?
![]()
ako popiješ vezanih očiju kriglu jelena da li si džedaj?
...mushkarcu zavezemo oci i dovedemo lika da mu popushi ku**c i on svrshi i tako to...da li je onda on *****? Ne ovaj shto je pushio, vec ovaj shto je svrshio
ja kontam da jeste![]()
e vidish al' ja bih i zavezanih ociju prepoznala da je to Jelen i naravno ne bih ga popila![]()

...mushkarcu zavezemo oci i dovedemo lika da mu popushi ku**c i on svrshi i tako to...da li je onda on *****? Ne ovaj shto je pushio, vec ovaj shto je svrshio
ja kontam da jeste![]()
Mogu ti reći da muškarac muškarcu bolje ****** kitu, nego što žena to radi. I to nije pederluk, jer bih smatrao i tebe pederom jer mi isto tako ali malo lošije sisaš kitu ?
Mogu ti reći da muškarac muškarcu bolje ****** kitu, nego što žena to radi. I to nije pederluk, jer bih smatrao i tebe pederom jer mi isto tako ali malo lošije sisaš kitu ?