Ako zene ne spasu svet, mi muskarci cemo ga unistiti

bas kao

Legenda
Poruka
57.196
U naslovu sam izlozio tezu, mislim da smo je svi svesni, samo niko ne nudi resenje, niti daje primer zene za uzor, kao sto je MTG, koja ima srca, hrabrosti da se usprotivi ludilu, zrtvuje svoju pol. funkciju, i glasno kaze istinu
ali ajde recite jel nismo krivi mi muskarci, pa nemo' da se lazemo, ako zene gledamo samo kao seksualne objekte i da nam se potcine, sad cemo da platimo, gotovi smo, zene su u ofanzivi

ja cu da glasam za mtg u usa, ne privlaci me kako izgleda, vec sta govori, muskarci kao donald i dzo, na kraju bre ne znaju ni kako se zovu, dosta vise da MATORI muskarci vladaju, samo bre ratuju kada se ne izivljavaju nad zenama, neki i nad decom, WOMEN POWER NOW!

Pogledajte prilog 1825073
dakle, covecanstvo polako klizi u svetski sukob, a ja kazem da je to zato sto se glas zena kao MTG ne cuje dovoljno jasno i glasno

U političkim krugovima,
Mardžori Tejlor Grin
(Marjorie Taylor Greene) se zaista pozicionirala kao jedna od najglasnijih protivnica direktne vojne intervencije SAD u globalnim sukobima.
Evo kako se ona, prema aktuelnim izveštajima, suprotstavlja onome što naziva „maršom u Treći svetski rat“:

Antiratni stav i sukob sa Trampom (2026)
Iako je godinama bila lojalna saveznica Donalda Trampa, Grin je u aprilu 2026. napravila oštar rez. Ona je javno kritikovala predsednika Trampa zbog eskalacije sukoba sa Iranom, nazivajući njegovu retoriku „apsolutnim ludilom“ i „izdajom Amerike na prvom mestu“ (CNN). Čak je pozvala i na pozivanje na 25. amandman (smenu predsednika), tvrdeći da odluke o bombardovanju civilizacija vode svet u uništenje (KOMO News).

Nijedna žena nikada ne bi započela rat.
tramp se hvalio da ukrajinskog rata ne bi ni bilo da je on bio predsednik, kad ono, vidi ga sad?

tako da sam i ja na toj liniji, da neka zena mora da mu skrese u brk, kao MTG
Ona je javno kritikovala predsednika Trampa zbog eskalacije sukoba sa Iranom, nazivajući njegovu retoriku „apsolutnim ludilom“
mislim da nam treba predsednica, ali razborita zena, a ne neka kao kamala kojoj su reci kao salata, niti neka kao zla hilari koja se isto hvalila sta napravi libiji

Muskarci prvo u.eru stvar, posle zovu žene da spasavaju, šta se spasti da. 😁
Boli nas uvce,...lično ne verujem ni da su zene mnogo humanije i bolje, po tom pitanju.
ja ipak mislim da nekim zenama treba dati sansu, pa sam naveo ovu amerikanku MTG

pazute ljudi sta hocu da kazem sa ovom temom, da se razumemo do kraja:

muskarci daju ostavke, napustaju politicke funkcije zbog afera, i cak optuzbi da su silovatelji, a zene kao mtg napustaju funkciju, kongres, zbog sustinskog neslaganja, kao kada opozicija napusta skupstinu, bojkotuje jer se demokratija gazi...

• Marjgerie Taylor Green just announced she plans to step down from Congress and a surprising announcement the move comes after a very public fallout.
  • Democrat Eric Swalwell said he will resign from his congressional seat, days after a series of sexual assault allegations prompted him to ...
nadam se sad da razumete razliku, i zasto kazem da zenama trebamo sada da damo sansu, i to onim koje imaju visoke moralne standarde, a muskarci su se mnogi pokazali da su nikogovici, kao ovaj erik, a nameravao je jos da udje u trku za guvernera cali

p.s. takodje mislim da i u srbiji ima zena sa visokim moralnim standardima, pa se setih one doktorke jovane, ali ona nam se izgubila iz vidokruga?

Poslednja izmena:
Da li je bio uvredljiv?
Nije problem u mišljenju, već u načinu na koji ga izneseš.

Ja napisah da nijedna žena ne bi započela rat. Tebi je to smešno. Dobro, to nije uvredljivo, više detinjasta reakcija.
Pa nije istina...najviše ratova su počele žene ili su uticale na muškarce da se ratuje...zar to nije smešno....a zar nije smešno i kada je način pisanja u glavi čitaoca?

U naslovu sam izlozio tezu, mislim da smo je svi svesni, samo niko ne nudi resenje, niti daje primer zene za uzor, kao sto je MTG, koja ima srca, hrabrosti da se usprotivi ludilu, zrtvuje svoju pol. funkciju, i glasno kaze istinu

dakle, covecanstvo polako klizi u svetski sukob, a ja kazem da je to zato sto se glas zena kao MTG ne cuje dovoljno jasno i glasno

U političkim krugovima,
Mardžori Tejlor Grin
(Marjorie Taylor Greene) se zaista pozicionirala kao jedna od najglasnijih protivnica direktne vojne intervencije SAD u globalnim sukobima.
Evo kako se ona, prema aktuelnim izveštajima, suprotstavlja onome što naziva „maršom u Treći svetski rat“:

Antiratni stav i sukob sa Trampom (2026)
Iako je godinama bila lojalna saveznica Donalda Trampa, Grin je u aprilu 2026. napravila oštar rez. Ona je javno kritikovala predsednika Trampa zbog eskalacije sukoba sa Iranom, nazivajući njegovu retoriku „apsolutnim ludilom“ i „izdajom Amerike na prvom mestu“ (CNN). Čak je pozvala i na pozivanje na 25. amandman (smenu predsednika), tvrdeći da odluke o bombardovanju civilizacija vode svet u uništenje (KOMO News).
Evo, gospođa Melanija bi mogla da utiče na svog muža.

Back