U naslovu sam izlozio tezu, mislim da smo je svi svesni, samo niko ne nudi resenje, niti daje primer zene za uzor, kao sto je MTG, koja ima srca, hrabrosti da se usprotivi ludilu, zrtvuje svoju pol. funkciju, i glasno kaze istinu
U političkim krugovima,
Mardžori Tejlor Grin
(Marjorie Taylor Greene) se zaista pozicionirala kao jedna od najglasnijih protivnica direktne vojne intervencije SAD u globalnim sukobima.
Evo kako se ona, prema aktuelnim izveštajima, suprotstavlja onome što naziva „maršom u Treći svetski rat“:
Antiratni stav i sukob sa Trampom (2026)
Iako je godinama bila lojalna saveznica Donalda Trampa, Grin je u aprilu 2026. napravila oštar rez. Ona je javno kritikovala predsednika Trampa zbog eskalacije sukoba sa Iranom, nazivajući njegovu retoriku „apsolutnim ludilom“ i „izdajom Amerike na prvom mestu“ (CNN). Čak je pozvala i na pozivanje na 25. amandman (smenu predsednika), tvrdeći da odluke o bombardovanju civilizacija vode svet u uništenje (KOMO News).
dakle, covecanstvo polako klizi u svetski sukob, a ja kazem da je to zato sto se glas zena kao MTG ne cuje dovoljno jasno i glasnoali ajde recite jel nismo krivi mi muskarci, pa nemo' da se lazemo, ako zene gledamo samo kao seksualne objekte i da nam se potcine, sad cemo da platimo, gotovi smo, zene su u ofanzivi
ja cu da glasam za mtg u usa, ne privlaci me kako izgleda, vec sta govori, muskarci kao donald i dzo, na kraju bre ne znaju ni kako se zovu, dosta vise da MATORI muskarci vladaju, samo bre ratuju kada se ne izivljavaju nad zenama, neki i nad decom, WOMEN POWER NOW!
Pogledajte prilog 1825073
U političkim krugovima,
Mardžori Tejlor Grin
(Marjorie Taylor Greene) se zaista pozicionirala kao jedna od najglasnijih protivnica direktne vojne intervencije SAD u globalnim sukobima.
Evo kako se ona, prema aktuelnim izveštajima, suprotstavlja onome što naziva „maršom u Treći svetski rat“:
Antiratni stav i sukob sa Trampom (2026)
Iako je godinama bila lojalna saveznica Donalda Trampa, Grin je u aprilu 2026. napravila oštar rez. Ona je javno kritikovala predsednika Trampa zbog eskalacije sukoba sa Iranom, nazivajući njegovu retoriku „apsolutnim ludilom“ i „izdajom Amerike na prvom mestu“ (CNN). Čak je pozvala i na pozivanje na 25. amandman (smenu predsednika), tvrdeći da odluke o bombardovanju civilizacija vode svet u uništenje (KOMO News).