Ako želite da varate

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aj da se ne vrtimo previse.
Ako su deca podmirena, nije im mir narusen, nisu zakinuta nemarnoscu, obaveze i td, ona moze da spava sa kim hoce. I ne mozes to koristiti protiv nje na sudu niti ona protiv tebe. Kao sto ni ne mozes da je uslovljavas porodicnim obavezama , pritiskom, zabranama ili kontrolom, to spada pod ustavnim pravom - pravo na sopstvenu slobodu. U tuzbama je to najcesce forumlisano sa „kontinuirano psihičko nasilje kroz kontrolu ponašanja, nametanje obaveza i uskraćivanje lične slobode“
Sto se samog seksualnog aspekta tice, takodje ustav nedvosmisleno uredjuje pojam: pravo na telesni i seksualni integritet.
To znaci da: niko ne sme fizicki da te prisiljava na seks. Seksualnu autonomiju" tvoje pravo da odlucujes kada ces i sa kim da ga imas, bez obzira na bracni odnos. etc. Inace bi to spadalo pod seksualno prisiljavanje.

Ako želite da varate, morate da pazite :mrgreen:
611284833_122231372444088736_6770154130684008135_n.jpg

S obzirom na probleme sa samopoštovanjem, bila sam sklona prevarama pre nego što sam upoznala J. Okej, bila sam i jako mlada, time još veći problemi sa samopouzdanjem, ali J. je od starta znala tj. ja sam joj vrlo iskreno rekla kako stvari stoje.
Rezultat mnogo godina kasnije je da je nisam nijednom prevarila.

Mnogo se prokenyavate tim vernostima i moralnim ludilima a ovamo da vam neko u oci kaze kako stoje stvari vecina bi se povukla u svoju malu bezbednu pecinicu. A treba imati moda i upoznati zaista osobu, a ne kroz mahanje zastave - ja verno, samo verno. I takvi prvi usvinje bilo kakav smislen odnos.:D

Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !

Drugi logičan odgovor je nekog sa skromnim IQ.

Jel sam u pravu?

Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti. 🙃
Što bi uopšte takve osobe ulazile u dublju vezu / brak ?

Back