Ravnogorac65
Aktivan član
- Poruka
- 1.146
Isto to i ja javno kažem za sebe.Postoje,polazim od sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto to i ja javno kažem za sebe.Postoje,polazim od sebe.
o kom partneru sad ovde pricas?prevarenom?Nije problem prevara već ljubomora,sujeta ,nesigurnost u sebe.
Aj probaj, naročito kad su deca upletena.razvod je sporazumni raskid ugovora.
ako si mislio na pokretanje brakorazvodne tuzbe i kao osnovu da je spaval s drugim? nema nish od toga.
Pišem o ljudskoj vrsti,generalno.Više brakova,veza bude prekinuto radi ljubomore,sujete,kompleksa, nesigurnosti u sebe nego zbog prevare.o kom partneru sad ovde pricas?prevarenom?
Da tuzis nekoga zato sto ima seks sa drugim?Aj probaj, naročito kad su deca upletena.
Stvarno ponekad lupaš za medalju.Da tuzis nekoga zato sto ima seks sa drugim?
Ti si promasio i forum
A ona tebeS obzirom na probleme sa samopoštovanjem, bila sam sklona prevarama pre nego što sam upoznala J. Okej, bila sam i jako mlada, time još veći problemi sa samopouzdanjem, ali J. je od starta znala tj. ja sam joj vrlo iskreno rekla kako stvari stoje.
Rezultat mnogo godina kasnije je da je nisam nijednom prevarila.
Ne da ja znamA ona tebe
Dešava se nama starijima da promašimo.Ti si promasio i forum
Kako stoje stvari?Mnogo se prokenyavate tim vernostima i moralnim ludilima a ovamo da vam neko u oci kaze kako stoje stvari vecina bi se povukla u svoju malu bezbednu pecinicu. A treba imati moda i upoznati zaista osobu, a ne kroz mahanje zastave - ja verno, samo verno. I takvi prvi usvinje bilo kakav smislen odnos.![]()

Pokupi mooda pa me pitaj uzivo.Kako stoje stvari?![]()
Nemam muda, imam jajnike.Pokupi mooda pa me pitaj uzivo.
prohodne?Nemam muda, imam jajnike.

Ade nazad u pecinicuNemam muda, imam jajnike.
Što bi uopšte takve osobe ulazile u dublju vezu / brak ?Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !
Drugi logičan odgovor je nekog sa skromnim IQ.
Jel sam u pravu?
Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti.![]()
Sa kim se sprdate .Neće se omrsiti još se sprdamo sa njim, gde će nam duša.