Ako želite da varate

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A nije ni u tom varanju sve uvek se moze razviti problem posle tog sexa.
Zena oseti neko emociju i onda ne mozes pobec.
Svak se zasiti dugogodisnjih veza u sexu budimo realni.
Ali ima boljih akcija od sexa npr odes u Veneziu, Trst,Napulj prosetas popijes kafu uzivas u moru.
Sex sa strane donosi problem.

Pa ima, razmilite malo. Dakle, muškarac oženi finu ženu, koja ume da voli, zaljubljenu, i onda je vara,
I zene koje nisu fine umeju da vole,nisam razumela kako je ovo povezano?
često nekom koja joj nije do kolena. A neće da ožene neku prepotentnog narcisa koja se bavi sobom i koja uopšte i neće primetiti da je neko vara.

A ova fina i empatična, koja razume ljudske emocije i intuitivna je, će znati, kažete ili ne. Ne postoji fora a da zaljubljena, emotivna žena koja nekog voli ne shvati da je bio sa nekom drugom. Znači, muškarci su kontradiktorni, jer hoće žene koje će ih uvek otkriti, a neće one druge, zašto? jer žele biti u centru pažnje.

A takve narcise obično jure za avanture, umesto obrnuto ;)
ovo ispod tek.

isto,zamisljam i kakve oni sve organizacije prave zbog tih prevara..
Ne osuđujem, samo ne razumem što bi sebe i druge mučili i preznojavali se da smišljaju opravdanja. Ako si svestan da ne možeš da budeš sa jednim partnerom, ne vezuj se. Živi onako kako voliš. U čemu je poenta petljati, lagati, izmišljati, povređivati, manipulisati drugom osobom?

Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !

Drugi logičan odgovor je nekog sa skromnim IQ.

Jel sam u pravu?

Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti. 🙃
Treci odgovor neka primi cetu ionako ce lagati svakog sledeceg

Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !

Jel sam u pravu?

Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti. 🙃
Niko ne ulazi u brak sa pretpostavkom da će da vara tako da ni partnera ne bira misleći o varanju.
Prevara,švrljanje ili kako god to zvali nije nešto što se planira,nije nešto što se vežba,jednostavno se desi.Ako svaki dan jedem u istom restoranu prelepu hranu,pijem vrhunsko vino,jedem najukusniji desert ne znači da neću svratiti kad kad na burek,na pljeskavicu.Zamiriše,privuče me i svratim ali bez namere da kudim restoran i njegov kvalitet usluge.Nije do restorana,zamiriše burek.
Šta li htedoh reći.😂

Niko ne ulazi u brak sa pretpostavkom da će da vara tako da ni partnera ne bira misleći o varanju.
Pa valjda poznajes sebe i svoje sklonosti? Ili si takav tip ili nisi,nema tu mnogo mudrosti.
Prevara,švrljanje ili kako god to zvali nije nešto što se planira,nije nešto što se vežba,jednostavno se desi.
Ne desi se,prevara pocinje u glavi mnogo pre samog cina.
Ako svaki dan jedem u istom restoranu prelepu hranu,pijem vrhunsko vino,jedem najukusniji desert ne znači da neću svratiti kad kad na burek,na pljeskavicu.Zamiriše,privuče me i svratim ali bez namere da kudim restoran i njegov kvalitet usluge.Nije do restorana,zamiriše burek.
Šta li htedoh reći.😂
Nista pametno ni zanimljivo normalnim zrelim ljudima.

Jel sam u pravu?

Ако каниш варати не смеш то откривати

Jel sam u pravu?

Рецимо наћеш особу која воли да путује, тако да ти оставља и више него довољно времена за активности са стране.

Jel sam u pravu?

A sto brak ad hoc podrazumeva monogamiju i varanje kao iskljucivo krsenje toga?

Prevara nema veze sa kvalitetom,osobinama ili navikama partnera.To je pojava koja se desi ili ne i nema tu ništa novo ni čudno.
Znam ljude koji piju a nisu alkoholičari,upoznao sam holandjanina koji 30 godina puši marihuanu a nije narkoman,znam osobe koje su varale,imale ljubavnice,ljubavnike a sačuvale brak,raspitali decu,napravili vikendice i žive sasvim normalno.
Ljubomora je problem,nesigurnost u sebe,kompleksi a ne prevara.
Možete imati idealnog partnera,vezu,sve da blista a da poželite i udjete u sex sa nekim,udjete u prevaru tako da. Ponoviću,partner ili bračni drug nema veze sa tom pojavom zvanom prevara

Brak ne podrazumeva monogamiju. To je neko tradicionalno uverenje. Zakonski to nije regulisano niti moze da bude regulisano. Jer ako nekoga prisiljavas na eksluzivnu intimu onda mora i da postoji standard i obaveza za tu intimu. Ne mozes da kazes: yebes se samo samnom ali nisam u obavezi tebe da *****. Ne ide to u realnom zivotu.

Screenshot_2026-01-08-11-24-07-843-edit_com.facebook.katana.jpg

Nadam se da nisam promašio temu.😂

Brak ne podrazumeva monogamiju. To je neko tradicionalno uverenje. Zakonski to nije regulisano niti moze da bude regulisano. Jer ako nekoga prisiljavas na eksluzivnu intimu onda mora i da postoji standard i obaveza za tu intimu. Ne mozes da kazes: yebes se samo samnom ali nisam u obavezi tebe da *****. Ne ide to u realnom zivotu.
Čak se uzima kao olakšavajuća okolnost pri razvodu xD. Daj ne zezaj.

Prevara nema veze sa kvalitetom,osobinama ili navikama partnera.To je pojava koja se desi ili ne i nema tu ništa novo ni čudno.
naravno da ima,to su osobe bez morala i postovanja a obe stvari se smatraju osobinama,
Znam ljude koji piju a nisu alkoholičari,upoznao sam holandjanina koji 30 godina puši marihuanu a nije narkoman
narkomanija je svaka pojava koja izaziva zavisnost,alkoholicar je svaka osoba koja konzumira svakodnevno alkohol ali problem uvidis tek kada pokusas da ga resis,
,znam osobe koje su varale,imale ljubavnice,ljubavnike a sačuvale brak,raspitali decu,napravili vikendice i žive sasvim normalno.
Ljubomora je problem,nesigurnost u sebe,kompleksi a ne prevara.
Možete imati idealnog partnera,vezu,sve da blista a da poželite i udjete u sex sa nekim,udjete u prevaru tako da.
idealno (savrseno) ne postoji,ni u vezama ni u zivotu generalno.. Prevara je stvar karaktera i nezadovoljstva (sa sobom uglavnom),
Ponoviću,partner ili bračni drug nema veze sa tom pojavom zvanom prevara

naravno da ima,to su osobe bez morala i postovanja a obe stvari se smatraju osobinama,
Promašila si poentu,tema je o partneru koji je prevaren
idealno (savrseno) ne postoji,ni u vezama ni u zivotu generalno.. Prevara je stvar karaktera i nezadovoljstva (sa sobom uglavnom),
Nije problem prevara već ljubomora,sujeta ,nesigurnost u sebe.

Ne znam da li si u braku ,vezi ali zapamti,ne postoji veran partner,postoje samo oni nesposobni ili oni koje niko neće pa morališu na svakom koraku.

Back