Ako želite da varate

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
45.510
Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !

Drugi logičan odgovor je nekog sa skromnim IQ.

Jel sam u pravu?

Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti. 🙃

Ali čekaj, nisu ni direktori magarci, ako već imaju love onda će dobro da provere i kakvoj se osobi radi.

Daklem, slušala sam na insta izjave jednog privatnog detektiva da je godinu dana pratio jednu devojku koja je bila kandidat jednog bogatog čoveka za udaju. Pratili su je godinu dana, i ništa, neporočna, nije čak imala ni momka. I posle godinu dana dokaznog materijala, čovek rešio da se oženi ! ;)

Ako unapred znate da ste skloni varanju i jebanju sa raznim osobama, onda kada ulazite u dublju vezu / brak najbolje je da uzmete za ženu / muškarca nekog samoljubivog debelokošca koji ništa neće primetiti jer je opterećen sobom i svojim izdanjem, kao i svojim zadovoljstvom. Najbolje da bude neki narcis !

Jel sam u pravu?

Koje su najbolje osobe za vezu/brak a da mogu biti varane? Jer, koliko čujem, mnogim muškarcima je to među bitnim stvarima u vezi, da imaju svoje vreme za te aktivnosti. 🙃
Nema pravila bejbeeeee

Ali čekaj, nisu ni direktori magarci, ako već imaju love onda će dobro da provere i kakvoj se osobi radi.

Daklem, slušala sam na insta izjave jednog privatnog detektiva da je godinu dana pratio jednu devojku koja je bila kandidat jednog bogatog čoveka za udaju. Pratili su je godinu dana, i ništa, neporočna, nije čak imala ni momka. I posle godinu dana dokaznog materijala, čovek rešio da se oženi ! ;)
Ne bih sam sa njim ostao ni minut...neka kalea...

Od kad tebe zanima prevara?

Jel sam u pravu?

Nijedan muškarac, ma koliko varao, ne želi da ga žena vara.
Ne samo da ne želi, on će da se sveti.

Ako žena želi da švrlja a da i dalje ostane u braku, a nisu Francuzi, mora da izabere muškarca koji je bar 2 stepena ispod nje. Takav će celog života da bude srećan i sa mrvicama koje padnu sa astala (gde sedi Džizis - referenca na biblijsku priču)

Nijedan muškarac, ma koliko varao, ne želi da ga žena vara.
Ne samo da ne želi, on će da se sveti.

Ako žena želi da švrlja a da i dalje ostane u braku, a nisu Francuzi, mora da izabere muškarca koji je bar 2 stepena ispod nje. Takav će celog života da bude srećan i sa mrvicama koje padnu sa astala (gde sedi Džizis - referenca na biblijsku priču)

Pa ja sam i pisala sa aspekta muškarca, sa kojom ženom je najbolje da se oženi a da može da vara. ;)

Ne bih sam sa njim ostao ni minut...neka kalea...

Od kad tebe zanima prevara?

Ma, mene lično ne zanima. Vrlo sam otorena i moj momak bi prvi saznao ako imam nešto s nekim. Mada nisam imala nikad ni sa kim van veze.

Nego mi žao finih žena koje osećaju sve što muškarci rade, i kidaju se iznutra, a oni baš takve žene vole da ožene neće neke narcise kojima je svejedno. ;)

Jel sam u pravu?

Ne vidim poentu ulaska u dublju vezu/brak ako toj osobi jedan partner nije dovoljan

Ali mi znamo da si ti žena, tako da nema to "sa aspekta muškarca"

Pa ima, razmilite malo. Dakle, muškarac oženi finu ženu, koja ume da voli, zaljubljenu, i onda je vara, često nekom koja joj nije do kolena. A neće da ožene neku prepotentnog narcisa koja se bavi sobom i koja uopšte i neće primetiti da je neko vara.

A ova fina i empatična, koja razume ljudske emocije i intuitivna je, će znati, kažete ili ne. Ne postoji fora a da zaljubljena, emotivna žena koja nekog voli ne shvati da je bio sa nekom drugom. Znači, muškarci su kontradiktorni, jer hoće žene koje će ih uvek otkriti, a neće one druge, zašto? jer žele biti u centru pažnje.

A takve narcise obično jure za avanture, umesto obrnuto ;)

Moje oči varaju koga god sam do sad volela sa svime što je lepo u smislu da sve lepo opažavam. Bog me je dao za primećivanje lepih stvari koje je stvorio, pa time i ljude koji stvarno mogu biti neopisivo atraktivni oku, ali... Mogu da gledam, ali čak i kad nikoga nemam kao para da bih mu bila verna, ja samo koristim aparat za vizuelni doživljaj. Nemam potrebu da prevarim nepostojećeg zbog nečeg što mi se, eto, vidom svidelo.
Moja reakcija na lepo je: "O, Bogu hvala na ovom spektaklu za oči." To je sve!
Doduše, ne bih da se hvalim, ali upravo to radim :zcepanje: -na jednom od zvučnijih i priznatijih testova inteligencije sam dobila epitet nadarenosti. To je, verovatno, opet od Boga samog poklon da nisam nikakav svaštojeD.

Vidi ona ne brini. Oseća, hoću reći.
Ne verujem.
.
Oseti kada je vec kasno...ili on zeli da ona oseti...

Opasnost pocinje sa navikama...kada je
" sve u redu"...citaj predvidljivo...dosadno..

Ne mozes osetiti necije nezadovoljstvo ako ne razgovarate...neprestano..a ako si uvek na oprezu prelazis u paranoicnu...histericnu devojku/suprugu...
Ako je vec doslo do prevare, najvise sto mozes da ucinis za sebe je da se...sklonis...

Back