Nije bas isti slucaj ali moze biti poucan.
Pre 18-19 godina sam sa suprugom iz BGD isao u NS u posetu tazbini, oni su stanovali na Podbari blizu Riblje pijace (nesto sto je priblizno recimo iznad Slavije u BGD). Tamo su i tad bili problemi sa parking mestom a mozete misliti kako je danas. Ukebamo mi jedno prazno mesto i trk, uparkiramo se. Ja pazljivo pogledam, nema znaka zabrane, ne blokiram neki ulaz, drugi automobil, jeste da je na tom delu drugacija podloga - behaton ploce umesto asfalta ili punog betona ali i to je deo ulice jer izmedju tog parkinga i zgrade postoji ulicni trotoar. Odemo mi u poseti supruginim roditeljima i tamo se zadrzimo 1-2 sata pa krenemo sa njenim ocem negde u grad. I onda zaprepascenje, moj tad novi (placao sam drugu godinu kredita) Megane "guzonja" crne boje isprskan belom farbom, sitne bele tackice svuda po njemu, probam da ih skinem jelenskom kozicom - ne moze, vec se osusila. Pocnem ja tu da divljam, niko ne izlazi iz okolnih zgrada, psujem sve po spisku, verujem da bih prvog sumnivog ugazio u zemlju. OK, smirim se i odemo. Posle sam cuo od tasta da je saznao ko je to uradio, neki penzionisani pandur koji misli da to parce ulice pripada njemu jer on tu, boze moj, parkira zadnjih 30 godina. Pravio je i drugim ljudima probleme, cak je dobijao i batine zbog toga.
No, ja sam naucio da u NS pazljivo parkiram, pogotovo kad imam BG tablice (sto bi rekao Cvarkov - zavist provicijalaca, haha) jer ko zna na koga ces naleteti.