Ako Vucic proglasi okupaciju Kosova ja evo glasam za njega!

cats-watching-people-eat-naomiuno-fb__700-png.jpg

@Grom_sa_neba! i @Jugoslav Čvarak sutra oko 18h pred TV.
🤣

Ja pratim i navijam, dok on prati i baca kletve.

:mrgreen:

Aha, ako dobro kapiram, kad proglasimo okupaciju ne šaljemo vojsku, nego se samo pravimo ludi. Otišli tetki da uzmemo lek. Vojska će da ide dole "kad dođu Rusi" ;)
А шта ти који рацку хоћеш?
Да војска иде или да признамо Косове?
Само нешто закерате и на све имате примедбу.
Изјасни се да знамо са ким се дописујемо.

Dakle, mi smo u vezi kosova ispušili vojno (Milošević), zatim diplomatski (Tadić i Vučić), pa ćemo sad da se durimo? Srušićemo sve figure sa stola? Odlična ideja... :dash:
Једине фигуре које држава Србија доле има су јадни наши сународници и треба их што пре повући у Србију и прогласити
окупацију. Тај народ прогласити политичким избеглицама испред репресије на окупираној територији.

pa to je proglasio kostunica secas se ? americkoj ambasadi je okazao gostoprimstvo i povukao nase ambasadore iz usa
kostunica je rekao da srbija treba da tuzi SVAKU ZEMLJU KOJA JE PRIZNALA KOSOVO ! slaba ti memorija ?
i sta se desilo ?
parlament sa TADICEVCIMA i vladom kostunjavog koju su cinili kurta i murta (znamo da je vladao uz pomoc stapa i kanapa okupio nekako vecinu) su otkayali mu poverenje i morlai smo na izbore

cak i na tim iyborima je MOGLA BITI PATRIOTSKA VLADA uz tri stranke DSS SRS I SPS ali je ku.rva debeljuskasta dacic PRESAO NA TADICEVU STRANU, STO JE BIO APSURD DA SE UJEDINE U KOALICIJU DS I SPS ,ne secas se ?

SRS I DSS , toma vucic i kostunica su tako izgubili vecinu! a imali bi je da nije bilo IZDAJNIKA DACICA koji potrco izdajniku tadicu koji je posle prebacio kosovo u brisel !

sto tad nsite na kosovu se digli u severu mitrovice i svim silama bili protiv dacica ? nego ste jos i glasali tamo za sps dobrim delom ?
I ti sad podrzavas vladu sa tim izdajnikom dacicem

...

Autorska...

Povodom Kurirove petarde:

Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html

Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega... :kpozdrav:

...

Čim piše da je nešto na stolu, znači da od toga neće biti ništa.

Uostalom, šta ima da se proglašava? Po Kumanovskom sporazumu ona to jeste, već 25 godina. Hoće li da se proglašava i da je u Srbiji potreban vazduh za disanje?

Poslednja izmena:
verovatno bi to bila neka nova prevara za naivne srbe,,,gde god se AV pojavio, tu su Srbi zakukali
2008 tadic je srusio kostunicu koji je povukao ambasadu iz usa koji je hteo da tuzi sve zemlje koje priznaju kosovo, koji niej hteo da stavi potpis na put u eu dok se eu ne dinstancira od jednostrane nezavisnosti kosova od strane siftara

tad vucic nista s tim imao nije!

ne lazi

ti koji menjas nikove ko carape
Cccc. Čoveče, prvi put sam ovde. Nikad nisam bio na krstarici. Jesam je pomno pratio, ali nisam bio registrovan. Smešni su mi pojedini ljudi, koji misle da sam neko od učesnika, koji menja nickove. Samo želim da učestvujem, na različitim temama, diskutovati,i razmenjivati mišljenja. Ali, samo na civilizovan način. To je sve.

Back