dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.511
To je moralni čin, nije bitno da li nešto možemo ili ne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ucinio ga je kostunica 2008To je moralni čin, nije bitno da li nešto možemo ili ne.
А шта ти који рацку хоћеш?Aha, ako dobro kapiram, kad proglasimo okupaciju ne šaljemo vojsku, nego se samo pravimo ludi. Otišli tetki da uzmemo lek. Vojska će da ide dole "kad dođu Rusi"
Једине фигуре које држава Србија доле има су јадни наши сународници и треба их што пре повући у Србију и прогласитиDakle, mi smo u vezi kosova ispušili vojno (Milošević), zatim diplomatski (Tadić i Vučić), pa ćemo sad da se durimo? Srušićemo sve figure sa stola? Odlična ideja...
Tako nekako jedino je rešenjePa naravno.
Nismo ludi da uludo izginemo.
Dok ne nadjemo silu da nam bude pancir na KiM ne pokrecemo vojsku.A onda treba uzeti i 1/3 Albanije za kaznu zbog 1999.
Od toga čina neće biti ništa. On bi možda zaista to i uradio. Ali teško da će zapad to dopustiti.To je moralni čin, nije bitno da li nešto možemo ili ne.
Ne treba nam ta nedodjija, tudje nećemo. Saterati sve u more dovoljna je kaznaonda treba uzeti i 1/3 Albanije za kaznu zbog 1999.
nek pocrkaju vise titoisticki i sps glasaci. u k.urac vise snjima...Milion puta do sada rekao da je Kosovo okupirano, šta će značiti još jednom da kaže?
Mislim, bezveze unosi nemir. Penzosi se uznemirili.
Nemoj da se nerviras. I ti si penzioner.nek pocrkaju vise titoisticki i sps glasaci. u k.urac vise snjima...
Aha, ako dobro kapiram, kad proglasimo okupaciju ne šaljemo vojsku, nego se samo pravimo ludi. Otišli tetki da uzmemo lek. Vojska će da ide dole "kad dođu Rusi"
I ti sad podrzavas vladu sa tim izdajnikom dacicempa to je proglasio kostunica secas se ? americkoj ambasadi je okazao gostoprimstvo i povukao nase ambasadore iz usa
kostunica je rekao da srbija treba da tuzi SVAKU ZEMLJU KOJA JE PRIZNALA KOSOVO ! slaba ti memorija ?
i sta se desilo ?
parlament sa TADICEVCIMA i vladom kostunjavog koju su cinili kurta i murta (znamo da je vladao uz pomoc stapa i kanapa okupio nekako vecinu) su otkayali mu poverenje i morlai smo na izbore
cak i na tim iyborima je MOGLA BITI PATRIOTSKA VLADA uz tri stranke DSS SRS I SPS ali je ku.rva debeljuskasta dacic PRESAO NA TADICEVU STRANU, STO JE BIO APSURD DA SE UJEDINE U KOALICIJU DS I SPS ,ne secas se ?
SRS I DSS , toma vucic i kostunica su tako izgubili vecinu! a imali bi je da nije bilo IZDAJNIKA DACICA koji potrco izdajniku tadicu koji je posle prebacio kosovo u brisel !
sto tad nsite na kosovu se digli u severu mitrovice i svim silama bili protiv dacica ? nego ste jos i glasali tamo za sps dobrim delom ?
...
Autorska...
Povodom Kurirove petarde:
Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html
Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega...
...
3.576 put si promenuo gace3.576-to, obraćanje za javnost, predsednika,sa sve hitnim merama, kako dalje.
2008 tadic je srusio kostunicu koji je povukao ambasadu iz usa koji je hteo da tuzi sve zemlje koje priznaju kosovo, koji niej hteo da stavi potpis na put u eu dok se eu ne dinstancira od jednostrane nezavisnosti kosova od strane siftaraverovatno bi to bila neka nova prevara za naivne srbe,,,gde god se AV pojavio, tu su Srbi zakukali
oni su svoju stekli prdeci u titoistickim i slobim jazbinamaNemoj da se nerviras. I ti si penzioner.
Demantuj me ako grešim. Na žalost, ne grešim. Vrtimo se u začaranom krugu. A, što se tiče morala, zna se ko bi trebao povesti računa o istom.3.576 put si promenuo gace
i ti onda nekom o moralu i postenju
ti koji menjas nikove ko carapeDemantuj me ako grešim. Na žalost, ne grešim. Vrtimo se u začaranom krugu. A, što se tiče morala, zna se ko bi trebao povesti računa o istom.
Cccc. Čoveče, prvi put sam ovde. Nikad nisam bio na krstarici. Jesam je pomno pratio, ali nisam bio registrovan. Smešni su mi pojedini ljudi, koji misle da sam neko od učesnika, koji menja nickove. Samo želim da učestvujem, na različitim temama, diskutovati,i razmenjivati mišljenja. Ali, samo na civilizovan način. To je sve.ti koji menjas nikove ko carape